Kuinka aktivoida Windows 11 ja 10, ratkaista tuoteavainvirheet

Kuinka tehdä se, tarkista Windows 10:n ja Windows 11:n aktivointi vahvistaaksesi kopion kelvollisella tuoteavaimella päivityksen tai asennuksen jälkeen

Heti Windowsin asennuksen jälkeen yksi ensimmäisistä suoritettavista toiminnoista on aktivointi: meidän on syötettävä käyttäjälisenssi (kutsutaan myös Tuoteavain), jotta voit jatkaa Windowsin käyttöä ilman rajoituksia ja ilman varoitusviestejä (jotka tulevat näkyviin 30 päivän käytön jälkeen ilman lisenssiä).

Tämä koodi on Windows-paketissa (niille, jotka ostavat fyysisen kopion kaupoista) tai se toimitetaan sähköpostitse ostohetkellä (jos ostimme

me voimme aktivoi Windows käyttämällä digitaalista lisenssiäsi linkitetty tietokoneessa tähän mennessä käytettyyn Microsoft-tiliin.

Palauta jo olemassa oleva digitaalinen lisenssi nopeasti painamalla näppäimiä VOI + I näppäimistöllä avataksesi sovelluksen nopeasti asetuksetmennään polulle Tili -> Tietosi ja lopuksi napsauta Kirjaudu sisään Microsoft-tilillä.
Vaihtoehtoisesti voimme kulkea itsemme polkua pitkin Päivitys ja suojaus -> Aktivointi (Windows 10) ja lisää Microsoft-tilisi sieltä.

Kun tili on lisätty, järjestelmä synkronoi käyttäjälisenssin PC:lle aktivoidakseen tietokoneen tarvitsematta syöttää mitään koodia. Voit tarkistaa Microsoft-tiliisi liitetyn lisenssin oikean aktivoinnin avaamalla sovelluksen asetuksetvie meidät valikkoon Järjestelmä -> Aktivointi ja tarkista laajentamalla merkintää Aktivoinnin tilajos käytössä olevan lisenssin tyyppi on ilmoitettu alla kuvatulla tavalla:

Windows è attivato con una licenza digitale collegata al tuo account Microsoft

Jos ääni on läsnä sen sijaan Windows aktivoidaan digitaalisella lisenssilläse tarkoittaa, että emme ole vielä linkittäneet lisenssiä Microsoft-tiliimme (käytämme paikallista tiliä): syötämme heti Microsoft-tilin ja aloitamme ensimmäisen synkronoinnin, jotta lisenssi aktivoituu seuraavan kerran, kun Windows asennetaan uudelleen. omistaa ilman mitään tietoja.

2) Aktivoi Windows tuoteavaimella

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käynnistämme tietokoneen, olemme henkilökohtaisesti asentaneet siihen Windowsin koottu tietokoneemme tai ostimme Windows-lisenssin Microsoftin verkkosivustolta tai Amazonissameidän täytyy syötä tuoteavain voidaksemme aktivoida Windows-kopiomme.

Tuoteavain on 25-merkkinen koodi, jota käytetään henkilökohtaisen lisenssimme aktivoimiseen Windows-kopiossasi. normaalisti sitä pyydetään Windowsia asennettaessa, mutta voimme syöttää sen myös myöhemmin.

Jos emme ole syöttäneet koodia asennuksen aikana, voimme korjata sen avaamalla Käynnistä-valikon ja käynnistämällä sovelluksen asetuksetvie meidät matkalle Järjestelmä -> Aktivointi ja lopuksi napsauttamalla painiketta Muuttaa esillä kohteen vieressä Vaihda tuoteavain.
Etualalla avautuu ikkuna, johon syötät tuoteavain. jos lisenssi on voimassa, meille ilmoitetaan välittömästi ja aktivointi suoritetaan muutamassa sekunnissa.

3) Aktivoi Windows emolevyn tai tietokoneen vaihtamisen jälkeen

Jos käytämme valmiiksi koottua pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen lisenssiä, meillä on käsissämme OEM-tyyppinen lisenssitai sidottu tietokoneen emolevyyn; Jos vaihdamme emolevyä, Windows ei enää pysty hallitsemaan aiempaa lisenssiä ja näyttää varoituksen "Aktivoi Windows", jopa vuosia oston jälkeen!

Tässä tapauksessa voimme ratkaista ongelman kahdella eri menetelmällä.

Microsoft-tilin lisenssin palautus

Ensimmäinen menetelmä sisältää anna uusi Microsoft-tiliisi linkitetty käyttöoikeus kuten oppaan edellisissä luvuissa näkyy; jatkaaksesi mennään polulle Asetukset -> Järjestelmä -> Aktivointilaajennetaan merkintää Aktivoinnin tila ja jatkamme ongelmien karttoittaminen.

Kun järjestelmä osoittaa, että Windowsin aktivointi ei ole mahdollista, valitsemme kohteen Vaihdoin äskettäin tämän laitteen laitteistoa.
Kun olet valinnut tämän kohteen, napsauta Kun olet ja syötä tunnistetietomme siihen Microsoft-tiliin, johon olimme linkittäneet tämän lisenssin; luettelo tiliimme linkitetyistä lisensseistä tulee näkyviin, meidän tarvitsee vain valita se, jota olemme tähän mennessä käyttäneet tietokoneella ja paina Aktivoida.

valitettavasti kaikkia OEM-lisenssejä ei voi siirtää tällä menetelmällä, mutta sitä kannattaa kokeilla.

