Kuinka liittää AirPods, Applen langattomat kuulokkeet

Etkö tiedä kuinka käyttää AirPodeja? Katsotaan yhdessä, kuinka ne määritetään ja käytetään kussakin skenaariossa.

AirPodit ovat monille käyttäjille parhaat kuulokkeet musiikin kuunteluun ja puheluiden kuunteluun pitämättä puhelinta lähellä korvaa, huolimatta paljon keskimääräistä korkeammasta hinnasta (maksat Applen laadusta). AirPods-kuulokkeiden uusien omistajien voi olla vaikea käyttää näitä uusia kuulokkeita: pienestä koosta huolimatta ne ovat teknologian tiiviste, joka on parempi tietää heti, jotta niitä voidaan käyttää kaikilla laitteilla.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka käyttää AirPodeja, jossa kuvataan kaikki vaiheet niiden yhdistämiseksi ja päätoimintojen hyödyntämiseksi yksinkertaisin sanoin, jotta jopa aloittelija iPhonen ja muiden elektronisten laitteiden käyttäjät voivat käyttää AirPodejaan kuin todellinen asiantuntija.

Indeksi
 1. Liitä AirPods iPhoneen tai iPadiin
 2. Liitä AirPods Maciin tai MacBookiin
 3. Liitä AirPodit muihin kuin Applen laitteisiin
 4. Kuinka tarkistaa jäännösvaraus
 5. Edistyneet AirPod-ominaisuudet
  1. Johtopäätökset

Liitä AirPods iPhoneen tai iPadiin

AirPodit ovat Applen valmistamia, joten se tulee luonnostaan liitä ne uusimman sukupolven iPhoneen tai iPadiin: vain näillä laitteilla meillä on pääsy kaikkiin innovatiivisiin toimintoihin. AirPodien yhdistämiseksi iPhoneen tai iPadiin mennään Apple-laitteen aloitusnäyttöön, avataan AirPodien latauskotelon luukku ja tuodaan edellä mainitut puhelimeen tai tablettiin odottaen muutaman sekunnin tunnistusta. alkaa.

Tunnistuksen jälkeen näemme ponnahdusikkunan, jossa on kuva AirPod-laitteistamme: pariliitoksen muodostaminen on valmis, kun painamme painiketta Kytkeä ja sitten eteenpäin loppu. AirPods Pron kanssa meillä on enemmän näyttöjä vahvistettavaksi, koska tässä mallissa on edistyneempiä ominaisuuksia (tilaääni ja dynaaminen kohinanvaimennus).

Jos olemme kirjautuneena iCloudiin iPhonella tai iPadilla, kuulokkeet määritetään automaattisesti kaikissa laitteissa, joissa iCloud-tilimme on: itse asiassa sinun tarvitsee määrittää ne vain kerran, jotta ne yhdistetään välittömästi mihin tahansa muuhun Apple-laitteeseen.

Liitä AirPods Maciin tai MacBookiin

Jos olemme jo yhdistäneet AirPodit iPhoneen tai iPadiin, voimme käyttää Applen kuulokkeita macissa ja macbookissa automaattisesti, meidän on vain tarkistettava, onko kannettavissa laitteissa käytetty sama Apple ID. Voit tarkistaa Macissa tai MacBookissa käytetyn tilin painamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa purrut omena -symbolia ja avaa valikko Järjestelmäasetukset ja paina yläreunassa olevaa kuvaketta Apple ID.

Uudessa näytössä AirPods pitäisi olla vasemmassa alakulmassa: jos näemme ne ilmestyvän, voimme heti käyttää niitä avaamalla kotelon, asettamalla kuulokkeet korville, painamalla Bluetooth-valikkoa tai äänenvoimakkuuden säädintä (yläpalkissa Macissa) ja valitse AirPods luettelosta.

Jos AirPodeja ei ole liitetty tai emme ole käyttäneet iPhonea aiemmin, voimme silti yhdistää ne Maciin avaamalla Järjestelmäasetukset Dock-palkista tai Apple-valikosta painamalla valikosta Bluetooth, aktivoimalla yhteyden ja napsauttamalla AirPods-kotelon avaamisen jälkeen kuulokkeiden nimen vieressä olevaa Yhdistä-painiketta.

Muutaman sekunnin kuluttua kuulokkeet yhdistetään ja voimme käyttää niitä musiikin tai muiden sovellusten lähettämän äänen kuunteluun. Kun yhdistät ne Maciin, ne yhdistetään automaattisesti myös siinä käytettyyn Apple-tiliin: jos tulevaisuudessa ostamme iPhonen ja käytämme samaa tiliä kuin Mac, AirPodit muodostavat yhteyden automaattisesti.

Liitä AirPodit muihin kuin Applen laitteisiin

AirPodit ovat siis käytännössä Bluetooth-kuulokkeita voimme käyttää niitä myös Android-älypuhelimessa tai Windows-tietokoneessa asennettu. Näissä skenaarioissa kuulokkeiden toiminnot ovat kuitenkin hyvin "perus"-toimintoja, joista puuttuu tuki edistyneemmille Apple-ominaisuuksille.

