Läheisen laitteen määrittäminen ja löytäminen Ok Googlen avulla Androidissa

Android on yksi maailman tärkeimmistä mobiilikäyttöjärjestelmistä . Ainakin ei ole epäilystäkään siitä, että se on eniten käytetty, ja siksi halusimme tällä kertaa tehdä sen ympärille yhden tärkeimmistä tutoriaaleista.

Aiommekin viitata menettelyyn, joka aiheuttaa ongelmia käyttäjille tässä ympäristössä . Sellainen, joka liittyy vaiheittaiseen vaiheittaiseen vaiheeseen, kun etsit ja määrität kaikenlaisia ​​laitteita Android-puhelimen lähellä.

Osoittautuu, että Android-tyyppiset laitetoiminnot ovat yksi mielenkiintoisimmista saatavilla olevista. Sen avulla voit yhdistää älypuhelimesi lähes minkä tahansa muun laitteen kanssa. Jos haluat parantaa käyttökokemustasi, suosittelemme, että luet lisää OK Googlen äänikomennoista.

Läheisten laitteiden määrittäminen Androidissa OK Googlen avulla

Nyt yksi yksityiskohta, joka meidän on otettava huomioon seuraavassa opetusohjelmassa, on, että sitä käytetään vain niille laitteille, jotka voivat synkronoida Androidin kanssa. Erityisesti Marshmallowin ja myöhempien versioiden kanssa.

Suosituksenamme puolestaan ​​voimme sanoa, että sinun on tarkistettava molemmat laitteet, sekä puhelin että se, johon aiot yhdistää. Heillä pitäisi olla hyvä latausprosentti ennen toimenpiteen aloittamista.

Millä menetelmillä Android-laitteesi synkronoidaan OK Googlen kanssa

Synkronoi Android toisen laitteen kanssa:

 • Käynnistä laite, jonka haluat yhdistää Android-laitteeseesi, ja aktivoi Bluetooth-yhteys.
 • Nosta puhelimesi , siirry kohtaan Asetukset ja sitten Määritä lähellä oleva laite.
 • Puhelimesi etsii sitten muita laitteita lähelläsi olevaa.
 • Kun se löydetään Bluetoothin kautta, näkyviin tulee synkronointivaroitus.
 • Molemmissa päätteissä sinun on hyväksyttävä tämä yhteys.
 • Halutessasi voit lisätä salasanasi Gmailiin , jotta toinen laite kirjautuu sisään.
 • Tämän avulla voit suorittaa tehtäviä, kuten kopioida sisältöä, lähettää tiedostoja jne.

Muut synkronointitavat

Yllä mainitun lisäksi sinun tulee tietää, että on muitakin menetelmiä, joita sinun ei myöskään pidä lopettaa harkitsemasta tämäntyyppisissä tapauksissa, koska Google BackUpista näytetään yksi mielenkiintoisimmista.

Tämän toiminnon ansiosta meillä on mahdollisuus varmuuskopioida tiedot WiFi- tai mobiilidatan avulla. Tämä edellyttää vain, että lisäämme tilimme ja salasanasi, jotta sisältö siirtyy laitteelta toiselle.

Jos sinulla on tiettyjen yritysten päätelaitteita, jotka toimivat Androidin kanssa , esimerkiksi Samsung, sinulla on näissä tapauksissa muita mahdollisuuksia, kuten Samsung Kies -sovelluksen käyttö, jonka avulla voit hallita useimpia mobiililaitteen ominaisuuksia.

Tämän ansiosta voit valita muita laitteita liitettäväksi puhelimeesi, jotta pääset nopeasti ja helposti käsiksi puhelimessasi olevan sisällön määrityksiin ja hallintaan.

Kuinka voin määrittää lähellä olevan laitteeni Androidilla OK Googlen avulla

Nyt on ilmeisesti monia käyttäjiä, jotka voivat kohdata ongelmia suorittaessaan näitä toimenpiteitä, ja siksi haluamme näyttää sinulle joitain tärkeimmistä ratkaisuista.

Ensinnäkin sinun tulee tietää, että jos sinulla on ongelmia, jotka liittyvät tiedonsiirron nopeuteen tai varmuuskopiointiin kahden laitteen välillä, se voi johtua esimerkiksi siitä, että yhteytemme ei ole liian korkea taajuudella tai liian suuri etäisyys niiden välillä.

