Kuinka nopeasti tarkastella Windows 10: ssä esikatsella tiedostoja nopeasti välilyöntinäppäimellä

Kun etsit tiedostoa, vietät todennäköisesti enemmän aikaa tiedostojen esikatseluun kuin mikään muu. Voi olla monia syitä, miksi sitä on vaikea löytää. Nopea tarkastelu tiedostosta on jotain, mitä macOS-käyttäjät saattavat jo arvostaa.

Sen sijaan, että menisit vihreäksi kateudesta, koska tätä ominaisuutta ei ole rakennettu Windows-tietokoneeseesi, asenna ilmainen, helppokäyttöinen Windows-laajennus nimeltä QuickLook. Tämän laajennuksen ansiosta sinun ei tarvitse käyttää hiirtä niin paljon tiedostojen esikatseluun.

Liittyvät Kuinka tehdä pikakatselu Macista tehokkaampi laajennusten avulla

Indeksi

  Kuinka lisätä macOS Quick View -ominaisuus mihin tahansa Windows-tietokoneeseen

  Tämän yksinkertaisen Windows-laajennuksen avulla sinun ei enää tarvitse kadehtia macOS-käyttäjiä sen pikakatseluominaisuudesta. Voit tehdä saman myös Windows-tietokoneellasi. Tarvittavaa laajennusta kutsutaan Nopea vilkaisu .

  Yksi asia on huomata, että laajennus ei toimi Windows S -laitteissa. Saattaa myös olla tiettyjä tiedostoja, joita ei voi esikatsella, mutta kehittäjä ei ole määrittänyt, mitkä, jos olet valmis asentamaan laajennuksen, napsauta sinistä -painike "Lataa sovellus".

  Latauksen ei pitäisi kestää kauan, ja kun laajennus on valmis, se on valmis testattavaksi. Jos haluat nähdä laajennuksen toiminnassa, avaa Windows File Explorer ja korosta mikä tahansa tiedosto napsauttamalla. Kun tiedosto on korostettu, paina välilyöntinäppäintä ja näet valitsemasi tiedoston esikatselun.

  QuickLook-temppuja

  Esikatselu voidaan sulkea kahdella tavalla. Jos on esikatselu, jonka haluat estää vahingossa sulkeutumasta, napsauta esikatselun vasemmassa yläkulmassa olevaa kiinnityskuvaketta. Kun olet painanut, et voi sulkea esikatselua painamalla Esc-painiketta, mutta voit tehdä sen painamalla "X"

  .

  Jos luulet löytäneesi etsimäsi tiedoston, voit avata sen suoraan QuickLookista. Napsauta vain "Avaa" -vaihtoehtoa ja valitse, miten haluat avata tiedoston. Voit valita sovelluksen, joka on jo asennettu tietokoneellesi, tai käyttää sovelluskauppaa toisen sovelluksen asentamiseksi.

  Muita laajennuksen piilotettuja temppuja ovat hiiren rullan vierittäminen videotiedostojen äänenvoimakkuuden säätämiseksi. Lähennä ja loitonna kuvaa painamalla Ctrl-painiketta (vapauttamatta sitä) ja kiertämällä hiiren kiekkoa mihin tahansa suuntaan.

  Testattaessa Windows-laajennusta se toimi erittäin hyvin tiedostojen, kuten PDF-tiedostojen, kuvien, ZIP-tiedostojen, videoiden ja musiikin, kanssa, mutta valitettavasti sillä oli vaikeuksia laskentataulukoiden kanssa. Laskentataulukko-ongelmasta huolimatta se on edelleen hieno laajennus.

  Johtopäätös

  Jokainen laajennus, joka voi auttaa sinua säästämään aikaa työskennellessäsi tietokoneellasi, on aina hyvä asia. QuickLook for Windows on yksi niistä tervetulleista laajennuksista, ja toivomme, että sillä on paljon muuta tarjottavaa tulevaisuudessa. Luuletko yrittäväsi? Kerro meille kommenteissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up