Kuinka selvittää soittajan yksityinen tai piilotettu numero

Kuinka tunnistaa nimettömästi soittavien tai ovikelloa soittavien ihmisten yksityinen määrä piilottamalla numero ja henkilöllisyys

Soittoäänien vastaanottaminen yksityisistä ja piilotetuista numeroista paljastamatta mitään henkilöllisyydestä ja mahdollisesti toistamalla hyvin ärsyttäviä hiljaisia ​​puheluita voi olla ongelma, joka voi johtaa myös vainoamiseen tai häirintään, rikokseksi, josta rangaistaan ​​lailla. Laki. Vaikka vakavimmissa vainoamis- tai häirintätapauksissa on mahdollista ottaa yhteyttä viranomaisiin ja poliisiin valituksella, jonka tulokset voimme tutkia puolestamme Selvitä kuka soittaa meille piilottamalla yksityisen numeronsa.

Siellä on erilaisia ​​työkaluja Selvitä vastaanotetun puhelun tai nimettömän soittoäänen yksityinen tai piilotettu numero ja tärkein on kutsuttu Vaihda palvelu, vähän tunnettu laillinen ase, joka on kaikkien Italian kansalaisten käytettävissä. Selvitetään yhdessä, kuinka voit käyttää ohituspalvelua saadaksesi selville soittavien ja jatkuvasti häiritsevien yksityisen numeron.

Ohituspalvelun lisäksi voidaan käyttää muita työkaluja, jotta sinulla on aina vaihtoehto selvittää, kuka häiritsee meitä nimettömillä puheluilla. Oppaan lopussa näytämme myös verkkosivustot ja työkalut, jotka auttavat sinua tunnistamaan saamasi numeron etunimen, etunimen ja usein kasvojen antamiseksi meitä häiritsevälle henkilölle.

Aktivoi ohituspalvelu

Ohituspalvelu ei ole muuta kuin pyyntö, joka voidaan ohjata operaattorille esitteeksi Tiedot kaikista saapuvista puheluista ja varsinkin numerot, jotka saivat lankaverkon tai älypuhelimen soimaan, vaikka se olisi piilotettu yksityisen ja tuntemattoman numeron taakse.

Ohituspalvelun aktivointi vaatii lähettämään lomakkeen, jota kutsutaan myös ärsyttävä puhelumoduulijoka operaattorista riippuen on täytettävä kaikki tarvittavat tiedot ja henkilöllisyystodistus postitse, kirjattuna kirjeenä tai faksina. Tämä palvelu ei ole koskaan ilmainenitse asiassa se vie rahasumman enintään 30 euroa;; Aktivoinnin jälkeen ohituspalvelun kesto on 15 päivää: riittää, että vastaanotat nimettömän puhelun tänä aikana, jotta saat puhelun jäljet.
Alla olemme koonneet sivut valmiiksi painetuilla lomakkeilla aktivoimaan korvauksen italialaisille operaattoreille:

Jos haluamme aktivoida korvaamisen Fastwebillä, riittää, että soitat tukipalveluun numeroon 192193.

Estä tuntematon soittaja

Ohituksen käyttöönoton lisäksi voimme käyttää toista tärkeää työkalua selvittääksesi soittajan yksityisen numeron: nimettömän numeron väliaikainen tukahduttamispalvelu. Lyhyesti sanottuna kuka tahansa, joka soittaa meille nimettömästi määritetyn ajan kuluessa, "paljastetaan" Operaattori näyttää numeron, joka yritti soittaa meille yksityisesti! Tämä palvelu on myös maksullinen Tämä voi kuitenkin olla kelvollinen vaihtoehto ohitukselle, koska numero näkyy välittömästi puhelimessa ja voimme ryhtyä toimiin (mukaan lukien lailliset).

Jos haluat estää nimettömyyden niille, jotka soittavat meille lyhyeksi ajaksi, sinun tarvitsee vain käydä linkkejä joidenkin italialaisten puhelinoperaattoreiden sivuille (valitettavasti kaikilla ei ole tällaista palvelua):

Tämän kirjoituksen aikana TIM ei tarjoa tätä palvelua: meidän on ehdottomasti sallittava ohitus, kuten edellisessä luvussa todettiin.

