Kuinka poistaa taustasovellukset käytöstä Windows 11:ssä?

Microsoft Windows 11 -käyttöjärjestelmässä, joka on sen uusin versio, on joitakin käyttömekanismeja, jotka ovat samat kuin sen aikaisemmissa versioissa, kuten esim. the sovellusten tai ohjelmien suorittaminen taustalla oletuksena tai käyttäjän asennettuna. Epäilemättä tämä kuluttaa resursseja, jotka monissa tapauksissa; ei ollenkaan, se on tarpeetonta, koska se aiheuttaa komplikaatioita.

Näiden taustasovellusten poistaminen käytöstä voi auttaa korjaamaan yleisiä ongelmia, kuten tai se voi olla 100-prosenttinen levynkäyttöongelma. Tämän artikkelin aiheessa selitämme, mitä ongelmat näiden sovellusten suorittamiseen taustalla olisivat ja miten ne tunnistetaan, kerromme niiden ratkaisuista ja neuvoista. Sinun on myös tiedettävä, että on monia, jotka ovat täysin välttämättömiä järjestelmän toiminnan kannalta.

Indeksi

  Mitä taustasovellukset tekevät tietokoneeni toiminnalle?

  Kun tietokone on käytössä, se suorittaa ennen kaikkea sovellukset, jotka ovat välttämättömiä järjestelmän toimimiseksi ja jotka suoritetaan tällä tavalla, koska niin sen pitäisi olla. On muita, joiden ei välttämättä tarvitse olla käynnissä taustalla, jotta järjestelmä toimisi, päinvastoin ottaa pois käsittelyresurssit ja RAM-muistin Järjestelmään; kyseessä voi olla määrittämätön virustorjunta.

  Tämän tyyppiset sovellukset vaikuttavat suoraan Windows 11 -käyttöjärjestelmän sujuvuuteen hyödyntäen tiedonkäsittelyä ja myös RAM-muistin työkapasiteettia, vaikka tämä ei välttämättä olekaan pelkästään sovellusongelma, vaan se voi johtua myös tätä luovista haittaohjelmista. resurssien käytön lisääminen samojen järjestelmäsovellusten kautta.

  Kuinka tietää, mitkä sovellukset ovat taustalla Windows 11:ssä?

  On oltava selvää, mitä kaikki nämä sovellukset ovat, sekä ne, jotka järjestelmä suorittaa, että ne, jotka käyttäjä asentaa. Vain tällä tavalla voimme tietää ja määrittää, mitkä sovellukset vaikuttavat toimintaan, tietääksemme mitä tehtäviä suoritetaan taustalla, meidän on seurattava seuraavaa reittiä.

  Se, mikä näyttää sinulle, mitä tietokone tekee etualalla ja taustalla, on tehtävähallinta; Voit avata tämän useilla tavoilla, tässä tapauksessa näytämme, kuinka syötät pikanäppäimellä. Tätä varten painat yhdessä "Windows + X" ja näkyviin tulevassa luettelossa Valitse "Task Manager" "Prosessit" -välilehdellä näet kolme etualan, taustan ja Windows-prosessien luokkaa.

  Kuinka poistaa taustasovellukset käytöstä?

  Kaikki tämä taustalla ajaminen johtaa siihen johtopäätökseen, että voit välttää tämän hidastumisen, kuten poistaa nämä sovellukset käytöstä, jotta ne eivät toimi taustalla. On se, että voimme havaita, että jopa itse automaattiset päivitykset on deaktivoitava, parasta on aina, että ne suoritetaan tässä tapauksessa ohjelmoiessamme, ei kun järjestelmä päättää.

  Kaikkeen tähän voimme tehdä säätöjä Windowsin kokoonpanon, ryhmäkäytäntöjen, Windowsin järjestelmärekisteristä ja myös energiakonfiguraation kautta. Kaikilla näillä menetelmillä voimme saada ratkaisun tähän, katsotaanpa.

  Windows-asetusten muuttaminen

  Muokatkaamme nyt tämän ongelman aiheuttavan sovelluksen kokoonpanoa, joka sinun olisi pitänyt tunnistaa aiemmin "Tehtävienhallinnasta". Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on mennä kohtaan Käynnistä> Asetukset> Sovellukset> Asennetut sovellukset.

  Kun olet luettelossa, valitset sovelluksen hiiren oikealla painikkeella ja Valitse "Lisäasetukset" -vaihtoehtomuuta osiossa "taustasovellusten lupa" vaihtoehtoa "salli tämän sovelluksen toimia taustalla" ja valitse "Ei koskaan".

  taustasovellusten poistaminen käytöstä

  Käytä ryhmäkäytäntöeditoria

  Voimme myös käyttää ryhmäkäytäntöjä taustalla toimivien sovellusten poistamiseen, Ensimmäinen Avaa Käynnistä ja kirjoita "gpedit" ja valitset "Muokkaa ryhmäkäytäntöä" ja kirjoitat "Salli Windows-sovellusten ajaa taustalla", nyt seuraamme tätä polkua Tietokoneen kokoonpano> Hallintamallit> Windowsin komponentit> sovelluksen tietosuoja.

  Napsauta näkyviin tulevassa ponnahdusikkunassa "Poista käytöstä" -ruutua, napsauta sitten Käytä ja lopuksi OK, jotta mikään sovellus ei toimi taustalla, vain ne, jotka ovat välttämättömiä järjestelmälle. Myös täältä voimme deaktivoida levytarkistuksen, josta voi olla paljon apua, koska tämä prosessi yhdistettynä muihin voi aiheuttaa vaikeuksia.

  Windowsin rekisterin käyttäminen

  Tämä menetelmä on melko monimutkainen, sinun on oltava erittäin varovainen, koska ne voivat aiheuttaa ongelmia, jotka edellyttävät laitteen täydellistä muotoa. Paina "Windows + R" ja kopioi "regedit" suoritusikkunaan nyt etsi seuraava avain.

  "HKEY_CURRENT_USERsoftwaremicrosoftwindowsCurrentVersionBackGroundAccesApplications" luo nyt arvon REG_DWORD (32 bits) siirrettynä tähän arvoon tiedoissa, jotka annamme numeron 4; Tämän jälkeen taustalla toimivat tarpeettomat sovellukset poistetaan käytöstä.

  Asettamalla virta ja akku

  Mitä tulee tähän menetelmään, se on yksinkertaisin, koska tällä tilit, joilla on saman järjestelmän tuomat määritysasetukset käytössä, mikä tarkoittaa, että jos asetat virta-asetukset säästötilaan, nämä sovellukset eivät voi toimia taustalla.

  Tätä varten siirrymme kohtaan Käynnistä> Ohjauspaneeli> Järjestelmä ja suojaus> Virtavaihtoehdot> Muuta suunnitelman asetuksia, kun syötät tämän osan, sinulla on käytettävissäsi kaikki vaihtoehdot mukauttaaksesi sitä tarpeen mukaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up