Kuinka luoda omia Windowsin henkilökohtaisia ​​kirjasimia Prototypolla (esimerkki)

Maailma muuttuu yhä teknologisemmaksi, joten tietokone ja kaikki työkalut, jotka tiimit voivat antaa käyttöön, ovat erittäin tärkeitä elementtejä.

Voi johtaa lähes lukematon määrä ohjelmia, joita voit löytää verkosta tai tietokoneiden sovelluskaupassa, kuten Windows-käyttöjärjestelmällä varustetuissa tietokoneissa.

Indeksi

  Mikä on Prototypo?

  Kaikille niille, jotka tekevät elämää graafisen suunnittelun, sisällön kirjoittamisen ja muiden alojen maailmassa the typografia se on tärkeä elementti henkilökohtaisten, ammatillisten tai akateemisten projektien kehittämisessäPrototypo on poikkeuksellinen työkalu tähän.

  Prototypo-alusta saapuu tarjoamaan sinulle tarvittavat työkalut, joiden avulla voit jättää taakseen tylsät ja hyvin yleiset lähteet ja aloittaa antaa sille paljon luovampaa kosketusta mainossuunnitelmiisi, kirjoittamiseen blogiisi tai mihin tahansa muuhun projektiin.

  Puhutaanpa typografiasta

  Kuten värit, typografia voi välittää ajatuksia ja tunteitajoka on erittäin tärkeä elementti suunnittelusi täydellisen harmonian saavuttamiseksi… ja mikä olisikaan parempi tapa saavuttaa tämä vaikutus kuin suunnittelemalla kirjaimet mielesi mukaan.

  Ensimmäiset askeleet Prototypoon

  Tämä mielenkiintoinen typografinen työkalu tietokoneille, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä se on täysin ilmainenVaikka se ylläpitää maksullista versiota, joka tietysti tarjoaa laajan valikoiman täydentäviä työkaluja ja toimintoja, jotka voivat olla erittäin tärkeitä suunnittelullesi.

  Tämän alustan tutkimisen aloittaminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Aloitaksesi ensimmäisten askeleiden ottaminen Prototypossa sinun tarvitsee vain käyttää verkkoalustaa. Sinun ei tarvitse luoda tiliä tai vahvistaa sähköpostiosoitetta. Kuten kirjaudu vain sisään Facebook-, Twitter- tai Google-tilillä alkaa nauttia heidän palveluistaan.

  Lähteiden tutkiminen

  Kun olet syöttänyt Prototypon, voit alkaa visualisoida pääasiassa järjestelmän oletusfontteja. Tällä tavalla saatat saada tarvitsemasi fontin paljon nopeammin kuin luulit. Tai vain idea fontista, jonka haluat luoda.

  Henkilökohtainen kosketus

  Kun valitset fontin tyypin, jota haluat käyttää lähtökohtana oman fontin luomiseen, on aika tutkia ja Hyödynnä jokaista Prototypon käytettävissäsi tarjoamista työkaluista joten luomuksesi on yksinkertaisesti täydellinen.

  • Pelaa ulkoasulla, jonka haluat antaa fontille.
  • Määritä fontin muut ominaisuudet, kuten paksuus, kaltevuus, korkeus ja muut ominaisuudet, joiden avulla voit tehdä luomuksestasi jotain yksinkertaisesti ainutlaatuista.
  • Kun olet valmis suunnittelemasi, voit viedä sen a vapaa ja ala käyttää sitä missä ja milloin haluat.

  Tarvitsetko inspiraatiota?

  Prototypo on alusta, jota käyttää yli viisikymmentä tuhatta ihmistä ympäri maailmaa. Tällä sivulla voit löytää upeita töitä todellisten ammattilaisten tekemänä. Se voi toimia inspiraationa kirjasimiesi suunnittelussa ja pitää kirjaston täynnä todellisia typografisia taideteoksia.

  Taloudellinen kannustin

  Sen lisäksi, että se lisää käyttäjien luovuutta, Prototyyppi Se rohkaisee tätä alustaa käyttäviä ihmisiä luomaan ja suunnittelemaan fontteja myymään luomuksiaan.

  Sen ymmärtäminen, että luovuus on lahja, joka voi auttaa monia ihmisiä. Siksi tämän alustan maksullisesta versiosta voi tulla tärkeä mainossijoitus tehdäksesi itsesi tunnetuksi maailmassa.

  Aloita luominen Prototypon avulla

  Tämä työkalu ei todennäköisesti ole niin törkeän kuuluisa kuin muut ohjelmat, jotka suorittavat näitä toimintoja. Mutta epäilemättä Prototypo antaa käyttäjilleen mahdollisuuden päästä järkesi valloilleen ja luo hauskoja ja erikoisia fontteja projekteihisi.

  Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat uskaltaa maailman graafinen suunnittelu. Sisällön kirjoittaminen, web-sivujen suunnittelu tai yksinkertaisesti etsit ihanteellista typografiaa kääntääksesi sen t-paidoihin, laukkuihin ja muihin tarvikkeisiin. Voit vapaasti käyttää tätä vaikuttavaa verkkoalustaa, joka varmasti jättää sinut haluamaan jatkaa luomista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up