Kuinka mykistää tai mykistää näppäimistön ääni ja värinä millä tahansa Android -mobiililaitteella

Onko sinulla mobiililaite Android -käyttöjärjestelmällä ja olet Oletko kyllästynyt siihen, että se värisee joka kerta, kun käytät näppäimistöä? Tiedämmekö etukäteen, kuinka ärsyttävää tämä voi olla melun kannalta ja että se liikkuu koko ajan pöydän tai muun pinnan osasta toiseen? Sinun on tiedettävä, että tämä on ongelma, joka vaikuttaa valtavaan määrään käyttäjiä.

Yksi sovelluksista, joita käytämme eniten matkapuhelimessa, on näppäimistö. Ilmeisesti tämän on toimittava parhaalla mahdollisella tavalla, koska mitä teemme, päädymme tavalla tai toisella käyttämään sitä. Mutta yksi niistä asioista, jotka voivat ärsyttää eniten joko itseään tai ympärillämme olevia, on juuri se näppäimistömme ääni Androidissa.

Koska näppäinten painaminen niin monta kertaa ja joka kerta, kun kuulemme äänen, on epäilemättä jotain, joka voi ajan myötä muuttua melko tylsäksi ja jopa lopettaa useamman kuin yhden kärsivällisyyden. Tästä syystä haluan opettaa sinulle tässä artikkelissa kuinka poistaa ääni Android -näppäimistöltä hyvin yksinkertaisella tavalla. Se on helpompaa kuin luulet.

Siksi, jos haluat deaktivoida värähtelyn, joka esiintyy lähetettäessä viestejä WhatsApp -ryhmissä, kun sinulla on ilmoitus Facebookissa ja muissa, sinun ei tarvitse huolehtia, koska alla on ratkaisu vaatimuksiisi.

Kuinka mykistää näppäimistön ääni Androidissa?

Ensinnäkin sinun on siirryttävä asetuksiin. Siellä sinun on siirryttävä laitteen osaan. Tässä paikassa menet sinne, missä lukee "ääni tai ilmoitus”Ja sinun on poistettava käytöstä kosketusäänet.

Tämä prosessi todella tekee poistaa kaikki kosketusäänet mobiililaitteesta. Mikä ilmeisesti poistaa Android -näppäimistön äänen. Jopa tärinä poistuu kokonaan. Tämä tarkoittaa paitsi sitä, että kirjoitat paljon mukavammin ja häiritsemättä ketään, vaan säästät myös paljon akkua ja tietysti mitä vähemmän toimintoja sinulla on käytössä, sitä vähemmän käytät akkua ja sitä suurempi itsenäisyys sinulla on.

Värinä ja äänet ne kuluttavat melko paljon akkua. Näppäimistön tapauksessa, koska on selvää, että painamme huomattavan monta kertaa päivässä. Mikä voi helposti kääntyä ajattelemattomaksi akun tyhjenemiseksi. Jos haluat tarkistaa sen itse, voit siirtyä puhelimen asetuksiin, joissa näkyy akun prosenttiosuus. Siellä näet kuinka paljon näppäimistö tai käyttämäsi sovellus kuluttaa akkua.

Samoin, riippuen käyttämästäsi näppäimistösovelluksesta, voit jopa määrittää tämän erikseen poistaaksesi sen äänen yksitellen ilman joka poistaa kaikki Android -äänet käytöstä yleensä.

Toisessa mielessä haluamme kutsua teidät lukemaan tämän mielenkiintoisen artikkelin, jossa kerrotaan parhaista sovelluksista valokuvamontaasien tekemiseksi Android -laitteestanne.

Vaiheet näppäimistön värinän poistamiseksi Android -puhelimissa

Itse asiassa vaiheet, jotka sinun on suoritettava näppäimistön värinän poistamiseksi ikuisesti Googlen mobiilikäyttöjärjestelmää käyttävissä älypuhelimissa, ovat melko yksinkertaisia, joten näytämme sinulle nopeasti alla:

 • Ota ensin älypuhelin ja siirry asetuksiin
 • Siirry sitten kohtaan Kieli ja tekstinsyöttö
 • Sitten avautuu uusi valikko, jossa on vaihtoehto Näppäimistöt ja syöttömenetelmät
 • Siellä sinun on valittava älypuhelimeesi asennettu näppäimistö, joka voi olla Gboard tai mikä tahansa muu haluamasi
 • Näet, että jonkinlainen näppäimistövalikko tulee näkyviin, ja voit syöttää Asetukset
 • Tässä osiossa näkyy Värinä, kun näppäintä painetaan
 • Sinun on etsittävä kaikuluotaimen vaihtoehto näppäintä painettaessa ja poistettava se käytöstä

Mielenkiintoinen tosiasia niille, joilla on Android- tai IOS -laitteita, on se, että he voivat nyt määrittää matkapuhelimensa siten, että sillä on parempi ääni ja se kuullaan selkeämmin.

