Kuinka palauttaa kadonneet tai pysyvästi poistetut valokuvat ja tiedostot Windows -tietokoneestani

Jotkut ihmiset haluavat käyttää "Vaihto + Delete" kun he haluavat poistaa tiedoston tai kansion tietokoneesta. Lisäksi joillakin on tapana tyhjentää roskakori säännöllisesti roskatiedostojen puhdistamiseksi.

Muina aikoina ihmiset vain vahingossa poistavat tärkeitä tiedostoja tietokoneestaan ​​tai ulkoisista tallennuslaitteista, kuten USB -muistitikut, kynä -asemat, muistikortit, SD -kortit ja muut, sekä alustavat USB -tikun tai pendriven Windows 10 -tietokoneessa tai Macissa turvallisesti

Näissä tilanteissa poistetut kansiot tai tiedostot poistetaan "pysyvä"eikä niitä voi hakea suoraan Roskakori.

Tämä aiheuttaa ongelmia satunnaisille tietokoneen käyttäjille, jotka eivät löydä tapaa löytää ja palauttaa nämä tiedostot.

Indeksi
 1. Tapa 1: Palauttaminen Windowsin aiemmista versioista
 2. Palauta poistetut kuvat Windowsissa
 3. Palauta valokuvat levygrillillä
 4. Mikä on paras tapa palauttaa tiedostot?
 5. Miten tietojen palautusyritykset toimivat?
 6. Pysyvästi poistettujen kuvien palautus

Tapa 1: Palauttaminen Windowsin aiemmista versioista

Ensinnäkin esittelemme ilmaisen menetelmän palauttaa poistetut tai poistetut tiedostot vuorotellen käyttämällä windows -ohjelmisto Sisällytetty.

Kun poistat kansion työpöydältäsi -painikkeella "Vaihto + Delete", voit palauttaa ne helposti aiemmilla versioilla, kunhan muistat poistetun tiedoston tai kansion nimen.

 • Luoda uusi tiedosto tai kansio työpöydälle ja anna sille sama nimi kuin poistetulle tiedostolle tai kansioon.
 • Napsauta uutta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Palauta edelliset versiot".
 • Tässä Windows etsii ja luettelee tämän nimen tiedostojen tai kansioiden aiemmat versiot sekä niihin liittyvät päivämäärät.
 • Valitse viimeinen ja napsauta "Palauttaa"kumota poisto.
 • Palauta omasi tiedosto tai kansio poistettu pysyvästi.

Tapa 2: Palautus EaseUS Data Recovery -ohjelmistolla

Ensimmäinen ratkaisu on käytettävissä vain ihmisille, jotka poistivat pysyvästi tiedostonsa tai työpöydän kansioita.

Jos poistit sen ulkoiselta laitteelta tai et voinut palauttaa tietojasi Menetelmä yksi, voit kumota tiedostojen tai kansioiden pysyvän poistamisen ohjatulla varmuuskopiointitoiminnolla. EaseUS -tietojen palautus.

Tämä ammattimainen tietojen palautusohjelma on suunniteltu palauttamaan kadonneet tiedot tietokoneelta tai mikä tahansa muu irrotettava tallennusväline.

Ohjattu EaseUS -tietojen palautustoiminto

Se on tunnetuin ja nopein tiedostojen palautusohjelmisto, varsinkin kun on kyse toipumisesta pysyvästi poistetut tiedostot. Windows 10, 8.1, 7.

 • Valitse tiedoston sijainti
 1. Napsauta vasen nappi yksikössä X.
 2. Missä poistetut tiedostot pysyvästi.
 3. A tietty kansio
 4. Klikkaa "Skannata".
 1. Ohjelmisto käynnistää skannauksen automaattisesti kokonaan valittu yksikkö.
 2. Pian skannaustulos tulee näkyviin ja näkyy "Poistetut tiedostot".
 1. Tulosten lisäksi "Poistetut tiedostot".
 2. Tarkista tulokset kohdasta vastaava yksikkö X.
 3. Voit myös valita muita osioita, kun olet valmis analyysi.
 4. Erityisesti "Ylimääräisiä tiedostoja".
 5. Mihin tiedostot, jotka saattavat menettää tiedostonimet, tallennetaan tiedostot ja polut.
 6. Valitse lopuksi haluamasi tiedostot ja napsauta "Palauta".

