Kuinka muuntaa ESD-tiedostot ISO: ksi Windowsissa

Microsoft käyttää ESD (Electronic Software Download) -kuvatiedostomuotoa Windows-päivitysten, -päivitysten ja muiden komponenttien toimittamiseen. Esimerkiksi Microsoft antaa kehittäjille mahdollisuuden ladata uusimmat Windows 10 -versiot ESD-muodossa. Kehittäjät voivat sitten käyttää niitä Windowsin asentamiseen tai päivittämiseen. ESD-kuvatiedostot ovat erittäin pakattuja ja salattuja. Sellaisenaan et voi avata niitä tai käyttää niitä tavallisina ISO-tiedostoina. Ennen kuin voit tehdä mitään, sinun on purettava salaus ja purettava sisältö.

Jos haluat luoda käynnistysaseman, sinun on luotava ISO-tiedosto puretusta sisällöstä. On olemassa useita ilmaisia ​​työkaluja, jotka tekevät kaiken tämän puolestasi muutamalla napsautuksella. Tässä artikkelissa näytämme, kuinka ESD muunnetaan ISO:ksi Windows 10:ssä.

Lue myös: ISO-tiedoston liittäminen (ja irrottaminen) Windowsissa

Muunna ESD ISO: ksi ESD Toolkitillä (komentorivi)

ESD Toolkit on ilmainen ja kannettava komentorivityökalu, mutta se tekee kaiken puolestasi automaattisesti, esim. salauksen purkamisen, purkamisen ja muuntamisen. Sinun tarvitsee vain osoittaa se ESD-tiedostoa kohti ja valita vaihtoehto.

1. Ensinnäkin lataa ESD Toolkit ja pura sisältö valitsemaasi kansioon.

2. ESD-kuvatiedoston pitäminen samassa kansiossa ESD Toolkitin sisällön kanssa on varsin hyödyllistä, joten kopioi ESD-kuvatiedosto ESD Toolkit -kansioon.

3. Avaa ESD-tiedosto ESD Toolkitillä. Vedä ja pudota ESD-tiedosto "ESDISO.bat"-tiedostoon sen avaamiseksi.

4. Kirjoita komentoikkunaan "N" ja paina Enter.

5. Ohjelma kysyy, haluatko käyttää mukautettua kohdetta ISO-tiedostollesi. Kirjoita "N" ja paina Enter. Jos haluat tallentaa ISO-tiedoston johonkin muuhun paikkaan, kirjoita "Y" ja aseta sijainti.

6. ESD Toolkit pyytää sinua valitsemaan muunnettavan ESD-tiedoston. Koska olemme avanneet ohjelman ESD-tiedostolla, se näkyy komentoikkunassa. Kirjoita ESD-tiedostoon liittyvä numero ja paina Enter. Tässä tapauksessa numero on "1".

7. Heti kun valitset tiedoston, ESD Toolkit aloittaa muunnosprosessin. Se voi kestää 15–30 minuuttia järjestelmäresursseistasi riippuen, joten istu alas ja odota, kunnes se on valmis.

8. Kun olet valmis, ohjelma sulkeutuu. Löydät muunnetun ISO-tiedoston samasta hakemistosta kuin ESD Toolkit.

Voit nyt käyttää ISO-tiedostoa käynnistettävän Windows 10 -CD/DVD- tai USB-aseman luomiseen.

Muunna ESD ISO: ksi NTLitella (GUI)

Jos et halua käyttää komentorivityökaluja, voit käyttää NTLitea. NTLite on tehokas ohjelmisto ja sisältää paljon erilaisia ​​työkaluja sekä ESD-ISO-muunnostyökalun.

1. Lataa NTLite, asenna se kuten mikä tahansa muu Windows-ohjelmisto ja käynnistä se. Asennuksen aikana se antaa sinulle mahdollisuuden asentaa kannettavassa tilassa. Valitse tämä vaihtoehto, jos et halua asentaa NTLitea.

2. Kun käynnistät sovelluksen, se pyytää sinua valitsemaan lisenssin. Tästä syystä ilmainen lisenssi toimii hienosti, joten valitse Asetukset-kohdasta "Ilmainen" ja napsauta "OK".

3. Vedä ja pudota ESD-tiedosto NTLite-ohjelmaan. Jos se näyttää varoitusikkunan, napsauta "OK" -painiketta jatkaaksesi.

4. Valitse Kuvahistoria-luokasta "Käyttöjärjestelmät" ja napsauta "Muunna -> WIM (Standard, editable)" -vaihtoehtoa. Tämä purkaa ja purkaa ESD-tiedoston. Prosessi kestää 15–30 minuuttia, joten istu alas ja odota, kunnes se on valmis.

5. Kun salauksen purku ja purkaminen on suoritettu, valitse purettu kansio ja napsauta "Luo ISO" -painiketta.

6. NTLite kysyy ISO-tiedoston nimeä. Kirjoita nimi ja napsauta "OK"-painiketta. Näet määränpään sijainnin Tarra-kentän alta.

7. NTLite aloittaa ISO-luontiprosessin. Suorittaminen kestää noin kahdesta viiteen minuuttia.

8. Kun ISO-tiedosto on valmis, se tallennetaan automaattisesti aiemmin esitettyyn kohteeseen.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevien menetelmien käyttämisestä ESD:n muuntamiseen ISO:ksi Windowsissa.

Indeksi
  1. Muunna ESD ISO: ksi ESD Toolkitillä (komentorivi)
  2. Muunna ESD ISO: ksi NTLitella (GUI)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up