Kuinka nollaan Macin Finderin? - Täydellinen prosessi

Finder on sovellus, joka käynnistyy Mac-tietokoneesi alusta alkaen. Tämä työkalu voi aiheuttaa tiettyjä kaatumisia muuttamalla tietokoneesi toimintaa. Tästä syystä suosittelemme selvittämään, kuinka voit käynnistää Finderin uudelleen Macissasi ratkaistaksesi kaikki ongelmat, jotka ilmenevät sen suorituksen aikana järjestelmässä.

Indeksi

  Kuinka nollaan Finderin Macissa?

  Voit nollata Finderin Macissa eri tavoilla. Yksi niistä on käytä 'Pakota lopetus' -komentoa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Mac-päätettä tai mennä valikkoon pakottaaksesi sovelluksen sulkemisen, jos se ei vieläkään vastaa tai aiheuttaa edelleen jonkinlaisen järjestelmäristiriidan.

  ForceQuitin käyttö

  Voit nollata Finderin Macissa käyttämällä Force Quit -toimintoa. Tehdä se, sinun on käytettävä omenavalikkoa. Avaa Finder, napsauta Apple-kuvaketta ja pidä Shift-näppäintä painettuna. Sitten näet joukon vaihtoehtoja, joissa sinun tulee valita "Pakota lopettamaan Finder". Siksi sovellus käynnistyy uudelleen automaattisesti.

  telakasta

  Yleisin tapa käynnistää Macin Finder uudelleen on Dockista. Käytä sitä pitämällä Alt-näppäintä painettuna samalla kun painat hiiren oikeaa painiketta. Näet välittömästi valikon, jossa on useita vaihtoehtoja. Valitse siellä "Pakota uudelleenkäynnistys". Siksi, järjestelmä sulkee sovelluksen ja se käynnistää Finderin uudelleen.

  terminaalin kanssa

  Voit myös käynnistää Finderin uudelleen tietokoneellasi päätelaitteen avulla. Selvitä, avaa pääteikkuna Macissasi 'Sovellukset' ja 'Apuohjelmat'. Kun komentokonsoli avautuu, kirjoita killall –KILL Finder ja paina Enter-näppäintä. Käytännössä järjestelmä käynnistää tämän prosessin automaattisesti uudelleen ja palaa siihen avaa Finder.

  Valikossa: Pakota lopettamaan

  Macin valikon avulla voit pakottaa sulkemaan sovelluksia, kun ne eivät toimi kunnolla tai eivät vastaa. Finderin käynnistäminen uudelleen valikossa: pakota lopettamaan, sinun tarvitsee vain painaa näppäinyhdistelmää 'Cmd+Alt+Esc'. Näet heti a aktiivisten sovellusten luettelo. Valitse "Finder" ja paina "Pakota lopetus" -painiketta.

  Pysäytä prosessi Task Managerilla

  Voit myös lopettaa Finder-prosessin avaamalla tehtävähallinnan tai "Activity Monitorin". Siirry kohtaan "Sovellukset" ja valitse "Apuohjelmat". Valitse sitten "Activity Monitor" ja etsi etsijää. Paina ensimmäistä kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja napsauta Pakota lopettamaan.

  Mitkä ovat yleisimmät Finder-virheet ja kuinka ne korjataan?

  Finderilla on toiminto hallita tiedostoja ja antaa käyttäjän selata niitä nopeasti ja tehokkaasti. Kun tämä työkalu epäonnistuu, järjestelmä hidastuu ja estää käyttäjiä katsomasta tiedostoja Macissaan tai käynnistämästä kansioita. Tästä syystä järjestelmän tehokkuus laskee huomattavasti.

  Yleinen virhe, joka aiheuttaa tämän ongelman tietokoneessasi, on heikko suorituskyky, joten sinun tulee tarkistaa tämä syy ja vapauttaa tilaa optimoida järjestelmän suorituskykyä operatiivinen. Toinen yleinen virhe voi olla kolmannen osapuolen laajennukset, jotka voivat aiheuttaa muita ongelmia, jos ne on upotettu tietokoneeseesi.

  käynnistä 'finder'-sovellus uudelleen Macissasi

  vähän säilytystilaa

  Vähäinen tallennustila voi vaikuttaa suuresti tietokoneesi suorituskykyyn ja siten estää Finderia toimimasta tehokkaasti. Olla varma tarkista, onko tietokoneessasi tarpeeksi vapaata tilaa. Voit tehdä tämän napsauttamalla Apple-kuvaketta ja valitsemalla Tietoja tästä Macista. Paina sitten "Tallennus".

  Jos huomaat vähän tallennustilaa Macissasi, Suosittelemme käyttämään PowerMyMac-työkalua, jolla voit poistaa turhat tai vanhentuneet tiedostot. Lisäksi tämä sovellus havaitsee replikoidut tiedostot ja poistaa ne. Tällä tavalla voit vapauttaa levytilaa ja parantaa Finderin suorituskykyä.

  Kolmannen osapuolen laajennukset

  Onko mahdollista että kolmannen osapuolen laajennukset aiheuttaa virheitä Finderissa. Tästä syystä suosittelemme tarkistamaan, onko tämä tärkein syy, koska lisäosat, joita Apple ei ole julkaissut verkkosivuillaan, voivat aiheuttaa vakavia ongelmia järjestelmässä. Ratkaisu on poistaa kaikki julkaisemattomat laajennukset, jotka olet asentanut tietokoneellesi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up