Kuinka asentaa Mobdro-ohjelma Windows- tai Mac-tietokoneeseeni? - Koko prosessi

Mobdro on työkalu, jonka avulla voimme nauttia sarjoista, elokuvista ja televisio-ohjelmista ilmaiseksi. Tämä sovellus muistuttaa enemmän satelliitti- tai kaapelitelevisiopalvelua kuin suoratoistoalusta. Mobdro on suunniteltu siten, että voimme nauttia televisiosisällöstämme Android-laitteemme kautta, kun olemme poissa kotoa.

Mutta nyt se on parantanut ohjelmistoaan nauttiakseen siitä myös tietokoneellamme mukavasti kotona. Tästä syystä alla aiomme selvittää yhdessä kuinka asenna Mobdro-ohjelma Windows- tai Mac-tietokoneeseemme.

Indeksi
 1. Mitä tarvitset Mobdron lataamiseen tietokoneellesi?
  1. Bluestacks tai NoxPlayer-emulaattori
  2. muistitilaa
 2. Miten Mobdro asennetaan ja määritetään?
  1. Windows 10, 8 tai 7 Bluestacksilla
  2. NoxPlayerin Windowsilla
  3. Jos sinulla on Mac
 3. Minkä muun sovelluksen voit asentaa katsoaksesi TV-sisältöä ilmaiseksi?

Mitä tarvitset Mobdron lataamiseen tietokoneellesi?

Yksi tämän erinomaisen työkalun erinomaisista ominaisuuksista on, että se on täysin ilmainen heti, kun lataat sen ja asennat sen mihin tahansa laitteellesi ja alat nauttia sen sisällöstä. ilman kustannuksia.

Sitä voivat käyttää kuka tahansa, koska sen käyttöliittymä on erittäin ystävällinen ja se suojaa tietokonettasi kaikilta uhilta, se ei sisällä ärsyttäviä mainoksia. Jotta voit käyttää tätä upeaa työkalua tietokoneellasi, sinulla on vain muutama vaatimus, kuten Gmail-tili.

Bluestacks tai NoxPlayer-emulaattori

Kuten jo tiedät, tämä sovellus suunniteltiin ensin Android-käyttöjärjestelmille, jotta voit asentaa tämän työkalun tietokoneellesi, sinun on tehtävä se emulaattorilla Bluestacks tai NoxPlayer. Näiden ohjelmien tehtävänä on emuloida Android-laitteen käyttöliittymää mistä tahansa eri ohjelmistosta. Ja siten pysty asentamaan erilaisia ​​Android-sovelluksia Windowsiin tai Maciin.

muistitilaa

Tallennustila on erittäin tärkeä, kun haluat asentaa tämän ohjelman tietokoneellesi. Miksi sanomme sen? Koska Mobdro on erittäin raskas ja sujuakseen sujuvasti tietokoneellasi se tarvitsee mieluiten paljon tilaa. Windows-käyttöjärjestelmissä versiosta 7 alkaen tarvitset noin Intel- tai AMD-suorittimen, 4 Gt RAM-muistia ja kiintolevylle noin 5 Gt vapaata.

Miten Mobdro asennetaan ja määritetään?

Tämän Mobdro-työkalun asennus ja konfigurointi on erittäin helppoa. Minulla oli kaikki vaatimukset käsillä, jatkoimme sovelluksen lataamista päästä viralliselle sivulle saadaksesi uusimman version. Sitten siirrymme asennukseen suorittamalla seuraava toimenpide.

Windows 10, 8 tai 7 Bluestacksilla

Ensin meidän on ladattava Bluestacks-emulaattori, asennettava se ja suoritettava se tietokoneellamme. Nyt Lataamme APK:n Mobdro online-TV. Sitten jatkamme sovelluksen asentamista emulaattorista kaksoisnapsauttamalla. Meidän on odotettava muutama minuutti, jotta asennusprosessi päättyy, nopeus riippuu Internet-verkon ominaisuuksista. Kun asennus on valmis, voit nyt nauttia kaikesta Mobdron tuomasta sisällöstä.

NoxPlayerin Windowsilla

Mobdron asentaminen Noxplayer-emulaattorista meidän on ensin lataa tämä työkalu viralliselta sivulta, kun se on hankittu, avaamme sen ja odotamme muutaman minuutin, kun työkalu latautuu. Nyt sinun on aloitettava osio Google-tililläsi Noxplayeristä, koska tämä sovellus ei ole PlayStoressa.

Kun tämä koko prosessi on suoritettu, siirrymme lataamaan APK:ta, latauksen jälkeen avaamme sovelluksen Noxplayer-emulaattorista ja alamme nauttia sisällöstä, joka Mobdron galleriassa on.

Jos sinulla on Mac

MacOS-laitteiden sovelluksilla on erittäin merkittävä etu muihin yrityksiin verrattuna, sillä on erittäin harvinaista, että niillä on suoritusongelmia. Asenna Mobdro Maciin noudattamalla alla olevia ohjeita. Ensinnäkin Lataamme Bluestacks-emulaattorin Macillekun olet asentanut työkalun Mac PC:hen.

Suoritamme sovelluksen, aloitusnäyttö tulee automaattisesti näkyviin, etsimme vaihtoehtoa "asenna APK-tiedosto Bluestacksista", jos emme avaa Mobdro-tiedostoa Bluestacks-emulaattorista. Suorita seuraavaksi ohjeet, jotka työkalu näyttää sinulle näytöllä. Lopuksi etsin Mobdro-kuvaketta hänen työpöydältään, sitten painoimme käyttääksemme Mobdro-sovellusta ja nauttiaksemme sen tarjoamasta koulutuksesta.

Minkä muun sovelluksen voit asentaa katsoaksesi TV-sisältöä ilmaiseksi?

On monia sovelluksia, joista voit nauttia ilmainen tv-sisältö ja Premium. Ilmaiset alustat, kuten Pluto TV, Tivify, Rlaxx TV, Plex TV tai Rakuten TV. Puhumme niistä hieman, jotta voit valita sen, joka sopii parhaiten etsimääsi. Jokaisella näistä TV-alustoista on sisältöä eri käyttäjille, lapsista urheiluyleisöihin.

Esimerkiksi Pluto TV on lapsille, koska se tarjoaa lastensarjoja ja sarjakuvia. Tivify tarjoaa käyttäjilleen tallenna sisältö ja nauti siitä kun heillä on aikaa. Rlaxx TV tarjoaa kaikille käyttäjilleen täydellisen sisällön. Lisäksi heillä on mahdollisuus kelata katseltavaa ohjelmaa taaksepäin, keskeyttää ja kelata eteenpäin. Rakuten ja Plex TV tarjoavat sisältöä vain englanniksi ja ovat yhteensopivia vain joidenkin Amazon- ja Samsung-laitteiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up