Kuinka palauttaa poistetut historiatiedot tai kirjanmerkit Google Chrome -selaimesta

Jos olet vahingossa poistanut Chromen selaushistorian ja menetit kaikki tärkeät Chrome -kirjanmerkkisi, menetät täysin ajattelematta, miten voit palauttaa arvokkaan tiedon.

Joskus tämä voi tapahtua jopa viattomimman näköisillä prosesseilla, kuten Chrome-historian menettämisellä. Google Chromen päivittämisen tai uudelleenkäynnistyksen jälkeen matkapuhelimellamme tai tietokoneellamme. Lisäksi, voit käyttää Windows -työkalua sisäänrakennettu työkalu tai Google Chrome hakea historiasi.

Ennen kuin aloitat historian palauttamisen aiheen, on kuitenkin kätevää tietää, kuinka se poistetaan. Tyhjennä selaushistoria Chromessa, me voimme kaikki tehdä sen; Tässä mielessä tässä opetusohjelmassa näytämme sinulle, kuinka voimme tehdä sen.

Indeksi

  Tyhjennä selaushistoria Chromessa

  Tyhjennä selaushistoria Chromessa se on hyvin yksinkertainen, se on jopa tehtävä, joka meidän on suoritettava tietyllä taajuudella levytilan puhdistamiseksi ja selaimen toiminnan nopeuttamiseksi.

  On kuitenkin aikoja, jolloin poistamme nämä tiedot virheellisesti ja haluamme palauttaa poistetut historiatiedot ja aiemmin vieraillut sivut.

  Kuinka tyhjentää historia Google Chromessa

  Ennen kuin aloitamme tietojen palauttamisen selaimesta, näemme kuinka nämä tiedot poistetaan. Sinun on käytettävä Google Chrome -valikkoa ja valitse vaihtoehto Lisää työkaluja.

  On vaihtoehto, joka sanoo Tyhjennä selaushistoriaKun valitsemme sen, näkyviin tulee valintaikkuna, jossa voimme valita erilaisia ​​tietoja, jotka voimme poistaa ja jotka tallennetaan navigoinnin aikana.

  Käyttäjätileistä selaushistoriaan tai kuhunkin aktiiviseen istuntoon tallennettuihin salasanoihin. Kun olet valinnut poistettavat tiedot, Vahvistamme Poista selaustiedot -toiminnon ja valmis.

  Hae selaushistoria

  Ilmeisesti joka kerta kun surffaamme Internetissä kaikki vierailumme on rekisteröity selaimessamme tällä tavalla, jos haluamme käyttää samaa sisältöä nopeasti ja helposti, voimme tehdä sen.

  Niille ihmisille, jotka ovat käyttäneet tietokoneita pitkään, heillä on jo aivan selvää, kaikki mitä poistamme tietokoneeltamme, sitä ei poisteta pysyvästi joten voit aina palauttaa selaushistorian.

  Syy, miksi haluat palauttaa selaushistoriaa Se voi olla mitä tahansa, mutta keskitymme opettamaan sinulle, miten se tehdään yksinkertaisella ja nopealla tavalla.

  Tapa 1: Käytä DNS -välimuistia Chrome -selaushistorian noutamiseen

  Pidä tietokone yhteydessä Internetiin ja älä sammuta tai käynnistä tietokonetta uudelleen, kun olet menettänyt Chrome -historian.

  • Paina Windows + R, kirjoita cmd ja napsauta OK.
  • Voit myös kirjoittaa cmd Windowsin hakupalkkiin.
  • Avaa komentorivi, kirjoita ipcongif tai displaydns ja napsauta Enter.
  • Kun olet suorittanut tämän, kaikki äskettäin vieraillut verkkosivustosi näytetään.
  • Näet kaikki viimeisimmät selaushistoriasi Chromessa.
  • Kopioi ja liitä tärkeät verkkosivustot Chromeen, missä ne tallennetaan uudelleen.
  • Tämä ratkaisu näyttää vain viimeisimmän selaustoimintasi etkä voi saada koko Chrome -historiaa takaisin, toisin kuin seuraavat kaksi ratkaisua.

  Tapa 2: Palauta Chromen selaushistoria Google -historiasta

  Jos sinulla on Google -tili, aina, kun menetät selaintiedostot tai Chromen kirjanmerkit, voit hakea ne Googlen historian kautta.

  Google -historia nollaa koko selaushistoriasi, mukaan lukien kirjanmerkit, jotka tallennetaan Google -tilillesi.

  • Hae Google -historiasta> napsautaTervetuloa toimintaani - Google".
  • Kirjaudu Google -tiliisi.
  • Sitten kaikki selaimesi / Internet -historiatiedostosi näytetään päivämäärän / kellonajan kanssa.
  • Tutki historiasi tarpeen mukaan.

  Kuinka välttää tietojen menettäminen uudelleen?estää tietojen katoamisen uudelleen

  Välttääksesi Chrome -selaintiedostojen odottamattoman menettämisen uudelleen, varmuuskopioi historiasi Chrome manuaalisesti:

  • Lehdistö Win + R. Avaa Suorita -valintaikkuna kirjoittamalla:% LocalAppData% ja paina Enter.
  • Siirry polulle: Google Chrome UserData Default ja etsi kirjanmerkit tai historiatiedosto kansiosta.
  • Kopioi kirjanmerkit tai historiatiedosto kansio toiseen kiintolevyyn tai tallennustilaan varmuuskopiointia varten.
  • Jos menetät historian tai kirjanmerkit tulevaisuudessa, voit kopioida varmuuskopiotiedostot aiemmin avaamaasi kansioon.
  • Tee varmuuskopio usein, jotta voit säilyttää viimeisimmän palautuspisteen.

