Palauta poistetut tiedot Androidissa

Artikkelisarjan jatko ja loppu Palauta poistetut, kadonneet tai digitaaliset tiedot, joihin ei ole pääsyä EaseUS: n tarjoaman ohjelmiston kautta.
Kun olet kiinnostunut tietojen palauttamisesta tietokoneelle ja poistettujen tietojen palauttamisesta iOS: ssä (iPhone /. iPad tai iPod), suljemme tämän tiedoston tällä opetusohjelmalla palauttaaksesi poistetut tiedot laitteesta Android, Googlen älypuhelinten ja tablettien käyttöjärjestelmä. Näin voit palauttaa tietoja Android-laitteesta riippumatta siitä, onko se poistettu vahingossa vai onko laitteisto- tai ohjelmistohäiriö päässyt tietoihin.

Indeksi

  EaseUS MobiSaver, tietojen palautusohjelma Androidille

  Markkinoilla on erilaisia ​​tietojen palautusohjelmistoja, joista suurin osa maksetaan (ohjelmistoyritysten on myös elettävä normaalisti!). Mutta tässä aiomme tarkastella tarkemmin Androidin tehokasta tietojen palautusohjelmistoa. , Helppo MobiSaver Yhteensopiva Android 6.0 / 5.1 / 5.0 -versioiden kanssa. Jos et tiedä, mikä Android-versio on asennettu laitteellesi, tutustu opetusohjelmaamme saadaksesi selville älypuhelimesi Android-version. Tietenkin EaseUS MobiSaver on yhteensopiva kaikkien älypuhelinten ja tablettien merkkien kanssa: Samsung, Sony, Google, Huawei, HTC, Motorola, ZTE, LG jne.
  EaseUS MobiSaver -ohjelman avulla voit etsiä ja palauttaa kaiken tyyppisiä tiedostoja: viestejä, yhteystietoja, valokuvia, musiikkia ja videoita, erilaisia ​​tiedostoja, jotka on poistettu (vahingossa tai ei) tai joihin ei ole pääsyä laitteisto-, ohjelmisto- tai järjestelmäongelmien vuoksi. Hyödyntäminen tai viruksen tai tartunnan saaneen ohjelman jne. Vuoksi

  Kuinka voin palauttaa tietoja Androidista EaseUS MobiSaver -ohjelmalla?

  Android-tietojen palautusprosessi EaseUS MobiSaver -ohjelmalla on hyvin yksinkertainen: lataa vain ohjelmisto ja asenna se tietokoneellesi. Liitä sitten Android-laite tietokoneeseen, skannaa Android-älypuhelin muutamalla napsautuksella ja hae valitsemasi tiedot.
  Varoitus, laitteesi on oltava juurtunut, jos haluat palauttaa tietoja!

  Lataa ja asenna EaseUS MobiSaver

  IOS-version osalta EaseUS MobiSaver for Android on saatavana kahtena versiona: ilmainen versio (joka on väistämättä rajoitetumpi, jos vain yksi tiedosto palautetaan kerrallaan) ja maksettu versio, joka ottaa haltuun kaikki ohjelmiston toiminnot. Tietojen palautus pari tusinaa. Euro. Jos haluat selvittää eroja ohjelmistoversioiden välillä, EaseUS tarjoaa vertailun EaseUS MobiSaver for Android -ohjelman kahden version tietojen palautusominaisuuksien välillä. Lataa viimeisin EaseUS MobiSaver for Android -versio EaseUS-verkkosivustolta ja aloita ohjelmiston asennus kaksoisnapsauttamalla ladattua tiedostoa ja noudattamalla ohjelmiston asennusohjeita.

  Yhdistä Android-laite

  Tiedostojen palauttamisen aloittamiseksi sinun on käynnistettävä ohjelmisto ja liitettävä Android-laite tietokoneeseen USB-portin kautta.

  Liitä Android-laite palauttamaan kadonneet tiedot. Heti kun Android-tablet-laitteesi tai älypuhelimesi on yhdistetty tietokoneeseen, EaseUS MobiSaver for Android tunnistaa laitteesi.

  Android-laitteen havaitseminen EaseUS MobiSaver -sovelluksella Seuraava vaihe on vaikein, koska kaikenlaisten tietojen (erityisesti tekstiviestien) palauttamiseen tarvittavalla ohjelmistolla on oltava enemmän järjestelmänvalvojan oikeuksia, joten puhelimesi on juurtuttava.
  Lisätietoja Androidin juurtumisesta:

  Saatat kuitenkin joutua ottamaan käyttöön ohjelmiston ja tietokoneen massamuistitilan, jotta laite voidaan tunnistaa kiintolevyksi ja skannata laitteen sisältö oikein.

  Analysoi Android-laitteesi

  Kun laitteesi on löydetty ja juurtunut, sinun tarvitsee vain suorittaa laitteesi täydellinen tarkistus. Varmista tietysti, että sinulla on tarpeeksi akkua estämään puhelimesi sammuminen skannauksen aikana. Havaitut tiedostot näytetään skannauksen aikana.

  Palauta kadonneet tiedot Android-laitteesta

  Kun päätelaitteen tarkistus on valmis, sinulle annetaan luettelo palautettavista tiedostoista, jotka on lajiteltu ja järjestetty tiedostotyypin mukaan (valokuvat, videot, musiikki jne.). Sinun tarvitsee vain valita palautettavat tiedostot ja määrittää tietokoneellesi sijainti, johon haluat tallentaa nämä tiedostot.

  Näyttökuva: Palauta tiedostot Androidiin
  Artikkeli luotu yhteistyössä EaseUS: n kanssa

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up