Uuden lisenssikoodin syöttäminen

Toinen tapa sisältää kaikki tapaukset, joissa olimme käyttäneet paikallista tiliä Windowsissa ja syöttäneet lisenssin manuaalisesti ensimmäisellä aktivoinnilla: tässä tapauksessa riittää, että menemme polulle Asetukset -> Järjestelmän aktivointipainaa nappia Muuttaa ja syötä tuoteavain, jota olimme jo käyttäneet järjestelmän ensimmäisen aktivoinnin yhteydessä.

Jos haluat vaihtaa PC voimme lukea omamme opas Windows-lisenssin siirtämiseen uuteen tietokoneeseen.

Yleiset lisenssi- tai tuoteavainongelmat

Jos aktivointi ei toimituodaan itsemme sisään Asetukset -> Järjestelmä> Aktivointi laajennetaan Aktivoinnin tila ja virheen sattuessa napsautamme kohdetta ongelmien karttoittaminenjotta Microsoft voi ratkaista ongelman automaattisesti.

Alla olemme koonneet joitakin virheitä, joita voi esiintyä digitaalisissa lisensseissä ja Windows-tuoteavaimissa.

 • Microsoft-palvelin on varattu tai tukossa: tässä tapauksessa emme voi tehdä muuta kuin odottaa ja yrittää myöhemmin uudelleen. Kolmannen osapuolen virustentorjunnan poistaminen käytöstä voi auttaa.
 • Verkko-ongelma estää Windows-kopiotasi aktivoimasta (virhekoodi: 0xC004FC03): Tämä aktivointivirhe ilmenee, kun tietokoneesi ei ole yhteydessä Internetiin tai jos jokin ohjelma, kuten virustorjunta tai palomuuri, estää sinua suorittamasta online-aktivointiprosessia loppuun. Varmista siis, että olet yhteydessä Internetiin, poista palomuuri käytöstä ja jos ongelma toistuu muutaman päivän yrittämisen jälkeen, yritä aktivoida Windows puhelimitse. Toinen verkko-ongelma on DNS-ongelma (virhe 0x8007232B), joka myös ilmaisee rajoitetun yhteyden tai sitä ei ole.
 • Tätä määritettyä tuoteavainta voidaan käyttää vain päivitykseen, ei uusiin asennuksiin (virhekoodi: 0xC004F061): tämä virhe ilmenee, kun suoritamme puhtaan asennuksen ennen päivityksen suorittamista. Tämän ratkaisemiseksi meidän on siksi asennettava vanha alkuperäinen Windows (Windows 7, Windows 8.1 tai Windows 10) uudelleen, aktivoitava se hallussamme olevalla koodilla, päivitettävä ja asennettava sitten uudelleen alusta.
 • Tuoteavain on ylittänyt aktivointirajan (virhekoodi: 0xC004C008 Ja 0xC004C020): Virhe ilmenee, jos koodia, jota yrität käyttää, on jo käytetty useissa tietokoneissa tai jos sitä on käytetty useammassa kuin yhdessä tietokoneessa. Huomaa, että tuoteavain on voimassa vain yhdessä tietokoneessa, ellei erityyppistä lisenssiä ole ostettu.
 • Tuoteavain ei toimi (Virhekoodi: 0xC004C003): Tämä on aktivointivirhe, joka tulee näkyviin, jos tuoteavain on virheellinen.
 • Suojausvirhe (Virhekoodi: 0x80072F8F): tämä virhe korjataan muuttamalla tietokoneen päivämäärää ja kellonaikaa siten, että ne ovat oikein Asetukset > Päivämäärä/aika ja kieli..
 • Määrittelemätön virhe (Virhekoodi: 0x80004005): määrittelemätön virhe voidaan korjata manuaalisella aktivoinnilla, menemällä kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Aktivointi; Jos mikään yllä olevista ei toimi, sinun on nollattava tietokoneesi.

Jos jokin näistä virheistä tulee näkyviin voimme silti aktivoida Windowsin vaihtamalla tuoteavainta tai käyttämällä Microsoft-tiliä.

Johtopäätökset

Windowsin aktivointi on tehty mahdollisimman helpoksi, minimoidaksemme virheiden tai lisenssin menettämisen riskin (koska ne on linkitetty käyttämäämme Microsoft-tiliin). Jos käynnistämme Windowsin ensimmäistä kertaa, kirjoita tuoteavain, joka on fyysisen kopion pakkauksessa, kannettavan tietokoneen rungon alla, pöytätietokoneen kotelon sivulla tai sähköpostitse Microsoft Storesta ostamisen jälkeen.

Muistetaan, että se on mahdollista osta Windows 10 Pro ja Home -lisenssi muutamalla eurolla suoraan Amazonilta, mikä säästää paljon rahaa aitoa aktivointia varten.

Jos meillä on jo aktiivinen tietokone ja haluamme palauttaa sen Product Key -tunnuksen (tulevia uudelleenasennuksia varten), noudata oppaassamme kuvattuja ohjeita. Etsi Windows-tuoteavain ja vahvista aito kopio.

Jos haluat poistaa vesileiman, joka tulee näkyviin aina, kun Windows havaitaan aktivoimattomaksi, lue yllä oleva opas Kuinka poistaa "Aktivoi Windows" Windows 10:ssä ja Windows 11:ssä.

Indeksi
 1. 2) Aktivoi Windows tuoteavaimella
 2. 3) Aktivoi Windows emolevyn tai tietokoneen vaihtamisen jälkeen
  1. Microsoft-tilin lisenssin palautus
  2. Uuden lisenssikoodin syöttäminen
 3. Yleiset lisenssi- tai tuoteavainongelmat
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up