Jotain vastaavaa voidaan saavuttaa Samsung -merkkisillä laitteilla. On laitteita, jotka ilman pääkäyttäjää voivat muokata äänenvoimakkuutta haluamallasi tavalla. Sinun tarvitsee vain syöttää tämä linkki ja selvittää kaikki tiedot siitä.

Millä matkapuhelimilla voin muuttaa tätä asetusta?

Onneksi kaikki mobiililaitteet, joissa on Android -käyttöjärjestelmä, mahdollistavat tämän juuri näyttämämme säätämisen. Joten ei ole väliä, onko sinulla Samsung, Huawei, Motorola, Xiaomi, SonY tai minkä tahansa muun älypuhelimen, voit aina poistaa näppäimistön äänen käytöstä, kun käytät sitä kirjoittaaksesi suosikkisovelluksiisi.

Toisaalta muista aina, että voit palata aktivoi näppäimistön ääni Android -päätelaitteessa noudattamalla samoja vaiheita kuin olemme opettaneet sinulle aiemmin. Vaikka sillä ainoalla erolla, että kun aika tulee, sinun on aktivoitava tämä vaihtoehto eikä poistettava sitä käytöstä, kuten olemme osoittaneet sinulle.

Mutta ennen hyvästit, haluamme sinun tietävän, että minkä tahansa mobiililaitteen äänenvoimakkuuspainikkeita voidaan käyttää palautustilaan ja tehdä tarvittavat muutokset. Kerromme tämän uteliaisuutena ja jos olet sattumalta epäillyt sitä.

Vaikka tämä riippuu jo sovelluksesta, jota käytät, jotta voit käyttää näppäimistöä matkapuhelimellasi. Joka tapauksessa, jos haluat tietää kuinka sammuttaa näppäimistön ääni Jätä se kommentteihin käyttämällä tiettyä sovellusta, ja autan sinua mielelläni löytämään sen kokoonpanosta vaihtoehdon näppäinten äänen poistamiseksi käytöstä.

 

Näppäinäänet pois android

Näppäinäänet pois Android

Näppäinäänet ovat ääniä, joita kuulet, kun painat näppäimiä Android-laitteen näppäimistöllä. Jotkut käyttäjät saattavat pitää näppäinääniä hyödyllisinä, kun taas toiset saattavat pitää niitä ärsyttävinä tai häiritsevinä. Jos olet yksi niistä käyttäjistä, jotka haluavat poistaa näppäinäänet Android-laitteestaan, tässä on muutama vaihe, joiden avulla voit tehdä sen helposti.

Siirry asetuksiin

Ensimmäinen vaihe näppäinäänten poistamiseksi Android-laitteesta on siirtyä laitteesi asetuksiin. Voit tehdä tämän avaamalla laitteen asetukset-sovelluksen, jonka yleensä löydät sovellusvalikosta tai ilmoituspaneelista. Kun olet avannut asetukset-sovelluksen, selaa alaspäin löytääksesi "Äänet ja värinät" -osion.

Poista näppäinäänet käytöstä

Kun olet löytänyt "Äänet ja värinät" -osion, napauta sitä avataksesi lisäasetukset. Etsi sitten kohta, joka liittyy näppäinääniin tai näppäimistön ääniin. Tämän osion nimi voi vaihdella eri Android-versioissa tai laitevalmistajien mukaan. Kun olet löytänyt kyseisen kohdan, napauta sitä ja poista näppäinäänet käytöstä.

Tarkista asetukset

Ennen kuin suljet asetukset-sovelluksen, tarkista vielä kerran, että näppäinäänet ovat todella poistettu käytöstä. Voit tehdä tämän painamalla laitteesi näppäimistöllä näppäintä kuullaksesi, onko ääntä enää. Jos et enää kuule ääntä, se tarkoittaa, että näppäinäänet on onnistuneesti poistettu käytöstä.

Indeksi
 1. Kuinka mykistää näppäimistön ääni Androidissa?
 2. Vaiheet näppäimistön värinän poistamiseksi Android -puhelimissa
 3. Millä matkapuhelimilla voin muuttaa tätä asetusta?
 4. Näppäinäänet pois android

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up