Avaamme sovelluksen, jotta voit käyttää AirPodeja Apple-laitteissa asetukset, mennään valikkoon Bluetooth, varmistetaan, että yhteys on aktiivinen ja avataan kuulokkeiden kotelo. Muutaman sekunnin kuluttua AirPods-nimi ilmestyy yhdistämättömien laitteiden luetteloon: paina nimeä muodostaaksesi yhteyden ja alkaa käyttää AirPodeja myös Androidissa.

PC:llä Windowsilla voimme tehdä konfiguroinnin vain jos Bluetooth on olemassa: vanhemmissa tietokoneissa voimme integroida sen a yksinkertainen USB-sovitin, myyty muutamalla eurolla. liittääksesi AirPodit Windowsiin paina ilmoituskeskuksen oikeaa alakulmaa, paina painiketta Kytkeä, avaamme kuulokkeiden kotelon ja vahvistamme yhteyden painamalla AirPods-nimeä.

Kuinka tarkistaa jäännösvaraus

AirPodsissa ei ole jäljellä olevan latauksen ilmaisinta, mutta voimme tarkistaa sen kuulokkeiden ja kotelon lataustaso tuomalla jälkimmäisen lähemmäs iPhonea ja avaamalla läppä. Näemme näytöllä kuulokkeiden ja kotelon jäljellä olevan latauksen, jotta tiedät milloin latauskaapelia tulee käyttää.

Jos käytämme kuulokkeita paljon tai olemme aina yhteydessä iPhoneen, saamme edelleen ilmoituksia puhelimen näytöllä kun AirPods-laitteiden akun kesto laskee 20 %:iin, 10 %:iin ja 5 %:iin. Tässä tapauksessa riittää, että laitat kuulokkeet koteloon ja odotamme latauksen loppumista, jotta voimme jatkaa siitä mihin jäimme.

Macilla se on vielä helpompaa tarkkaile AriPodien jäljellä olevaa latausta: paina äänenvoimakkuuskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja tarkista kuulokkeiden ja kotelon jäljellä oleva varaus.

Kun lataustaso on alhainen, oikeaan yläkulmaan tulee järjestelmäilmoitus, joten tiedät aina milloin laittaa kuulokkeet pois tai ladata kotelon, kun se on melkein tyhjä.

Edistyneet AirPod-ominaisuudet

AirPodit erottuvat muista yksinkertaisista Bluetooth-kuulokkeista korkean rakennuslaadunsa, mutta myös joidenkin erityistoimintojensa ansiosta, kuten seuraavassa luettelossa:

Sivuiltamme löydät myös voimassa olevan oppaan kaikki AirPods Pron temput, mukaan lukien:

 • Korvantunnistus: jos poistamme toisen tai molemmat kuulokkeet, toistettava ääni keskeytyy tai puhelun sattuessa ääni vaihtuu puhelimen kaiuttimeen tai pääkaiuttimeen (asetuksista riippuen).
 • Henkilökohtaiset kosketukset: o kuulokkeiden napautukset ja kaksoisnapautukset voidaan liittää puhelimen tai sovelluksen tiettyihin toimintoihin, jotta toistettavaa ääntä voidaan hallita maksimaalisesti.
 • Kosketuksen äänenvoimakkuuden lisääminen: liu'uttamalla sormeasi kuulokepalkissa voimme lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta, jopa erikseen jokaiselle kuulokkeelle.
 • Ulkoisen melun vaimennus: Ulkoiset äänet käsitellään ja peruutetaan paremman eristyksen saavuttamiseksi musiikkia kuunneltaessa.
 • Akustinen vahvistin (AirPods Pro): ulkoinen melunvaimennusjärjestelmä voidaan ohjelmoida vahvistamaan ulkoisia ääniä, jotta se pystyy kompensoimaan vähäisen kuulovaurion.
 • Siri ohjaus: voimme milloin tahansa käynnistää Sirin "Hey Siri" -komennolla, jotta Applen ääniavustajan tukemat komennot voidaan käynnistää.

Nämä ovat vain joitain AirPod-kuulokkeiden ominaisuuksista, ja monet ovat niin innovatiivisia, että ne oikeuttavat näiden nappikuulokkeiden kotiin viemisen keskimääräisen hinnan.

Johtopäätökset

AirPodit maksavat paljon mutta ne ovat todellinen teknologian keskittymä: ne ovat itse asiassa kaikkien iPhonen ja iPadin omistajien tyynyliinaseura, sekä toimivat erinomaisesti Mac-kuulokkeina. Luonteeltaan ne voidaan liittää myös Android-puhelimeen tai PC:hen, jossa on Windows, mutta monet kuvatuista toiminnoista yllä oleva ei ole saatavilla.

Jos kuulokkeiden äänenvoimakkuus tuntuu yleisesti ottaen erittäin alhaiselta, voimme lukea ehdotuksiamme oma opas tilanteen parantamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up