Android-asetukset piilotettu Google-sovelluksessa

Tutustu Google-sovellukseen / -valikkoon piilotettuihin Android-asetuksiin tietosuojavaihtoehdoilla ja toimintojen aktivoinnilla

Vaikka Android on ilmainen, avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmä ja voimme löytää sen monista puhelimista, se perustuu kokonaan Googlen palveluihin ja sovelluksiin, jotka ovat aina ennalta määriteltyjä ja joita ei niiden ekologisen järjestelmän kannalta ole edes mahdollista poistaa. Googlen aiemmin toimittamien sovellusten joukossa oli myös Google-asetukset. Androidin uusimmissa versioissa tämä sovellus on kuitenkin kadonnut, jotta se voisi tehdä tilaa Google-valikkoon, joka näkyy aivan Androidin yleiset asetusvalikossa.

Jos emme tiedä mitä tässä valikossa on ja miten sitä käytetään, tämä opas näyttää sinulle tämän oppaan yksityiskohdat piilotetut asetukset sovelluksesta tai Google-valikostajotta voit käyttää joitain tärkeät tietosuojaan liittyvät vaihtoehdot ja todella hyödylliset toiminnot, jotka liittyvät tietojen synkronointiinselvittää huolellisesti, käytämmekö modernia Android-laitetta.

Indeksi

  Google-valikon asetukset

  Tämä on mahdollisesti yksi Android-käyttäjien huomiotta jätetyistä valikoista, vaikka se piilottaa todella mielenkiintoisia asetuksia ja voi antaa meille edun, kun käytämme puhelinta, joka on linkitetty Google-tiliin. Seuraavissa luvuissa yritämme näyttää, mitkä valikot ja elementit ovat mielestämme tunnettuja käyttökokemuksen parantamiseksi.

  Kuinka pääset google-valikkoon

  Voit avata tämän Google-valikon täynnä vaihtoehtoja avaamalla sovelluksen asetukset ja vieritä, kunnes löydät sisäänkäynnin Google.

  Kun nämä parametrit olivat käytettävissä myös erillisen sovelluksen kautta Google-asetukset, mutta nyt sovellus on kadonnut edellisen kuvan valikon hyväksi. Jos emme löydä Google-valikkoa puhelimestamme (mahdollisesti pari vuotta harteillamme), avataan sovelluksen laatikko ja katsotaan, sattuuko se olemaan siellä. Google-asetukset järjestelmäsovellusten välillä.
  Muistutamme, että tämän valikon kohteet on linkitetty käytössä olevaan laiteohjelmistoon ja laitteen Google-sovelluksen versioon. Jos valikko ei vastaa yllä olevaa, suosittelemme lukemaan oppaamme välittömästi Tarkista päivitykset Xiaomi-, Samsung- ja Android-puhelimille On Miksi Android ei päivity ja miten se toimii?.

  Tiedot Google-valikosta

  Tämän valikon hyödyllisyyden ymmärtämiseksi meidän on analysoitava jokainen kohde niin, että voimme tulevaisuudessa päästä haluamaasi tuotteeseen tai valikkoon välittömästi tarvitsematta etsiä kovin kaukaa etsimääsi toimintoa.

  Heti kun valikko avautuu, yläreunassa näkyy Google-tili, jota käytämme Android-puhelimessa painikkeella Hallinnoi Google-tiliäsi nopea pääsy online-tiliasetuksiin; Heti annetussa valikossa löytyy COVID-19-ilmoitusten tukijärjestelmäjoka näyttää yhdessä Immuni-sovelluksen kanssa COVID-19-pandemiaan liittyvät riskiraportit.

  Kolmas valikko näyttö Mahdollistaa kuhunkin Android-älypuhelimeen liittyvän mainostunnisteen hallinnan. Tässä valikossa voimme poistaa mainosten personoinnin käytöstä (joka näytetään joka tapauksessa, mutta jota ei enää profiloida tarpeidemme tai vaatimuksiemme mukaan). Voit ottaa käyttöön mainosten virheenkorjauksen, nollata mainostunnuksesi ja tarkistaa aktivoidut Google Ads -tyypit.

