WhatsApp Web for PC: n päivittäminen Windowsissa, MAC: ssä ja Tabletissa uusimpaan versioon

Koska Facebook, maailman tärkein sosiaalinen verkosto, osti WhatsAppin, havaitsemme, että uutiset maailman tärkeimmän lähettilään vaihtoehdoista ja toiminnoista ovat edenneet harppauksin. Ja yksi houkuttelevimmista liittyi suoraan WhatsApp Webiin.

Meidän on todellakin korostettava tässä mielessä, että niille meistä, joiden on oltava tietoisia tietokoneesta, WhatsApp Web Se on erinomainen ratkaisu, jonka avulla voimme unohtaa matkapuhelimen hetkeksi.

Kuitenkin, WhatsApp Webillä on omat ominaisuutensa ja ominaisuutensa. Ja totuus on, että kun ajattelemme tätä alustaa, löydämme sellaisen, joka on päivitettävä aika ajoin, koska se on ainoa tapa käyttää sen toimintoja tiukasti.

Tästä syystä vastauksena kyselyihin kuinka päivittää WhatsApp Web jotka ovat saavuttaneet meidät viime aikoina, on se, että tässä artikkelissa haluamme antaa vastauksen kaikille seuraajillemme.

Whatsapp -verkko Windowsissa tai Macissa

Indeksi

  Kuinka ladata WhatsApp Webin uusin versio?

  Ensimmäinen asia, joka meidän on sanottava, jos haluat päivitä WhatsApp Web se on, että se on todella yksinkertainen toimenpide, askel askeleelta, joka ei vie liian kauan. Lisäksi tämä on menettely, jonka voit tehdä sekä tietokoneellasi, jossa on MAC -arkkitehtuuri, että tietokoneilla, joihin on asennettu Windows.

  WhatsApp Web on ollut saatavilla jonkin aikaa, ihmiset ovat olleet erittäin kiitollisia tästä palvelusta, koska Android-, Windows Phone-, BlackBerry- ja Symbian -käyttäjät voivat vastata kaikkiin keskusteluihin tietokoneen kautta, olipa ne millaisia ​​tahansa.

  Joka tapauksessa ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata sivu web.whatsapp.com ja yhdistä matkapuhelimesi siihen. Sinun tarvitsee vain avata sovellus matkapuhelimellasi ja lukea kyseisen sivuston tarjoama QR -koodi, ei muuta. Kaaoksessa sinulla ei ole sellaista QR -koodin skannaussovellus, voit ladata minkä tahansa Play- tai Appstore -kaupasta.

  Totuus on, että sen käyttäminen on hyvin yksinkertaista, sinun tarvitsee vain etsiä Googlesta WhatsApp Web, siellä näet sovelluksen virallisen sivun. Kun astut sisään, skannaa vain näytöllä näkyvä QR -koodi, tällä tavalla voit aloittaa istunnon erittäin nopeasti ja helposti.

  Normaalisti prosessi päivittää WhatsApp Web Se on todella yksinkertaista, koska kun meillä on päivitys saatavilla, WhatsApp Web yleensä varoittaa meitä siitä. Totuus on, että seuraavankaltainen viesti tulee näkyviin: "Päivitys saatavilla - päivitä WhatsApp napsauttamalla".

  Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain napsauttaa viestiä, jotta alusta päivittyy välittömästi. Näet, että tämä prosessi kestää vain muutaman sekunnin, ja sitten voit sinulla on WhatsApp Webin uusin versio. Kaikki riippuu tietysti Internet -yhteydestäsi ja siitä, kuinka hyvä tai nopea se on.

  Parempi kokemus käyttäjille uuden WhatsApp Web -päivityksen avulla

  Kun istunto alkaa lKäyttäjät voivat lukea ja vastata viesteihisi paljon paremmin. Voit jopa lähettää kuvia ja videoita joka päivä, joka kuluu tämän suuren sovelluksen verkkoversio tulee paljon suositummaksi. Ennen kaikkea ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneen ääressä, heidän ei tarvitse olla puhelimessa, koska he voivat nähdä kaiken tietokoneen näytöltä.

  whatsapp webin käyttö tietokoneella

  Mutta kuten useimmissa sovelluksissa, myös tässä versiossa oli päivitykset. Esimerkiksi yksi niistä on, että nyt voit muuttaa profiilikuvasi verkosta. Jos sinulla ei ole maailman kärsivällisyyttä mennä etsimään haluttua kuvaa koko galleriasta, jos huomaat, näet vaihtoehdon, jossa voit valita uuden kuvan, vaikka sitä voidaan myös vetää ja pudottaa.

  Tämän lisäksi sinulla on myös mahdollisuus tietää, milloin yhteyshenkilö tai ryhmä, johon sinut on lisätty, kirjoittaa sinulle viestin. Tämä johtuu sen ilmoitusjärjestelmästä. Mutta tietysti, jos tämä häiritsee sinua, sinun on opittava poistamaan WhatsApp -verkkoilmoitukset käytöstä.

  Niille, jotka ovat jo hyvin tietoisia tästä versiosta, näet oikeassa yläkulmassa olevat kolme pistettä, uusia vaihtoehtoja muutosten tekemiseen. Sieltä voit poistaa mitä haluat, jopa mykistää sinulle tarpeelliset ryhmät, tällä tavalla kaikki on paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa.

  Lopuksi WhatsApp on päivittänyt näytöt tiedoilla yhteystiedoista ja ryhmistä. Näiden näyttöjen alareunassa näet punaisen painikkeen, jonka avulla voit poistaa keskustelun tai poistua ryhmästä tarvittaessa. On mahdollista, että sinulla on jonkinlaisia ​​ongelmia WhatsApp -verkon kanssa. Jos näin tapahtuu sinulle, sinun tarvitsee vain syöttää seuraava linkki ja selvittää, kuinka ratkaista whatsapp -verkkovirheet.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up