Hotspotin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä Windows 11 -tietokoneessani - Wifi-hotspot

Tukiasemat ovat laitteita, joita käytetään muodostamaan langattomia yhteyksiä useiden tietokoneiden välille ja jotka pystyvät muodostamaan ulkoisen langattoman verkon, jossa mobiilitietokoneet tai langattomat verkkokortit on yhdistetty toisiinsa. Nämä tukiasemat ovat välttämättömiä joissakin tilanteissa, kun Internetiin pääsy tulee vaikeaksi. Voimme luoda a hotspot Windows 11 -tietokoneellamme.

Indeksi

  Kuinka hotspot toimii Windows-laitteissa?

  Tiedämme, että voimme muuttaa Windows 11 -tietokoneemme mobiiliksi hotspotiksi, joka onnistuu luomaan a langaton peittoalue käyttämällä internetyhteyttämme. Tämä niin kauan kuin muut laitteet ovat toiminnassa, joka on Wi-Fi-verkon ulottuvilla tai käyttävät Ethernet-yhteyttä tai mobiilidataa.

  Tämä perustuu radioaaltoille, jotka pystyvät kulkemaan seinien läpi, mikä mahdollistaa lähellä olevien rakennusten yhdistämisen samaan verkkoon suuritehoisilla antenneilla. Tämän kanssa WLAN-verkko voidaan luodajopa enintään yhden kilometrin etäisyydellä ilman haittaa.

  Millä menetelmillä voit ottaa hotspotin käyttöön?

  WiFi-tukipisteen ottaminen käyttöön Windows 11 -tietokoneessa on loistava vaihtoehto eri aikoina mahdollisesti ilmenevien yhteysongelmien ratkaisemiseen. pääset verkkoon melko nopeasti ja luotettavasti. Tätä varten sinun on muistettava valita sopivin sijainti näille tukiasemille.

  Nyt kun tiedät, mistä tukiasemat sijoitetaan saadaksesi parhaan mahdollisen signaalin, sinun pitäisi tietää, että on kaksi tapaa ottaa nämä pisteet käyttöön erittäin nopeasti ja turvallisesti. tehtäväpalkin ja järjestelmäasetusten kautta. Alla selitämme jokaisen menetelmän.

  tehtäväpalkin kanssa

  Ota käyttöön hotspot Windows 11 -tietokoneellasi tehtäväpalkin kautta on ehdottomasti yksinkertaisin tapa saavuttaa se. Sinun tarvitsee vain painaa Windows 11:n tehtäväpalkissa näkyvää verkkokuvaketta ja napsauttaa "Mobile hotspot" aktivoidaksesi mobiilitukiaseman.

  Sieltä saamme arvokasta tietoa, kuten tukiasemaan kytkettyjen laitteiden lukumääräsekä sen verkon nimi, johon se on liitetty.

  käyttää tietokonetta pöydän ääressä

  Järjestelmäasetuksista

  Toinen kelvollinen tapa ottaa hotspot käyttöön Windows 11 -tietokoneellasi on järjestelmäasetusten kautta. Tätä varten siirrymme aloitusvalikkoon ja napsauta heti Asetuksissa, jossa siirrymme 'Verkko ja Internet' -osioon. "Vyöhyke langattomalla mobiiliverkolla" ja vaihtoehdot, jotka meidän on valittava, tulevat näkyviin.

  Sen mukaan, mitä meidän on tehtävä, aktivoimme tai deaktivoimme sen vaihda "mobiilipeittoalue"tällä hetkellä saamme tärkeitä tietoja ominaisuuksista, kuten: verkkotunniste, pääsysalasana ja yhdistettyjen laitteiden määrä.

  Kiinnostavina tekijöinä on hyvä tietää, että kun käynnistät laitteen uudelleen tai sammutat sen, myös mobiilipiste sammuu automaattisesti. Toinen tosiasia on, että Windows 11 antaa mahdollisuuden kytkeä enintään kahdeksan laitetta tukiasemaan ja se sammuu automaattisesti, kun laitteita ei ole liitetty energian säästämiseksi.

  Kuinka määrittää tukiasemasi Windows 11:ssä?

  Jos haluat määrittää tukiaseman Windows 11:ssä, sinun on muutettava asetusta "Jaa internetyhteyteni kohteesta" ja aktivoi, onko se Wi-Fi- vai Ethernet-verkosta, ensimmäinen valitse, onko sinulla Internet Wi-Fi-yhteyden kautta ja toinen, jos se on Ethernet-kaapelin kautta.

  Sitten meidän on valittava, kuinka "jaamme" yhteyden verkkoon, on parasta käyttää Wi-Fi-yhteyttä, koska se toimii paremmin, se voidaan kuitenkin tehdä myös Bluetoothin ja Ethernetin kautta, jos ne on kytketty. Tällä hetkellä napsautamme 'Ominaisuudet' ja sitten 'Muokkaa' jättääksesi tukiaseman konfiguroituna.

  LAN-kaapeli wifi-yhteyttä varten

  Voit vaihtaa verkon nimen ja salasanan

  Upea vaihtoehto, jonka Windows 11 antaa meille Internet-verkon tukiasemien suhteen, on se, että voimme määrittää sen nimen ja sijoittaa haluamamme nimi ja salasanajonka avulla voimme kirjoittaa merkkejä, jotka muistamme helposti.

  Jopa salasanan tapauksessa meidän täytyy ajatella sitä se on turvallisuuskysymys Jos on parasta jättää määritykset kohtaan "Kaikki käytettävissä", napsautamme Tallenna, jotta kaikki on määritetty täydellisesti, ja napsautamme "Mobile access point" ja se aktivoituu.

  Viimeisenä suosituksena se on mieluummin energiansäästötila aktivoituna, Tällä valinnalla Windows sammuttaa tukiaseman automaattisesti, kun siihen ei ole kytketty laitteita.

  peittoasetusvalikko

  Jos haluat rajoittaa laitteita, jotka voivat muodostaa yhteyden

  Windows 11, jossa on Mobile Hotspot -aktivointi, antaa sinulle mahdollisuuden sallia muiden käyttäjien pääsyn verkkoon laitteidensa kautta. Kuitenkin määrä tietokoneita, jotka voivat muodostaa yhteyden, ei ole rajatonMuussa tapauksessa Windows 11 sallii enintään kahdeksan laitteen muodostaa yhteyden hotspotiin.

  Siksi, mitään erityisiä toimenpiteitä ei tarvita koskien niiden laitteiden määrää, jotka voivat muodostaa yhteyden verkkoon tukiaseman kautta, mutta tietää Windows 11:n säännökset tässä suhteessa. Tietysti olet tukiaseman omistaja, joka tietää antamasi nimen ja salasanan.

  Tässä viimeisessä, vaikkakin vain tukee kahdeksaa laitetta, jotka on liitetty verkkoon tukiasemasi kautta, Nämä kahdeksan ovat niitä, joille annat pääsysalasanan, joten vain sinä voit hallita tuettavien laitteiden määrää.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up