Kuinka näyttää kuvakkeet tehtäväpalkissani, jos ne eivät näy Windows 11:ssä?

Jos tehtäväpalkin sovellusten pikakuvakkeet ja muut toiminnot eivät hetkestä toiseen enää näy, näytän sinulle yksinkertaisen ja helpon tavan saada tämä uudelleen. toiminto tehtäväpalkissa Windows 11:ssä. Nämä ongelmat ovat hyvin yleisiä tässä uudessa päivityksessä, joten turvaudumme manuaalisesti vaihtoehtoihin tai kokoonpanoihin ja korjaamme tämän ärsyttävän ongelman lopullisesti.

Indeksi

  Miksi tehtäväpalkin kuvakkeet eivät näy Windows 11:ssä?

  Windows 11 tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden parantaa käyttöliittymäään ja palauttaa asetuksia sen parametrien sisällä ilman, että tietokonetta tarvitsee alustaa. Windows 11 -käyttöjärjestelmän tehtäväpalkin ansiosta voimme toteuttaa helposti ja nopeasti mikä tahansa ohjelma tai sovellus.

  "Tehtäväpalkin" kautta avaamme käyttöjärjestelmän "Käynnistä"-kuvakkeen, mutta voimme myös sisällyttää sovellukset, joita käytämme eniten ja joita tarvitsemme nopeampaan käyttöön. Tämän Windows 11 -työkalun käytössä on ollut joitakin ongelmia muutaman päivän ajan, ei antaa meidän nähdä ohjelmien kuvakkeet ja samalla tavalla käyttöjärjestelmän sisäänkäynnissä on ongelmia.

  Windows-käyttöjärjestelmän päivitys

  Monesti meillä on ongelmia ohjelmien toiminnassa tietokoneellamme. Tämä johtuu käyttöjärjestelmän päivityksestä. Näihin ongelmiin kuuluu, että tehtäväpalkin kuvakkeet eivät näy, näihin ärsyttäviin ongelmiin johtavaa suoritusvirhettä ei ole vielä löydetty. Voimme kuitenkin ratkaista ongelman suorittamalla tietyt menettelyt, joita ei ole vaikea käyttää, Toinen ongelma on, että Outlook ei toimi hyvin järjestelmässä, voimme myös korjata sen.

  Kuinka kuvakkeet näytetään tehtäväpalkissa, jos päivitän Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmään?

  Windowsin tehtäväpalkki on suunnittelultaan erittäin monipuolinen, voimme jopa muuttaa sen kokoa. Tehtäväpalkin kuvakkeiden näyttämisessä on vaihtoehtoja, voimme suorittaa tämän toiminnon kautta käyttöjärjestelmän kokoonpano. Näin se tehdään.

  Tehdään se nyt kokoonpanosta, sitä varten painamme Windowsin käynnistyspainiketta ja valitsemme kokoonpanon tunnistavan rosoisen ympyrän. Siellä siirrymme mukauttamiseen ja napsauta tehtäväpalkin vaihtoehtoa. Tehtäväpalkin kohteet-osastolla meidän on suoritettava aktivointikuvakkeet jonka haluamme nähdä tässä ohjelmiston osassa.

  Sitten "Overflow" -vaihtoehdossa aktivoimme sovellusten kuvakkeet, jotka näkyvät tehtäväpalkissa. Napsauta nyt "Käyttäytyminen" -vaihtoehtoa suorittaaksemme asetukset, jotka sallivat tehtäväpalkin toimia haluamallamme tavalla. Tämän toiminnon suorittamiseksi on olemassa kaksi muuta vaihtoehtoa ihmiskauppajärjestelmän kannalta. Ensimmäinen on vaihtamalla Windows Insider Program beta -kanavaan ja toinen vaihtoehto on käyttää "CMD"-komentoa. Katsotaan nyt miten suorittaa nämä toiminnot.

  kansioiden siirtäminen Windows 11:ssä

  Vaihdettu Windows Insider Program Beta -kanavalle

  Jos tietokoneesi ei ole yhteensopiva Windows 11:n kanssa, uuden ohjelmiston asennuksen yhteydessä jotkin toiminnot suoritetaan virheellisesti, joista osa, tehtäväpalkki ei anna sinun nähdä kaikkia kuvakkeita. Voimme kuitenkin parantaa ohjelmiston suorituskykyä muuttaa Windows Insider -ohjelman beta-kanavaa. Tämän vaihtoehdon suorittamiseksi aiomme painaa CRTL-, ALT-, DEL-näppäimiä ja valita vaihtoehdon tehtävähallinnan avaamiseksi.

  Seuraavaksi siirrymme "Tiedostot" -osioon ja valitsemme suoritusvaihtoehdon "Uusi kotitehtävä". Näkyviin tulee vaihtoehto nimeltä "Avaa", johon asetamme seuraavan komennon "reg delete HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\IrisService /f" ja paina RETURN-näppäintä ja käynnistä tietokone uudelleen, jotta tehtäväpalkki tulee näkyviin täydellisesti.

  käyttämällä ''cmd''

  Tämä on harvinainen vaihtoehto Windows-asiakkaille, mutta Microsoft-yhtiö sisällyttää sen vaihtoehtoihin tarjotakseen lisää vaihtoehtoja järjestelmän parantamiseen. Tämän toiminnon avulla voimme suorittaa kaikki säädöt komennoilla. Voimme etsiä sitä hakupalkista tai avata sen painamalla Windows + R -näppäimiä. Jos haluat suorittaa tämän toiminnon välittömästi, näkyviin tulee ikkuna, jossa lukee "Suorita". Sieltä voimme lähettää tilauksia järjestelmään minkä tahansa tehtävän suorittamiseksi. Tässä tapauksessa se näyttää Windows 11:n tehtäväpalkin kuvakkeet.

  Windows 11 -tunnuksen valkoinen tausta

  Suorittaaksesi tämän toiminnon Meillä on käytössä kaksi hyvin yksinkertaista komentoa Ensimmäinen on 'Help'-komento, joka auttaa meitä suorittamaan muita komentoja järjestelmän toimivuuden parantamiseksi yleisesti. Riittää, kun kirjoitat Ohje-komento ikkunaan ja painat Enter-näppäintä projisoidaksesi loput toiminnallisuuskomennot.

  Toinen komento, jota voimme käyttää näyttääksesi kuvakkeen tehtäväpalkissa Windows 11:ssä, se on tekijänoikeuskomento, joka helpottaa kansioiden tai ohjelmien siirtämistä ja kopioimista paikasta tai toisesta, meidän tarvitsee vain kopioida tämä komento "copy file1.ext testsfile2.ext" suorittaaksesi toiminnon me haluamme.

  Kuinka nollata Tehtäväpalkki ja Käynnistä-valikko Windows 11:ssä?

  Tämä ensimmäinen vaihtoehto on helppokäyttöinen ja kestää vähintään muutaman minuutin. Tätä varten siirrymme kohtaan Tehtävienhallinta ja avaamme sen, löydämme Windows Explorer -kuvakkeen, painamme hiiren oikeaa painiketta ja valitsemme vaihtoehdon "Käynnistä uudelleen". Kun selain käynnistetään uudelleen, tehtäväpalkin kuvakkeet tulevat automaattisesti näkyviin normaalisti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up