Toisaalta, koska tietojesi siirtäminen laitteesta toiseen ei ole ongelma, suosittelemme, että kokeilet erilaisia ​​määritettäviä yhteyksiä. Koska meillä on monissa tapauksissa Bluetooth-verkko Wi-Fi:n lisäksi.

Jotkut käyttäjät ovat puolestaan ​​huomauttaneet meille, että he yrityksissään kohtaavat ongelman, että siirrot peruuntuvat niiden jatkuessa. Tässä tapauksessa suosittelemme, että käynnistät laitteen ensin uudelleen, koska tämä usein ratkaisee tämän ongelman.

Lopuksi, jos laite, johon haluat siirtää tiedot , ei näy puhelimessa , suosittelemme, että otat molemmat tietokoneet, katkaiset niiden liitännät, yhdistät ne uudelleen ja yrität synkronoida ne.

Oliko tämä tieto hyödyllistä? Jos on, jätä kommentti. Haluamme lukea sen!

Ok google määritä laite, hey google määritä laite

Ok Google on ääniohjaustoiminto, joka on saatavilla Android-laitteissa. Sen avulla käyttäjä voi hallita laitettaan äänikomennoin. Yksi hyödyllinen toiminto on "ok google määritä laite", joka auttaa käyttäjää tunnistamaan ja löytämään lähellä olevan laitteen.

Kun käyttäjä sanoo "ok google määritä laite", älypuhelin tai tabletti aloittaa etsimisen ja näyttää luettelon lähellä olevista laitteista. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun käyttäjä on unohtanut, mihin hän on jättänyt laitteensa. Ok Google auttaa käyttäjää paikantamaan laitteensa nopeasti ja helposti.

Kun käyttäjä valitsee lähellä olevan laitteen luettelosta, Ok Google näyttää sen sijainnin kartalla. Käyttäjä voi myös pyytää laitetta soittamaan äänimerkin tai lukitsemaan sen etänä. Tämä auttaa estämään laitteen pääsyn vääriin käsiin ja suojaamaan käyttäjän tietoja. Ok Google tarjoaa monia käteviä toimintoja laitteen hallintaan ja turvallisuuteen liittyen.

Käyttäjä voi myös hyödyntää "ok google määritä laite" -toimintoa, kun hän haluaa yhdistää laitteita keskenään. Esimerkiksi käyttäjä voi pyytää älypuhelintaan löytämään ja yhdistämään lähellä olevan Bluetooth-kaiuttimen. Ok Google helpottaa eri laitteiden yhdistämistä ja parantaa käyttäjän kokemusta monipuolisilla yhteensopivuusominaisuuksillaan.

Ok Google on kätevä työkalu, joka helpottaa laitteiden hallintaa ja löytämistä Android-käyttöjärjestelmässä. Sen avulla käyttäjä voi nopeasti tunnistaa lähellä olevan laitteen, paikantaa sen, suojata sen ja yhdistää sen muihin laitteisiin. Ok Google tekee laitteiden käytöstä entistä helpompaa ja käyttäjäystävällisempää.

Ok google määritä laitteeni android tv

Ok Google määritä laitteeni android tv -toiminnon avulla voit helposti tunnistaa ja paikantaa laitteesi Android TV:llä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen silloin, kun et löydä puhelintasi tai tablettiasi kotona.

Kun käytät Ok Google määritä laitteeni android tv -toimintoa, sinun tulee ensin aktivoida Google Assistant äänikomennolla. Sen jälkeen voit pyytää Google Assistantia määrittämään ja paikantamaan laitteesi Android TV:n avulla.

Ok Google määritä laitteeni android tv -toiminnon avulla voit myös soittaa laitteeseesi äänen, jolloin se löytyy helpommin esimerkiksi sohvien tai tyynyjen välistä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen silloin, kun et muista, missä laitteesi viimeksi sijoitit.

Yhteenvetona, Ok Google määritä laitteeni android tv -toiminto tarjoaa kätevän tavan löytää kadonneet laitteesi kotona helposti ja nopeasti. Se on hyödyllinen ominaisuus, joka tekee arjen hallinnasta entistä sujuvampaa Android TV:n käyttäjille.

Indeksi
 1. Läheisten laitteiden määrittäminen Androidissa OK Googlen avulla
 2. Millä menetelmillä Android-laitteesi synkronoidaan OK Googlen kanssa
 3. Kuinka voin määrittää lähellä olevan laitteeni Androidilla OK Googlen avulla
 4. Ok google määritä laite, hey google määritä laite
 5. Ok google määritä laitteeni android tv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up