Kuinka tehdä ja tallentaa tilannekuvia Windows-kansioista tiedostoihin Snap2html:llä

Kaikkien tulee olla varovaisia ​​huoltaessaan tietokonetta. Tietokoneelle tallennettujen tietojen menettäminen on käyttäjien keskuudessa aivan liian yleinen pelko.

Onneksi yhä useammat ihmiset ovat vastuussa mielenkiintoisten työkalujen suunnittelusta, jotka helpottavat elämääsi. Tänään saat tietää kuinka tehdä ja tallentaa tilannekuvia Windows-kansioista tiedostoihin Snap2HTML:llä.

Se on poikkeuksellinen työkalu, jonka avulla voit tietää tiettyjen kansioiden tiedot tiettyinä aikoina tietyllä tavalla.

Indeksi

  Mikä on tilannekuva?

  Tilannekuva on se, joka tunnetaan yleisesti tilavuusvedoksena. Tämä resurssi auttaa kopioimaan tietyt tiedostot tiettyyn aikaan.

  Sitä käytetään hyvin usein tehtäessä tärkeitä muutoksia tiettyihin tiedostoihin. Voit muokata, lisätä tai poistaa tietyn kansion kohteita.

  Ja jos nämä toimet vaikuttavat negatiivisesti ohjelman suorituskykyyn, voit tehdä tarvittavat korjaukset. Kaikki tämä perustuu siihen, miten tilannekuva on otettu näyttää kansiorakenteen ennen muutoksia.

  Onko se tehokas turvatoimi?

  On tärkeää huomata, että tilannekuva ei ole ihanteellinen tapa suojata tietojasi. On aina suositeltavaa tehdä varmuuskopio ja varmuuskopio.

  Mutta tietyissä hetkissä se on erinomainen resurssi sen toteuttamisnopeuden vuoksi. Siksi, vaikka se ei ole 100-prosenttinen varmuuskopio, se on täydellinen täydennys.

  Snap2HTML:n käyttö

  Snap2HTML on kuitenkin poikkeuksellinen työkalu Windows-kansioiden tilannekuvien ottamiseen ja tallentamiseen. Se on a kannettava sovellus, joka on erikoistunut ottamaan tilannekuvia Windowsin kansioista ja alikansioista. Lisäksi siinä on mielenkiintoisia toimintoja kansioiden raporttien toteuttamiseen.

  Sen paino on poikkeuksellinen, vain 400 kt. Yhteensopiva uusimpien Windows-versioiden (7, 8 ja 10) kanssa. Joten Windowsia ei tarvitse päivittää nauttiaksesi tästä työkalusta.

  Kuinka se toimii?

  Kuvien ottaminen ja tallentaminen Windows-kansioista Snap2HTML:n avulla on melko yksinkertaista. Mutta ensin, saatat haluta tietää, kuinka luodaan uusi kansio Windows-tietokoneeni työpöydälle. Joten voit tallentaa kaikki tällä ohjelmalla kerätyt tiedot.

  Snap2HTML asennusta ei tarvita. Sinun tarvitsee vain ladata tiedosto, joka sisältää tämän apuohjelman, ja purkaa se. Kun sinulla on tämä toiminto, sinun on vain suoritettava sarja yksinkertaisia ​​​​vaiheita:

  1. Suorita sovellus
  2. Laatikko avautuu automaattisesti "Snapshot"-välilehti.
  3. Valitse kansio, josta haluat ottaa tilannekuvan.
  4. Valitse kansio, johon haluat tallentaa tilannekuvan.
  5. Halutessasi voit valita vastaavista ruuduista piilotettujen ja järjestelmäelementtien sisällyttämisen.
  6. Napsauta "Luo tilannekuva".

  Lopputulos

  On vain odotettava muutama sekunti, jotta voimme miettiä aiemmin suoritetun toimenpiteen tulosta. Snap2HTML luo tiedoston joka voidaan avata millä tahansa selaimella.

  Se on kuva, jossa on asiaankuuluvia tietoja kansiosta, josta tilannekuva on otettu. Sinulla on puu kaikista sisältämistäsi kansioista sekä tiedot viimeisimmistä tehdyistä muutoksista.

  Tärkeää tietoa

  Snap2HTML:n suorittaman analyysin tuloksena oleva tiedosto voi vaihdella. Aluksi se on kuva. Kuitenkin "Mukautettu suunnittelu" -välilehden kautta voit muuttaa mallin muotoa.

  Näin tilannekuvaobjektikansioon liitetyt tiedot voidaan näyttää jopa tekstitiedostona. Sen esityksestä riippumatta ei ole epäilystäkään siitä, että se on erittäin hyödyllinen. Tietoja tiedostojen ja kansioiden jakamisesta paikallisverkossa Windowsin kanssa.

  On aika kokeilla sitä!

  Kuten huomaat, ottaa ja tallentaa tilannekuvia Windows-kansioista Se on hyvin yksinkertainen. Hyödynnä sitä ja opi luomaan ja suojaamaan kansio, jotta sitä ei voi poistaa Windowsissa.

  Tämäntyyppiset toiminnot voivat auttaa sinua, kun on kyse vaikeuksista varmuuskopioiden tekemisessä. Mitä odotat kokeillaksesi Snap2HTML:ää?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up