Vaikka Windows -tietokoneisiin voimme tallentaa kaikenlaista sisältöä, emme saa unohtaa sitä tosiasiaa, että harvat ovat yhtä arvokkaita kuin valokuvia, joita olemme arvostaneet.

Tässä yhteydessä meidän on huomautettava, että tapaamme aika ajoin lukijoita, jotka kertovat meille, että he ovat kadotit kuvasija etsimme mahdollisia ratkaisuja niiden palauttamiseksi mahdollisimman pian.

Siksi, jos haluat toipua kadonneet valokuvat, suosittelemme, että jatkat lukemista.

Palauta poistetut kuvat Windowsissa

Onneksi meidän on sanottava, että Windowsin itse tarjoamien ratkaisujen lisäksi joidenkin ulkoisten sovellusten, kuten nimeltään Disk Drill, joka on meille yksi laatuaan parhaista.

Tämän ansiosta voit havaita ja toipua yksinkertaisella tavalla tiedostot, jotka olet poistanut vahingossa tai jotka haluat palauttaa riippumatta siitä, minkä tyyppisestä tiedostosta puhumme, tai missä levylle, USB- tai SD -kortille se on tallennettu.

Tämän täysin ilmaisen avulla voit toipua tiedostoja jopa 100 Mt, joka lähes aina riittää kuvillesi, mutta jos näin ei ole, voit maksaa 49 dollaria maksullisesta versiosta, mikä poistaa kaikenlaiset rajoitukset.

Palauta valokuvat levygrillillä

Kun olet ladannut tämän ohjelman yhteensopivaksi Windows XP, Vista, 7, 8 ja 10 suoraan tästä linkistä, aiomme opettaa sinulle sen käyttämisen, jotta voit palauttaa tärkeimmät tiedostosi mahdollisimman pian.

Näet, että kun aloitat sen, opetusohjelma näyttää, että sinun on jätettävä taaksesi, kunnes pääset päänäyttöön, ja ensin sinun on valittava yksikkö, jossa haluat etsi useita tiedostoja, antaa Recover. Jos etsit vain yhtä tiedostoa, pikaskannaus säästää aikaa.

Kun ensimmäisen vaiheen analyysi on valmis, tämä työkalu näyttää kaiken sisällön, jonka se voisi löytää, joten voit valita vasemmanpuoleisesta ruudusta ne, joita pidät tärkeinä ennen paina Palauta saada se takaisin.

Tämä ei ole vähäinen yksityiskohta, ja joka on yksi tämän ohjelman pääpiirteistä, liittyy suoraan siihen, että voit esikatsella kyseiset tiedostot, jotta tiedät sen sisällön ennen niiden palauttamista.

Kuvia viimeiseltä lomaltasi, työtiedostot tai opinnäytetyö, joka sinun on esitettävä tutkimuskeskuksessa. Ei ole väliä mitä tietoja on poistettu, totuus on, että kun meillä on ongelmia tietokoneen käytössä tai emme ole varovaisia, voimme kärsiä tärkeiden tiedostojen poistamisesta menettämällä aikaa, vaivaa ja jopa muistoja, jotka tämä tarkoittaa usein.

Ja vaikka jotkut meistä voivat kohtuudella yrittää tuoda heidät takaisin tiimiin, totuus on, että joskus saattaa olla parempi luottaa asiantuntijoihin Palauta tiedot.

Mikä on paras tapa palauttaa tiedostot?