Käytä höyläämistä

Jos et halua maksaa ohituspalvelusta tai saapuvien puheluiden väliaikaisesta nimettömästä keskeyttämisestä (tehokkaat mutta erittäin kalliit menetelmät), on muitakin. Vinkkejä selvittää yksityinen numero niille, jotka soittavat meille tai soittavat meille nimettömästi. Erityisesti tehokkain temppu on nyt tuttu sovellus Huhu, ladattavissa osoitteesta Android mennään iPhone.

Tämä upea sovellus toimii reitittämällä puhelut palveluunsa, joka lukee numerot selkeänä tekstinä, myös niille, jotka haluavat pysyä yksityisinä ja piilossa. Jotta voisit käyttää Whoomingia, sinun on rekisteröidyttävä ilmaiseksi verkkosivustolla ja määritettävä sitten hylättyjen puheluiden edelleenlähetys (puhelun hylkääminen tarkoittaa Työllistetty) tai kaikki puhelut (jos ongelma soi nimettömästi, meidän on kiinni kiinni stalker siirtämällä kaikki puhelut hetkeksi). Voit aktivoida soitonsiirron, kun Whooming on varattu, sinun tarvitsee vain avata matkapuhelimen numeronäppäimistö ja soittaa seuraava numero ** 67 * 0694802015 # ja paina soittonäppäintä.
Jos haluat aktivoida kaikkien soitettujen puheluiden soitonsiirron, sinun on annettava seuraava koodi ** 21 * 0694802015 #, jota seuraa aina soittopainike; Muista, että jos siirrät kaikki puhelut eteenpäin, et voi enää vastata ketään matkapuhelimellasi.
Kaikista Whoomingille välitetyistä puheluista, vain hylätyistä puheluista tai kaikista, saat palvelun määrityksestä riippuen sähköpostiviestin, jossa on soitettu numero, vaikka se olisikin piilotettu ja yksityinen.

Whooming on ilmainen palvelu, jos hyväksyt rajan. Numerot näytetään vasta 24 tunnin kuluttua. Jos haluat käyttää sitä satunnaisesti, voit maksaa premium-palvelusta 10 euron lisämaksulla, joka vanhenee vastaanotettujen ja tunnistettujen puhelujen mukaan.

Helpoin tapa selvittää, kuka omistaa numerot, jotka ovat alttiina äskettäin katsotuille palveluille, on ylivoimaisesti. Hae numero Facebookista tai, jos meillä ei ole Facebookia, lisää numero puhelinluetteloon ja etsi sitten WhatsAppissa Mikä nimi on annettu ja myös tämän henkilön valokuva. WhatsAppista, jota tällä hetkellä käyttävät kaikki, on tullut suurin ja kattavin luettelo ilmaisista matkapuhelimista maailmassa.
Vaihtoehtoisesti voimme Hae numerosta Googlessa tai puhelinluettelopalvelujen, kuten valkoiset sivut, Trucaller itään Kuka soittaa?

Voimme myös lukea oppaamme saadaksesi lisätietoja Selvitä kuka omistaa meille soittaneen puhelinnumeron.

Päätelmät

Useimmissa tapauksissa on kuitenkin mahdollista tunnistaa sarjan häiritsijät, jotka edelleen kutsuvat meitä nimettömästi Meidän on maksettava rahasumma saada tuloksia välittömästi ja nähdä välittömästi kuka soittaa meille piilotetulla numerolla. Ilmainen vaihtoehto on olemassa, mutta sen kokoonpano ei ole helppoa eikä lopputulosta voida aina taata: Kaikkia numeroita ei voida tunnistaa, mikä pakottaa meidät käyttämään aina jotakin maksullisista tavoista (korvaamaan tai tilapäisesti vapauttamaan vastaanotetut nimettömät puhelut).

Jos haluamme estää ärsyttävät puhelut ja yritysnumerot (jotka soittavat aina ja tuskin koskaan käyttävät nimettömiä), suosittelemme lukemaan oppaamme. Estä työpaikan puhelinnumerot itään Estä ei-toivotut yrityspuhelut lankapuhelimiin ja matkapuhelimiin.
Saat lisätietoja yksityisistä puheluista ja palveluista, joita voidaan käyttää niiden estämiseen, saamalla artikkelimme tukinumero Pyydä operaattoritukea TIM: ltä, WindTreltä, Vodafoneelta, Fastwebiltä.

