Mitä eroja on Windows 11 Home- ja Pro-versioiden välillä - Valitse tarpeidesi mukaan

Haluatko tietää, mikä Windows 11 -versio kannattaa valita? Älä huoli, me autamme sinua erottaa Pro- ja Home-versiot mistä tahansa Windows-versiosta, joten voit samaistua toimintoihin, jotka voidaan kääntää niitä käytettäessä.

The uudet päivitykset ja versiot Windows 11 Siitä on paljon apua kuluttajille uusien ajateltujen ja optimoitujen työkalujen ansiosta, mutta kumpaa kannattaa käyttää? Mitä eroa kussakin on? Näihin ja muihin kysymyksiin vastataan alla.

Indeksi

  Millaisiin ihmisiin kukin Windows-tyyppi on kohdistettu?

  Monet haluavat asentaa Windows 11 Pron, koska se on täydellinen järjestelmä, mutta eri kohdat on otettava huomioon asennettaessa haluamaasi käyttöjärjestelmää. Nämä Windows-versiot on suunniteltu käyttäjilleen, minkä vuoksi on olemassa a suuri ero Pro- ja Home-versioiden välilläkoska ne sisältävät erilaisia ​​työkaluja, vaikka joissakin tapauksissa se voi olla edullista ja joissakin tapauksissa on suositeltavaa poistaa käytöstä jotkut tarpeettomat palvelut.

  Windows 11 Pro on monipuolinen ja täydellinen järjestelmä, mutta monissa tapauksissa käyttäjät saattavat huomata, että jotkin työkalut eivät ole suositeltavia tai jopa mitättömiä niiden käytön ja käyttäjien on tiedettävä tarpeensakoska nämä lajikkeet voivat olla haitallisia tietokonettasi käynnistettäessä, se voi toimia väkisin ja muuttaa tiedon kulutusta, ja voi olla parempi käyttää muita versioita, kuten Windows 11 Homea, joka toimii tarvittavan kanssa.

  Windows 11 Pro

  Monet käyttävät Windowsin Pro-versiota sen sisältämien työkalujen määrä, mutta tarvitseeko sitä käyttää? Tiedätkö kuinka käyttää näitä työkaluja? Suurin osa tätä Windows-versiota käyttävistä yrityksistä auttaa sinua ylläpitämään turvallista järjestelmää ennen kyberhyökkäyksiä, jotka vaikuttavat vakavasti yrityksen turvallisuuteen.

  Käyttö ohjelmia, kuten BitLocker Pro-versiossapitää tiedostot salattuina varkauksia, katoamista tai hyökkäyksiä vastaan, mikä mahdollistaa tietojen palauttamisen vakavan ongelman sattuessa ennen "IT-rakennetta", ylläpitää tietojesi turvallisuutta TPM:n "luotettavan alustan moduulin" avulla ja se on sirun muodossa ja se on aktivoitava.

  Tämä Pro-versio jatkaa suurta määrää "esiasennettuja" sovelluksia ja työkaluja, joiden avulla voit ylläpitää tietokoneesi täyden hallinnan odottamattomia uhkia vastaan ​​"Windows Information Protection" WIP:n avulla ja liiketoiminnan hallinnan suojassa "HyperV":llä, sallii paikalliset tilivaihtoehdot toisin kuin Home-versio.

  avaa aloitusikkuna ikkunoissa

  Windows 11 Home

  Windows Home on tarkoitettu kaikille kuluttajille, koska se on perusjärjestelmä kaikille käyttäjille ja se on oletusjärjestelmä Windows 11:n versiossa, mikä mahdollistaa turvallisen käynnistyksen Windows Hello -järjestelmän, Windows-suojauksen, lapsilukon, laitteen dekoodauksen ja muiden kanssa, ilman tarvetta käyttää liiketoimintakomponentteja joka ei ole tarpeen toimintojen suorittamisessa.

  Onko BitLocker mahdollista Windows Homessa?

  On mahdollista aktivoida BitLocker kotiversiossa käyttämällä tämän Windows-version tarjoamia kolmannen osapuolen sovelluksia, joissa sen avulla voit suojata tietosi turvallisesti katoamiselta tai uhalta, jolloin voit suojata levylläsi olevat tiedot, sekä liitetyt USB Flash -asemat ja luo käyttäjän määrittämän "aakkosnumeerisen salauksen" aiemmin.

  Vaihtoehtoja BitLocker for Windows Homelle

  BitLocker tarjoaa erilaisia ​​toimintoja käytettäessä sitä laajennettavien työkalujen, kuten es, VeraCrypt, Jetico BestCript, Windows Device Encryption, Sophos Safeguard, avulla. Näiden työkalujen avulla voit ylläpitää a tehokas turvaohjaustoimii tehokkaiden algoritmien kanssa yli '256-bittisissä AES-, Serpent and Twofish, Camellia' -algoritmeissa TPM 2.0 -sirusuojalla, joka sinun on varmistettava, että tietokoneessasi on.

  Voit suojata tietosi luotettavasti ilman, että sinun tarvitsee rasittaa prosessoriasi sovelluksilla tai työkaluilla, jotka tarvitsevat enemmän työtä taustalla ja välttää liiallista muistin kulutustavoit aktivoida haluamasi ohjelmat ilmaiseksi kotiversiossasi ilman, että sinun tarvitsee käyttää Prota kolmannen osapuolen sovellusten kanssa.

  Käynnistä-valikko Windows 11 Prossa

  Mikä on hintaero molemmissa versioissa?

  Näiden Windows 11 -versioiden hintaero on työkalujen ja sovellusten mukainen että nämä sisältävät, kuten nimensä osoittaa, Pro-versiossa se sisältää erilaisia ​​toimintoja, jotka tekevät tästä järjestelmästä turvallisen, mukavan ja luotettavan paikan tietojen varmuuskopioinnissa, tiedon koodauksessa ja se on suunnattu business-tilassa, Home-versio hinta on noin 139 euroa ja Pron hinta 279.

  Versio Home sisältää vähemmän ominaisuuksia kuin Pro-versioKoska se perustuu kauppiailleen yleisesti räätälöityyn perusjärjestelmään, voit asentaa sen turvallisesti tietokoneellesi, jos tarvitset Pro-järjestelmän ja pidät sen ominaisuuksista tai toiminnoista.

  On eri toiminnot on tunnistettava etukäteen vaikka Home-versio säästää sinut liiallisesta muistinkulutuksesta ja siinä tapauksessa voit lisätä työkaluja, jotka sisältyvät Pro-versioihin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up