Ensimmäinen asia, joka meidän on otettava huomioon, jos olemme kärsineet toimintahäiriöstä tietokoneessa, matkapuhelimessa tai kaikentyyppisissä laitteissa, joissa se on mahdollista tallentaa valokuvia, videoita, asiakirjojaja muut, että aika on perustavanlaatuinen tekijä. Itse asiassa usein käy niin, että monet ihmiset yrittävät korjata ongelman itse, kun heillä on vapaa -aikaa, ja siihen mennessä, kun he epäonnistuvat ja vievät asian asiantuntijalle, asiantuntija ei voi tehdä juuri mitään, koska tiedostot ovat jo saavuttamattomissa.

Siksi, jos todella välität kaikesta vahingossa poistamastasi sisällöstä tai sen katoamisesta laitteisto tai ohjelmisto tiimisi kanssa, ota yhteyttä ammattilaiseen mahdollisimman pian.

Samoin meidän on sanottava tältä osin, että kun on kyse tiedostoista, jotka käyttäjät ovat virheellisesti poistaneet Roskakori, erittäin tärkeä tekijä on välttää uuden sisällön poistamista sen lisäksi. Mitä tapahtuu, roskakori tallentaa viimeksi poistetut tiedostot muistiinsa, ja tietysti, jos korvaamme ne muilla, menetämme ne.

Ennaltaehkäisy ei myöskään ole laiminlyönnin elementti. Esimerkiksi viime aikoina olemme nähneet valtavan määrän tallennuspalveluja pilvessä, minkä ansiosta voimme saada varmuuskopion, jos monet tiedostoistamme tai sisällöstämme poistetaan mistä tahansa syystä. Jopa palvelut kuten Google Drive tai Dropbox tarjoaa meille enemmän kuin mielenkiintoisia tilaussuunnitelmia, joissa on paljon vapaata tilaa.

Siitä huolimatta ja niin uteliaalta kuin se saattaa tuntua, nämä vaikuttavat vähemmän eri alojen ammattilaisille, jotka voivat todella menettää rahaa ja arvokasta aikaa, jos tiedostot loppuvat. online -tallennusalustat kuin ne, jotka työskentelevät artikkeleiden kanssa, jotka voitaisiin kirjoittaa ilman ongelmia, mainitakseni yhden tapauksen.

Tähän päivään asti tiedämme myös, että on yrityksiä, jotka ovat yksinomaan omistautuneet poistamiensa tiedostojen palauttamiseen suorituskykyongelmia laitteistamme tai virheellisistä eliminoinneista. Monet heistä tarjoavat meille erilaisia ​​tuotteita, joiden avulla voimme saada mielenrauhan, että myös näissä tapauksissa emme menetä tietoja ja tiedostoja, koska voimme palauttaa ne yhdellä napsautuksella ilman, että joudumme maksamaan suuria päivittäisiä määriä.

Palauta kaikki poistetut tai poistetut tiedostot tietokoneeltasi Recuvalla, joka on erinomainen sovellus, joka on luotu kuvien ja kuvien palauttamiseen.

Miten tietojen palautusyritykset toimivat?

Oletetaan sitten, että olet jättänyt huomiotta meidät, et ole käyttänyt pilvitallennuspalvelua ja toisaalta et ole edes vaivautunut varmuuskopioimaan tiedot ja tiedostot omalle tietokoneellesi. Tietokoneesi on sammunut yhtäkkiä tai poistat virheellisesti a koko kansio tiedostoilla joita tarvitset nyt kiireellisesti, eikä sinulla ole aavistustakaan kuinka saada ne takaisin.

No, kuten totesimme, kiitos Jumalalle, että on olemassa tiedostojen palauttamiseen erikoistuneita yrityksiä, joiden ansiosta sinulla on vielä mahdollisuus palauttaa nämä sisällöt.

Mainitakseni esimerkkinä alan johtavia yrityksiä, uusi suuntaus, joka on otettu käyttöön viime vuosina, meidän on sanottava, että palvelu on yhtä helppoa kuin ottaa heihin yhteyttä ongelman vahvistamisen jälkeen.