  Kun selaamme Internetiä, tietokone tai tabletti tallentaa tiedot automaattisesti. Se on yleensä sitä varten joilla on nopeampi pääsy tietyille verkkosivustoille, voimme valita sivuja historiastamme ja avata suoraan tietyn sivuston, jolla olemme aiemmin vierailleet.

  Hae historia Googlesta

  Nyt siirrymme toiseen menettelyyn. Jos olet poistanut selaushistoriasi vahingossa, on mahdollisuuksia saada se takaisin. On erittäin tärkeää toimia nopeasti estääkseen poistettujen tietojen kirjoittamisen.

  Hyvä tapa välttää ongelmia historian poistamisessa vahingossa Googlesta on tallenna järjestelmän tila säännöllisesti. Windowsissa voit käyttää järjestelmän palautustoimintoa, jotta selaimen ja yleensä käyttöjärjestelmän tila palaa aiemmin tallennettuun kokoonpanoon.

  järjestelmän palauttaminen

  Palauttaaksemme Internet -historian selaimessamme menemme vaihtoehtoon Käynnistä - Tietokone ja valitsemme yläpalkissa Järjestelmän ominaisuudet -vaihtoehto.

  Näyttöön avautuu ikkuna, jossa on kaikki tietokoneen perustiedot, ja löydät Järjestelmän suojaus -vaihtoehdon vasemmasta palkista. Tällä työkalulla voimme luoda palautuspisteen palata milloin tahansa, jos olemme poistaneet virheellisesti kaikki tärkeät tiedot.

  Tarvitsemme vain, jos haluamme palauttaa järjestelmämme tilan, joka oli tuntia aikaisemmin ovat luoneet vastaavan palautuspisteen.

  Kun painamme eteenpäin Järjestelmän suojaus Luo -vaihtoehto tulee näkyviin, meidän on yritettävä saada vertailuarvo järjestelmän palauttamiseksi. Tämä on tehtävä ennen vahingossa tapahtuvaa poistamista, on tärkeää tehdä se säännöllisesti onnettomuuksien välttämiseksi.

  Seuraavaan ikkunaan tulee ruutu, jossa järjestelmä kysyy mitä tietoja haluamme palauttaa. Siellä voimme valita a täsmällinen päivämäärä ja kellonaika ja kun järjestelmä lataa palautuspisteen, olemme palauttaneet tietokoneemme selaushistorian.

  Nopea, helppo ja hyödyllinen sen varmistamiseksi voit jatkaa suosikkisivujesi selaamista opit palauttamaan poistetun historian selaimessa.

  hae selaushistoriaa

  Palautetaan poistettu selaushistoria

  Paras tapa hakea historia on pähkinänkuoressa tekemällä järjestelmän palauttaminen. Tapa tehdä se on melko yksinkertainen, ja meidän pitäisi vain siirtyä kohtaan Käynnistä, sen jälkeen siirrymme Ohjelmat -kohtaan ja lopeta sitten Lisävarusteet, kun napsautamme tätä Järjestelmätyökalut ja lopuksi Järjestelmän palautus.

  Sitten meillä on toinen mahdollisuus palauttaa historia, vaikka ilmeisesti se muuttuu monimutkaisemmaksi lokitiedostot. Prosessi, jota meidän on varoitettava, voi vaarantaa useita asioita, jotka on otettava huomioon.

  Ensinnäkin meidän on siirryttävä Käynnistä -kohtaan ja sitten Asetuksiin Etsi ohjauspaneeli, nyt menemme kansioasetusten osaan ja laitamme nähdä.

  Lisäasetuksissa aiomme asettaa niin, että näet kaikki piilotetut tiedostot ja kansiot, jotka on oletusarvoisesti poistettu käytöstä. Meidän on puolestaan ​​poistettava käytöstä vaihtoehto, joka sanoo "piilota suojatut käyttöjärjestelmän tiedostot"Joten nyt voimme löytää levyn.

  Meidän on yksinkertaisesti siirryttävä tietokoneeseen tai tietokoneeseen. Tämän jälkeen meidän on tehtävä se hakupalkissa kirjoittaa "index.dat”Nyt sinun pitäisi tunnistaa selaimen hakuhistoriatiedosto ja sitten yksinkertaisesti palauttaa sama.

  Kuten näette, kaikesta on mahdollista palauttaa melko yksinkertaisella tavalla, mikä olisi selaushistoria. Yhtä hyvin kuin Lähes kaikki Windows voidaan palauttaa poistamisen jälkeen, jopa tiedostot, jotka poistamme jopa roskakorista, ovat edelleen palautettavissa

  Antaakseni sinulle käsityksen siitä, että todella mikään ei lopu 100% Microsoft -käyttöjärjestelmässä. Jos sinulla on kysyttävää, jätä ne kommentteihin.

  Oletko onnistunut palauttamaan poistetun historian Google Chrome -selaimesta tämän vaihe vaiheelta?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up