Kuinka poistaa etätyöpöytäyhteyshistoria Windowsissa (esimerkki)

Yhteyden muodostaminen muuhun kuin omaan tietokoneeseen on monien ihmisten arkipäiväinen tehtävä, ja se onnistuu helposti esimerkiksi Google Chromen etätyöpöydällä. Jos et vieläkään tiedä, kuinka syötät etätyöpöytäyhteyshistoriasi Windowsissa poistaa arkistoidut tiedottässä me opetamme sinua.

Tarjoamamme oppaan avulla saavutat yksinkertaisin vaihein, poistat kaiken historian, jota et enää halua tietokoneellesi. Ole siis erittäin tarkkaavainen menettelyssä ja huomaat, että voit tehdä sen muutamassa minuutissa.

Tämä opetusohjelma auttaa sinua poistamaan etätyöpöytäyhteyksien historian Windows 7, 8 ja 10. Joten voit seurata sitä täysin luottavaisin mielin, että saavutat tavoitteesi poistaa historian, jota et enää halua tietokoneeltasi. Siksi selitämme alla, kuinka nämä tiedot näkyvät tietokoneellasi ja mitä yksinkertaisia ​​toimenpiteitä sinun tulee tehdä niiden poistamiseksi.

Indeksi

    Miten yhteyshistoria näkyy etätyöpöydälläsi?

    Jotta pääset eroon etätyöpöytäyhteyshistoriastasi Windowsissa, on ensin tärkeää ymmärtää, miten pääset sinne. Tämä tapahtuu, kun muodostat yhteyden Windowsin etätyöpöytään käyttääksesi tiedostoja, jotka ovat muulla kuin omallasi laitteella, ja Windows tallentaa sen automaattisesti.

    Täten Windows tekee laskentalinkintietokoneesi ja käyttämieni laitteiden välillä ja tekee puolestaan ​​ennätyksen historiaan.

    Jos nyt käytät jaetun tai julkisen tietokoneen etätyöpöytää, on ymmärrettävää, että haluat poistaa tiedot. Mutta älä huoli, täällä tarjoamamme neuvot voit toteuttaa käytännössä mikä tahansa Windows-käyttöinen tietokone.

    Miksi Windows säilyttää tämän historian?

    Kun käytät Windowsin etätyöpöydän yhteyshistoriaa muodostaaksesi yhteyden toiseen elektroniseen laitteeseen, se tallentaa nimen automaattisesti. Sähkölaitteen nimi rekisteröidään "Liitäntätietokone" -kenttään "etätyöpöytä", joka helpottaa tiedonhakua.

    Tämä menetelmä, joka käyttää Windows-tallennustilaa, antaa käyttäjälle mahdollisuuden saada se tietokoneelle helposti seuraavan kerran, kun hän haluaa käyttää toista tietokonetta etätyöpöydän avulla. Tietenkin, kun kytket tietokoneeseen erilaisia ​​laitteita, etätyöpöydän yhteyshistorian luettelo kasvaa.

    Ja ehkä siksi haluat poistaa joitain, joita et enää käytä usein, mutta miten historia poistetaan? Seuraavaksi selitämme miten historia poistetaan yhteydet etätyöpöydällesi Windowsissa askel askeleelta, nopeasti ja helposti.

    Kuinka poistaa etätyöpöydän yhteyshistoria Windowsissa

    Jotta voit poistaa etätyöpöydän yhteyshistorian, sinun on siirryttävä siihen "Windowsin rekisteri" ja ota nämä askeleet.

    1. Jos haluat poistaa historian manuaalisesti, sinun on mentävä Windowsin etätyöpöytäyhteyteen ja kirjoitettava sana "Rekisteri".
    2. Myöhemmin sinun on valittava vaihtoehto "Enter", ja tämän jälkeen avautuu välilehti, jonka nimi on "Rekisterieditori".
    3. Seuraavaksi sinun tulee siirtyä avaimeen, jolla on seuraavat tiedot: HKEY_CURRENT_USER Ohjelmisto Microsoft Terminal Server Client Default.
    4. Kun olet valinnut sen, näkyviin tulee "MRU-numero", joka löytyy paneelin oikealta puolelta.
    5. Seuraavaksi sinun on napsauta hiiren kakkospainikkeella "Entry" ja sitten Sinun on valittava vaihtoehto "Poista" ja valmis.

    Kuten näemme, tämä on yksinkertainen tapa poistaa etätyöpöydän yhteyshistoria Windowsissa, mikä antaa sinulle erinomaisia ​​tuloksia. Siksi kehotamme sinua tutustumaan tähän nopeaan menettelyyn tyhjennä tietokoneen muisti ja siten saada lisää tilaa uusille yhteyksille. Tässä ideasarjassa suosittelemme, että hyödynnät myös leikepöydän historian poistamista vapauttaaksesi lisää tilaa.

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

    Go up