  Neljäs valikko Takaisin antaa sinulle kaikki varmuuskopiointikohteet, joista voit nauttia Androidissa, jotta voit ottaa laitteen täydellisen varmuuskopion Google Drivesta, tarkistaa tilin, johon Google-varmuuskopio on linkitetty, ja käyttää nopeasti valokuvien ja videoiden suojausta kopioista (Google-kuvien kautta). .

  Viides valikko on varattu a Google ChromebookSitä voidaan käyttää tietojen hallintaan, jota vaihdetaan Googlen kannettavien tietokoneiden ja mobiililaitteiden välillä.
  Seuraava valikko Automaattinen kokoaminen on epäilemättä yksi tärkeimmistä, koska se tarjoaa ominaisuuksia, joita käyttäjät usein aliarvioivat, kuten tekstiviestillä vastaanotettujen koodien automaattinen sieppaus (Google vastaa koodien ja sovellusten syöttämisestä) ja automaattinen salasanojen kokoaminen. nopea pääsy Käytä sovelluksia ja verkkosivustoja tarvitsematta muistaa tuhatta salasanaa.

  Luettelon seitsemäs valikko on Jaa laitteen kanssaTämän avulla käyttäjä voi valita, voiko Google käyttää myös puhelimen muiden sovellusten keräämää tietoa tietosuojan merkittävään parantamiseen.
  Toinen erittäin tärkeä valikko on Määritä ja nollaaTämän avulla käyttäjät voivat asettaa uuden Android-puhelimen sekä työprofiilin ja palauttaa tallennetut yhteystiedot online-varmuuskopiosta muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa.

  Yhdeksäs valikko, jonka voimme löytää, on LaiteliitännätTämä tarjoaa todellisen ohjausnäytön kaikille laitteille, jotka ovat yhteensopivia Googlen protokollien kanssa, ja mahdollistaa sekä sovellusten tarjoamien palveluiden että multimediasisällön (esim. Google Auto tai Chromecast) nopean jakamisen.

  Seuraava valikko on Lapsilukko, todella hyödyllinen niille, joilla on alaikäisiä lapsia ja jotka haluavat hallita heitä edistyneiden järjestelmien ansiosta; Saadaksesi lisätietoja, suosittelemme lukemaan oppaan Lapsilukko lapsen puhelimissa Google Family Linkin ja vastaavien sovellusten avulla.
  Luettelon yhdestoista valikko on Tiedot ja uutisetjoka tarjoaa vain kaksi tiedostojen päivitysvaihtoehtoa Drive-yhteensopiville sovelluksille ja valikon käytetyn puhelinnumeron syöttämistä varten (joten sitä voidaan käyttää myös puheluihin Google Nestin kautta).
  Toinen erittäin tärkeä valikko tässä luettelossa on Käyttäjäpalvelutjolla on useita alivalikkoja kaikkien muiden tällä hetkellä käyttämäämme tiliin liittyvien Google-palveluiden hallitsemiseksi: Google Fit, Google Play Instant, Google Pay, Play Games, Search Assistant sekä ääni- ja yhteystietojen synkronointi.

  Viimeinen hyödyllinen valikko Android-käyttäjille on turvallisuusjosta voimme löytää tietoa Google Play Protect (virustentorjuntaohjelma, joka on sisäänrakennettu kaikkiin moderneihin Android-laitteisiin) ja etäsijainnin aktivoimisessa (Etsi laite).

  Itse asiassa on myös valikko Firebase-sovelluksen indeksointiTästä on kuitenkin hyötyä vain kehittäjille, jotka haluavat välittää Googlelle sovellusten luomia virheilmoituksia, joita he voivat käyttää virheenkorjaukseen.

  Päätelmät

  Google-valikon käyttö antaa meille loputtoman määrän erilaisia ​​kohteita ja vaihtoehtoja. Yllä olevien ohjeiden ansiosta tiedämme tarkalleen, mitä kukin elementti on tarkoitettu, ja voimme tarvittaessa kytkeä elementin päälle tai pois päältä. Meidän on mentävä hulluksi menemättä hakupalkkiin tai Google-sovelluksen asetuksiin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up