Kuinka lähettää Android-sovelluksia älypuhelimestasi Play Kaupan kautta

Google Play -kaupassa on nyt mahdollista siirtää asennetut sovellukset ja pelit yhdestä Android-älypuhelimesta toiseen

Viime vuonna Google lisäsi Jaa lähellä kaikille älypuhelimille, joissa on Android-järjestelmä, valokuvien tai muiden tiedostotyyppien siirtäminen helposti matkapuhelimesta toiseen, kun ne ovat lähellä. Vaikka se on helppokäyttöinen ja hyödyllinen, läheinen jakaminen ei ole niin erikoista, koska on monia tapoja lähettää valokuvia tai asiakirjoja muille ihmisille, esimerkiksi WhatsAppin tai muiden chattien kautta.

Uusin parannus jakamiseen Androidin lähellä, joka nyt on käytössä Jaa sovelluksia muiden älypuhelinten kanssa suoraan Google Play Kaupasta. Kyllä, sinulla on vain mahdollisuus saada Télécharger-ystävä liittymään hakemukseen tai henkilö, joka haluaa olla liiketoimintaa. Hakemus tai työ on kuitenkin edelleen mahdollista lähettää suoraan etelään. Sovellusten lähettäminen Play Kaupan kautta ei edes tarvitse Internet-yhteyttä ja siitä tulee siten myös keino Asenna sovelluksia Android-laitteisiin yhdistämättä niitä verkkoon ja WiFi-yhteyden puute.

Niin sinä voit Jaa ja lähetä sovelluksia Android-älypuhelimestasi toiseen kuka on lähellä Google Play Kaupan kanssa. Tätä varten sinun on aktivoitava vapautustoiminto seuraavasti:

 • Avaa Play Kauppa -sovellus.
 • Paina vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmirivistä painiketta.
 • pelata Omat sovellukset ja pelit.
 • Vieritä vasemmalle alaspäin ylhäällä olevien luokkien riville (jotka alkavat Päivitykset, Kalustettu jne.), kunnes löydät kortin vaihto.
 • Paina näppäintä jakaa yksi tai useampi sovellus puhelimeesi. Lähettää Jos haluat vastaanottaa sovelluksia toisesta puhelimesta, kosketa saat .
 • Ensimmäisen kerran sinun on otettava käyttöön lähellä jako -ominaisuus ja käynnistettävä laitteen sijainti.
 • Valitse sitten yksi tai useampi sovellus puhelimeesi asennettujen sovellusten luettelosta ja lähetä ne painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa vihreää kolmiota.
 • Ennen siirron alkua etsi ja valitse vastaanottaja, jonka on suoritettava sama aktivointi valitsemalla vaihtoehto saat Sijasta Lähettää.
 • Kun yhteys on muodostettu, molempien käyttäjien on varmistettava, että nelinumeroinen pariliitoskoodi on sama molemmissa puhelimissa.
 • Jos kaikki menee hyvin, vastaanottaja voi painaa saat ladata lähettäjän valitsemat sovellukset.
 • Vastaanottaja voi valita, asennetaanko sovellukset kaikki samanaikaisesti vai erikseen.

Mielenkiintoista on, että nämä kaksi laitetta yhdistyvät kerran Jaa lähelläMolemmat voivat myös lähettää ja vastaanottaa sovelluksia samanaikaisesti. Sovelluksen lähettäjät voivat lähettää muita painamalla painiketta ja vastaanottaja voi käyttää painiketta lähettämiseen.

Muista, että Play Kaupassa voit myös sallia Perheryhmän Play Kaupassa jakamaan ostettuja sovelluksia ja elokuvia perheenjäsenten kanssa, jotta sinun ei tarvitse ostaa niitä kahdesti.

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up