Yksityinen numero soittaa

Yksityinen numero soittaa on tilanne, jossa puhelimen näytöllä ei näy soittajan numeroa. Tämä voi olla ärsyttävää, varsinkin jos haluaisimme tietää, kuka soittaa ennen kuin vastaamme puheluun. Onneksi on olemassa keinoja selvittää yksityisen numeron takana oleva henkilö.

Ensimmäinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä omaan matkapuhelinoperaattoriin. Heillä on yleensä tietoa siitä, kuka soittaa yksityisestä numerosta. Voit soittaa asiakaspalveluun ja pyytää heitä selvittämään soittajan tiedot. Tämä voi kuitenkin olla hankalaa, sillä operaattorit saattavat vaatia tiettyjä tietoja ennen kuin he jakavat näitä tietoja kanssasi.

Toinen vaihtoehto on käyttää puhelimeen asennettuja sovelluksia, jotka auttavat selvittämään yksityisen numeron takana olevan henkilön. Näitä sovelluksia on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Ne voivat tarjota tietoja soittajan nimestä ja sijainnista.

Kolmas vaihtoehto on käyttää puhelimeen asennettua vastaaja-toimintoa. Monet puhelimet tarjoavat mahdollisuuden tallentaa vastaajaviestejä yksityisiltä numeroilta. Voit pyytää soittajaa jättämään viestin, jolloin voit kuunnella sen myöhemmin ja selvittää, kuka yritti ottaa sinuun yhteyttä.

Viimeinen vaihtoehto on turvautua internetin apuun. On olemassa useita verkkosivustoja, jotka tarjoavat tietoja yksityisten numeroiden takana olevista henkilöistä. Näille sivustoille voi syöttää numeron ja saada tietoa sen omistajasta. On kuitenkin hyvä muistaa, että nämä palvelut eivät aina ole täysin luotettavia ja voivat vaatia maksua tiedon saamiseksi.

Kuka soitti ilmainen palvelu

Kuka soitti ilmainen palvelu on hyödyllinen työkalu, joka voi auttaa sinua selvittämään soittajan yksityisen tai piilotetun numeron. Tämä palvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden tunnistaa tuntemattomien numeroiden omistajat, jotta voit päättää vastaatko puheluun vai ei.

Kuka soitti ilmainen palvelu toimii yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee vain syöttää tuntematon numero palveluun, ja se etsii tiedot kyseisestä numerosta. Voit saada tietoa, kuten soittajan nimen, osoitteen ja jopa muita yhteystietoja. Tämä auttaa sinua tekemään päätöksen siitä, haluatko vastata puheluun tai jättää sen huomiotta.

Tämä palvelu on erityisen hyödyllinen, kun saat paljon ei-toivottuja puheluita tai kun haluat selvittää, kuka soittaa sinulle piilotetulla numerolla. Voit käyttää tätä palvelua myös silloin, kun haluat selvittää, kuka soitti sinulle ilman jättämäänsä viestiä. Kuka soitti ilmainen palvelu antaa sinulle mahdollisuuden saada tietoa tuntemattomista numeroista nopeasti ja helposti.

On tärkeää huomata, että vaikka Kuka soitti ilmainen palvelu tarjoaa hyödyllistä tietoa, se ei välttämättä pysty tunnistamaan kaikkia tuntemattomia numeroita. Joissakin tapauksissa soittajan tiedot voivat olla rajoitetut tai puutteelliset. Lisäksi on syytä muistaa, että tämä palvelu on ilmainen, ja sen tarjoamat tiedot voivat olla rajalliset tai vanhentuneet. Siksi on aina hyvä tarkistaa tietojen oikeellisuus muista luotettavista lähteistä ennen päätöksen tekemistä vastata puheluun.

Indeksi
  1. Aktivoi ohituspalvelu
  2. Estä tuntematon soittaja
  3. Käytä höyläämistä
  4. Päätelmät
  5. Yksityinen numero soittaa
  6. Kuka soitti ilmainen palvelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up