Kuinka käyttää Windows Defenderiä Windows 10 -tietokoneessani? - Suojaus ja virustorjunta

Jos haluat aktivoida suojatun suojauksen tietokoneellesi eikä sinulla ole virustorjuntaa, älä huoli, Windows jatkuva järjestelmä korkea suojaus nimeltä Windows Defense joka pitää tietokoneesi turvassa suorilta tai epäsuorilta hyökkäyksiltä, ​​jotka aiheuttavat tartunnan saaneita tiedostoja sisältäviä haittaohjelmia tai mikä tahansa haitallinen virus. Tämä vaihtoehto on käytettävissä Windows 10:ssä tai uudemmissa tai vanhemmissa järjestelmissä.

Indeksi

  Mitä etuja saan, kun käytän Windows Defenderiä tietokoneeni virustorjuntaohjelmana?

  Windows Defender on korkean suojan järjestelmä, joka on saatavilla ilmaiseksi käyttöjärjestelmässämme, se mahdollistaa tietojesi varmuuskopioinnin pilvipalveluun ja sisältää tehokkaan ohjelmiston, joka pystyy hallitsemaan kaikkia käytössä olevia tietoja tai minkä tahansa kiellettyjen tiedostojen kulkua. on esiasennettu suoritusta vartenja tämä mahdollistaa koko haitallisen prosessin ylläpitämisen, karanteeniin asettamisen, deaktivoinnin ja hallinnan.

  Windows Defender havaitsee kaikki asiakkaan Windowsissa suorittamat tiedot sekä taustaprosessit, ylläpitäen liikenteen hallintaa ja välttäen tietojen siirron, jotka voivat vaikuttaa vakavasti yksityisyyteemme. hyvää käyttöä ja antaa sinulle hallinnan tietokoneellamme ja ole varma.

  Autorun PC:llä

  Myöntämällä aktivoinnin Windows Defenderissamme voit ottaa käyttöön aseta karanteeniin ne tiedostot, jotka voivat olla uhka järjestelmällemme, koska Windows Defender toimii automaattisesti ja pysyy valppaana sekä verkossa, tietosuojassa, uusien virusten muuttamisessa, pakotetulla edistyneen suojausjärjestelmän avulla.

  Se tulee esiasennettuna Windowsiin

  windows defence sijaitsee saatavilla lähes kaikissa Windows-versioissa ja se tuottaa yhä turvallisemman suojan, ja uuden Windows 10 -version tapauksessa sen suojaus on erittäin korkea verrattuna sen vanhoihin versioihin, eikä enää tarvitse hankkia varmuuskopiota muista virustorjuntaohjelmista, koska se löytyy kokonaan ja on tarpeen tehdä säädöt vain sen esiasennuksen mukaisesti.

  Windows Defense -ohjelma suojaa tietokonettasi

  100 % kuoriutumissuoja

  Sen suojaus on erittäin suotuisa tietokoneellemme, mutta tämä voi muuttaa joitain tietoja että muistimme ja joissain tapauksissa deaktivointi vaaditaan, jos asennat pelejä, sovelluksia ja ohjaimia. Windows puolustaja erittäin tehokkaassa suojajärjestelmässään, mutta joitain sen asetuksia on ohjattava, jotta se ei vahingoita arvokkaita tietoja.

  Säännölliset päivitykset

  Windows Defender on aktiivisessa tilassa ja olla yhteydessä paikalliseen verkkoon voi pitää ajurit, sovellukset ja muut tarvittavat tiedostot päivitettyinä, jotka vaativat parannusta, koska muissa tilanteissa se voidaan havaita haittaohjelmaksi ja se pysyy karanteenitilassa.

  Lokit ja historiat

  Windowsin puolustajan suojaus luoda turvallisuushistoria, jossa voit tarkastella tai tarkistaa luettelon ajasta, jolloin se on aktiivinen järjestelmällemme haitallisten virusten, sovellusten tai haittaohjelmien esiintymisen suhteen, tämä löytyy Windowsin suojauksesta suojausalueen osiosta, viruksesta ja uhkien suojaus-osio, etsimme uhat-osion, 'suojaushistoria'-ruutu tulee näkyviin, jossa näkyy sen loki, voit myös poistaa historian ja luoda uuden.

  windows turvajärjestelmä

  Kuinka voin aktivoida Windows Defenderin tietokoneellani?

  Jatkaksesi kohtaan aktivointi etsimme Windows Defender -sovelluksia, siirrymme 'Windows-logon' vasempaan alakulmaan ja etsimme 'asetukset'-vaihtoehtoa hammaspyörän muodossa. Seuraavaksi napsautamme 'päivitys ja suojaus', ja vasemmalla puolella tulee näkyviin luettelo päivitys- ja suojausasetuksista, josta etsimme 'Windowsin suojaus' -vaihtoehtoa ja lopuksi napsauta 'Avaa suojauskeskus Windows Defender'.

  Windows Defenderin asetuksissa jatkamme virustorjuntamme varmentamista ja aktivointia. Tätä varten napsautamme "suojaus viruksia ja uhkia vastaan" ja kosketa "suojausasetukset viruksia ja uhkia vastaan" ja "suojaus ajoissa" -ruutua. real' jatkamme aktivointia nauttiaksemme Windows Defenderin tarjoama suojaus.

  On syytä ottaa huomioon, että Windows Defenderin tietokoneellesi luoma suojaus on joissain tapauksissa hieman monimutkaista, koska se poistaa, karanteeniin tai estää asennuksen Jos sinulla on vanhoja ohjelmistoja tai tietoja, joita Windows Defender lähestyy uhkana, siksi se joissain tapauksissa deaktivoidaan, jotta tietomme eivät poistu, ja Windows 11:tä käytettäessä voimme aktivoida ne samalla tavalla .

  windows näppäimistö

  Joissakin tapauksissa se on suositeltavaa käytä CD-levyä kannettavan muistin, kuten USB:n, sijaan tai tiedonsiirto USB-kaapelin kautta mobiililaitteemme yhteydessä, koska CD-levyä käytettäessä tietoja ei voida poistaa automaattisesti, vaikka useimmissa tapauksissa nämä tiedostot pidetään karanteenissa Windows-sovelluksen suojassa, ja jos huomaat, että yllätystiedostot katoavat, voit etsiä ne sovelluksesta.

  Kuinka suorittaa tietokoneeni manuaalinen tarkistus Windows Defenderillä?

  Tehdä skannaa manuaalisesti Windows Defensessä, Meidän on siirryttävä Windowsin suojausvaihtoehtoon ja 'virus- ja uhkien suojausalueelle'. Mutta ennen kuin aloitamme tällä menetelmällä, meidän on siirryttävä virustorjuntamme kokoonpanoihin saadaksemme sille korkean tehokkuuden ja 100 %:n suojauksen. eri vaihtoehdot ja jatka muokkaamista.

  On välttämätöntä syöttää "kokoonpanon hallinta, päivitys viruksia ja palomuuriuhkia vastaan ​​ja suojaus kiristysohjelmia vastaan". Kun syötät jotakin näistä määrityksistä, meidän on aktivoitava kaikki vaaditut suojaukset ja pidettävä järjestelmämme turvassa, sekä tiedostomme sekä verkkomme ja sovellukset, jotka myöntävät käyttöoikeuden.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up