Vinkki Windows 10 ISO: n lataamiseen Microsoftilta

Jos haluat asentaa tyhjästä tai päivittää tietokoneesi Windows 10: ksi, sinun on asennettava Windows Media Creation Tool Windows Media Creation Tool ladata Windows 10. käynnistää levyn, päivitä tietokoneesi ja luo jopa Windows 10 ISO tulevaa käyttöä varten. Ainoa ongelma on, että se ei tue taukoa ja jatkamista, eikä kaikilla ole nopeinta internetyhteyttä ladata valtava 3 Gt tiedosto yhdellä kertaa.

Jos voit ladata Windows 10 ISO: n suoraan, voit keskeyttää prosessin ja jatkaa sitä tarvittaessa tai jopa ladata suuren tiedoston osittain. Microsoft ei tarjoa suoraa latauslinkkiä ISO: lle, mutta se voi saada Microsoftin palvelimet toimittamaan suoran latauslinkin Windows 10 ISO: een.

Merkintä - Tässä artikkelissa oletetaan, että käytät Windowsia tietokoneellasi.

Indeksi

  Windows 10 ISO suora lataus

  Aina kun yrität ladata Windows 10 ISO -käyttöjärjestelmää, Microsoftin palvelin tunnistaa selaimesi ja sen käyttöjärjestelmän automaattisesti. Jos käytät Windows 7: ää tai uudempaa, sinut ohjataan automaattisesti Media Creation Tool -lataukseen. Siksi Windows 10: n suoran ISO-latauksen temppu on, että Microsoftin palvelimet on huijattava ajattelemaan, että he eivät käytä Windows 7: ää tai uudempaa.

  Ensinnäkin käytämme Chrome-selainta laajennuksella Chromen käyttäjäagentin valitsin asennettu ja otettu käyttöön. Voit asentaa sen kuten minkä tahansa muun Chrome-laajennuksen.

  Vinkki Windows 10 ISO: n lataamiseen Microsoftilta

  Kun olet asentanut laajennuksen, napsauta sitä ja valitse "Windows Phone" -vaihtoehto. Voit myös valita käyttäjäagentin, kuten iOS tai Android, mutta Windows Phone toimi minulle parhaiten. Kun käytin muita käyttäjäagentteja, sain vain tyhjän sivun, kun kävin Microsoftin sivustolla.

  Windows 10: n ISO-latausvinkki Microsoftilta

  Valitse ainoa vaihtoehto "Windows Phone 8." Tämä toiminto huijaa selainagenttia välittömästi.

  Windows 10: n ISO-latausvinkki Microsoftilta

  Siirry tälle erityiselle sivulle Windows 10: n ISO-lataus . Huomaa, että URL-osoite ohjataan uudelleen automaattisesti, jos käytät tavallista selainta Windows 7: ssä tai uudemmassa.

  Yllä oleva URL vie sinut "Lataa Windows 10 -levykuva (ISO-tiedosto)" -sivulle. Vieritä alaspäin ja valitse avattavasta valikosta "Windows 10" ja napsauta "Vahvista" -painiketta. Koti- tai Pro-versioita ei tarvitse valita, koska latauslinkki koskee molempia.

  Windows 10: n ISO-latausvinkki Microsoftilta

  Vahvistettuasi pyyntösi sivu pyytää sinua valitsemaan kielen. Valitse kieli avattavasta valikosta ja napsauta "Vahvista" -painiketta. Minun tapauksessani valitsen kieleni «English Internationaliksi».

  Windows 10: n ISO-latausvinkki Microsoftilta

  Yllä oleva toiminto antaa sinulle suorat latauslinkit sekä 32- että 64-bittisille versioille. Napsauta haluamaasi ja lataus alkaa heti.

  Vinkki Windows 10 ISO: n lataamiseen Microsoftilta

  Yksi asia on pidettävä mielessä, että latauslinkit ovat voimassa vain 24 tuntia. Siksi varmista, että lataus on valmis tuohon aikaan. Tietenkin, jos käytät jonkinlaista latauksenhallintaa, voit ehkä jatkaa lataamista jopa 24 tunnin kuluttua muuttamalla latauslinkkiä (en ole vielä kokeillut sitä).

  Lisäksi, jos käytät muuta käyttöjärjestelmää kuin Windowsin työpöytäversiota (tai käytät Linux-virtuaalikonetta Windowsissa), sinun ei tarvitse väärentää mitään. Käy vain yllä olevassa lataussivun URL-osoitteessa ja voit ladata ISO-tiedoston.

  Kommentoi alla jakamalla ideoitasi ja kokemuksiasi yllä mainitun menetelmän käyttämisestä ladata Windows 10 ISO Microsoftilta.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up