Kuinka poistaa kaikki valokuvat iPhonesta Macin avulla

On todella helppoa ottaa paljon kuvia iPhonen korkealaatuisella kameralla, mutta on yhtä vaikeaa hallita näitä valokuvia. Niille teistä, joilla on vain 16 Gt:n muistilla varustettu iPhone, saatat usein kohdata muistin loppumiseen liittyviä ongelmia.

Tässä vaiheessa voit vapauttaa tilaa poistamalla joitain ei-toivottuja kuvia iPhonesta. Jos sinulla on myös Mac ja iCloud on päällä sekä Macissa että iPhonessa, kaikki valokuvat varmuuskopioidaan pilveen ja kirjasto synkronoidaan näiden kahden välillä. Sinun on keskitettävä voimasi puhdistaaksesi kansion äskettäin poistetuista valokuvista. Jos sinulla ei ole niin paljon, sinun on vapautettava muistia muualta puhelimessasi.

Jos sinulla on Mac ja iPhone, mutta et käytä valokuviesi iCloudia, mutta olet kuitenkin varmuuskopioinut kaikki valokuvasi Maciin, huomaat, että valokuvat näkyvät edelleen iPhonessasi, vaikka ne on kaikki kopioitu koneellesi. Paras asia, jonka voit tehdä, on poistaa kaikki valokuvat iPhonesta sellaisina kuin ne ovat nyt saatavilla tietokoneellasi, mutta näetkö vaihtoehdon kaikkien iPhonen kuvien poistamiseen kerralla? Ei ole vaihtoehtoa.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka voit poistaa kaikki iPhonesi valokuvat kerralla Macin avulla. Huomaa kuitenkin, että jos käytät iCloudia, tämä menetelmä ei toimi, koska poistat synkronoidut valokuvasi.

Kaikkien valokuvien poistaminen iPhonesta Macilla

Ainoa sovellus, jonka tarvitset Macissa kaikkien kuvien pyyhkimiseen iPhonesta, on Image Capture. Sen pitäisi olla jo saatavilla Macissasi.

1. Liitä iPhone Maciin.

2. Käynnistä Image Capture Macissasi.

3. Napsauta iPhoneasi sovelluksen vasemman reunan Laitteet-valikossa.

4. Sinun pitäisi voida nähdä kaikki iPhonesi valokuvat Image Capture -näytössä. Voit nyt valita poistettavaksi yhden, useita tai kaikki valokuvat. Koska tavoitteemme oli poistaa kaikki valokuvat, paina "Command + A" näppäimistölläsi valitaksesi kaikki valokuvat ja napsauta sitten alareunassa olevaa Poista-kuvaketta alla olevan kuvan mukaisesti.

5. Heti kun napsautat poistopainiketta, saat seuraavan kehotteen, jossa kysytään, haluatko todella poistaa valitut valokuvat pysyvästi. Napsauta "Poista" -painiketta ja se alkaa poistaa valokuvia.

6. Sinun pitäisi sitten löytää Valokuvat-sovellus iPhonessasi olevan tyhjä, mikä tarkoittaa, että kaikki valokuvat ovat poissa lopullisesti.

Johtopäätös

Jos sinulla on sekä iPhone että Mac etkä käytä iCloudia, mutta haluaisit silti poistaa kaikki iPhonesi valokuvat kerralla, yllä olevan oppaan pitäisi auttaa sinua tekemään niin.

Indeksi
  1. Kaikkien valokuvien poistaminen iPhonesta Macilla
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up