Kuinka muokata Windows-isäntätiedostoa BlueLife Host Editorilla? - Askel askeleelta (esimerkki)

Blue Life Editor on erittäin hyödyllinen sovellus käytettäväksi kotona tai töissä. Tämä opetusohjelma näyttää, kuinka Windows-isäntätiedostoa muokataan Blue Life Host Editorilla ja mitä se voi auttaa. Jatka lukemista!

Kun vierailet verkkosivulla, käyttämäsi käyttöjärjestelmä, tässä tapauksessa Windows, lähettää URL-osoitteen DNS-palvelimelle, jotta se kääntää sen IP-osoitteekseen ja pystyy siten muodostamaan yhteyden. Ei ole väliä kuinka monta versiota Microsoftin Windows-käyttöjärjestelmästä on, sama tulos tapahtuu aina.

Windowsilla on kuitenkin isäntä. Tämä yhdistää sen sivun URL-osoitteen, jota haluat käyttää, IP-osoitteeseen. Siten, kun käytämme verkkoportaalia, sen sijaan, että lähettäisimme URL-osoitteen DNS:lle, se muodostaa yhteyden suoraan portaaliin määritetty IP-osoite.

Muokkaamalla Windows-isäntätiedostoa Blue Life Host Editorilla voit estää verkkosivustoja tai välttää muiden, kuten lataussivustojen, sensuurin.

Erittäin hyödyllinen suojaamaan pieniä lapsia tietyiltä Internetin sivuilta. Tai siihen estää verkkosivustot, kuten Facebook, työalueilla.

Indeksi

  Muokkaa Windows-isäntätiedostoa Blue Life Hosts Editorilla vaihe vaiheelta

  Jos haluat aloittaa Windows-isäntätiedoston muokkaamisen Blue Life Host Editolla, niin yksinkertaisesti kuin poistamalla P2P-päivitykset käytöstä Windows 10:ssä, sinun tulee ensin ladata ilmainen sovellus sen viralliselta verkkosivustolta. Kun tiedosto on ladattu, sinun tarvitsee vain purkaa tiedosto ja suorittaa se.

  Kun avaat sovelluksen, näet, että sen käyttöliittymä on melkoinen yksinkertainen ja intuitiivinen. Ensimmäinen asia, jonka näet näytöllä, on ikkuna, jossa on tietokoneellasi jo olevat isäntämerkinnät.

  Nämä järjestetään ruudukoksi. Painamalla hiiren oikealla painikkeella mitä tahansa niistä sinulla on mahdollisuus estää, poistaa käytöstä tai ottaa ne käyttöön tapauksen mukaan.

  Lisää uusi merkintä

  Jos haluat lisätä uuden merkinnän muokkaaessasi Windows hosts -tiedostoa Blue Life Host Editorilla. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa URL-osoite näytön yläreunassa olevaan kenttään ja painaa -painiketta. "Ratkaise verkkotunnus ja lisää se luetteloon."

  Kun olet tehnyt tämän, sovellus etsii automaattisesti verkkotunnuksen mukana tulevan IP-osoitteen ja lisää sen luetteloon. Muista tallentaa aina, jotta tekemäsi muutokset otetaan käyttöön.

  Estä verkkotunnus

  Aivan kuten on tärkeää käyttää tai aktivoida Google Chromen virustorjunta estääksesi pääsyn viruksiin, Blue Life Host ei ainoastaan ​​ratkaise IP-osoitteita automaattisesti, vaan mahdollistaa myös estää verkkosivustoja jotta niitä ei voi avata tietokoneessa, jossa teet muutoksia.

  Sinun tarvitsee vain kirjoittaa URL-osoite tätä varten määritettyyn kenttään, kuten edellisessä esimerkissä. Kuitenkin painostuksen sijaan "Ratkaise ja lisää luetteloon automaattisesti", sinun on painettava pluspainiketta (+). Tällä tavalla lisäät URL-osoitteen, mutta tietokoneen paikallisen IP-osoitteen kanssa.

  Jos teet sen tällä tavalla, URL-osoite estetään, koska sitä ei voida ladata, koska se ei koskaan muodosta yhteyttä IP-osoitteeseesi.

  Toinen tapa muokkaa hosts-tiedostoa Windows Blue Life Host Editorin käyttäminen luetteloon jo lisätyn URL-osoitteen estämiseksi on valita ne ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella.

  Tämä toiminto näyttää valikon, jossa näkyy useita vaihtoehtoja, kuten poista, aktivoi tai deaktivoi ja valitse kaikki. Täällä voit valita vaihtoehdon estää.

  Näin nopeasti ja helposti voit estää URL-osoitteen, jota et halua avautuvan tällä tietokoneella.

  Ennen kuin aloitat verkkosivujen eston, on suositeltavaa tyhjentää DNS-välimuisti. Tätä varten sinun on mentävä valikkoon ja valittava Työkalut ja sitten Tyhjennä DNS-välimuisti. Muistaa Tallenna kaikki ennen sovelluksesta poistumista, jotta tehdyt muutokset aktivoituvat.

  Windows-isäntätiedoston muokkaaminen Blue Life Host Editorilla on ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat hallita tietokonettasi tai muokattavaa tietokonettasi täysin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up