Se on yksinkertainen vaihe, jonka voimme suorittaa joko puhelimitse tai myös verkon kautta, mutta emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että jos asiantuntija vahvistaa kiintolevyn vaurioitumisen, se on rekisteröitävä puhdas kammio, yrittää käyttää niitä tiedostoja, jotka voivat paitsi kadota myös vahingoittua.

Ei vain sitä, erittäin mielenkiintoinen yksityiskohta on, että näiden yritysten palvelu se haarautuu kahdenlaisiin ratkaisuihin, molemmat yhtä mielenkiintoisia. Varovaisemmille he voivat tarjota täydellisen hallintajärjestelmän tiedostoille ja arkistoille, jotta voimme välttää odottamattomat tapahtumat, jotka voivat jättää meidät ilman niitä.

Jos olemme myöhässä ongelman kanssa, voimme samalla järjestää erilaiset palautuspalvelut kadonneista tiedoista, kevyimmistä, jotka kestävät kauemmin ja eivät etsi syvällisesti, hätätilanteisiin, paljon tehokkaampiin, jotka palauttavat käytännössä kaiken sisällön ja joiden hinta on tietysti korkeampi.

Se on epäilemättä yksi niistä segmentin parhaat sovellukset, ja se ei ainoastaan ​​auta sinua palauttamaan valokuvia, vaan myös kaikenlaista muuta sisältöä, joten suosittelemme, että kokeilet sitä mahdollisimman pian. Palauta poistetut tiedostot Android -laitteen sisäisestä tallennustilasta ilman juuria. Oletko jo onnistunut palauttamaan osan kadonneista kuvista Levygrilli?

Pysyvästi poistettujen kuvien palautus

Pysyvästi poistettujen kuvien palautus

Usein voi tapahtua, että poistamme vahingossa tai tarkoituksella kuvia tietokoneeltamme, mutta myöhemmin huomaamme tarvitsevamme niitä sittenkin. Onneksi on olemassa tapoja palauttaa pysyvästi poistetut kuvat, vaikka se voi vaatia hieman vaivaa ja käyttää erityisiä ohjelmistoja.

Tiedostojen palautusohjelmisto

Yksi tapa palauttaa pysyvästi poistetut kuvat on käyttämällä tietokoneelle asennettua tiedostojen palautusohjelmistoa. Tällaiset ohjelmistot pystyvät skannaamaan tietokoneen kiintolevyn ja löytämään poistetut tiedostot, mukaan lukien kuvat. Ohjelmisto voi palauttaa tiedostot, jos ne eivät ole vielä korvautuneet uusilla tiedoilla. On tärkeää olla nopea, kun havaitset kuvien poistamisen, jotta voit lisätä palautusmahdollisuuksiasi.

Tallennuspaikan varmuuskopiointi

Toinen vaihtoehto pysyvästi poistettujen kuvien palauttamiseksi on tarkistaa, onko sinulla tallennuspaikan varmuuskopiota. Jos olet tallentanut kuvat esimerkiksi ulkoiselle kovalevylle tai pilvipalveluun, voit palauttaa kuvat sieltä. Tämä edellyttää, että olet tehnyt säännöllisiä varmuuskopioita tiedostoistasi. Varmuuskopiot ovat erittäin hyödyllisiä tilanteissa, joissa tiedostot poistetaan pysyvästi tai jos tietokoneesi joutuu vaurioitumaan tai varastetaan.

Asiantuntijapalvelut

Jos et pysty palauttamaan pysyvästi poistettuja kuvia itse, voit harkita asiantuntijapalveluiden käyttämistä. On olemassa yrityksiä ja ammattilaisia, jotka erikoistuvat tiedostojen palauttamiseen. Heillä on kehittyneitä työkaluja ja tekniikoita, joilla he voivat palauttaa tiedostot jopa vaikeissa tapauksissa. Tämä voi kuitenkin olla kallis vaihtoehto, joten harkitse sitä huolellisesti ennen kuin päätät käyttää asiantuntijapalveluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up