Kuinka unohtaa tallennettu WiFi-verkko Macissani? - Nopeaa ja helppoa

Tällä hetkellä Wi-Fi-yhteydet ovat yleisimpiä Internetin surffaamiseen, varsinkin kun on kyse mobiililaitteista kuten kannettavat tietokoneet tai matkapuhelimet.

Terminaaliemme käyttäminen niin monissa paikoissa johtaa kuitenkin monien verkkojen rekisteröinti laitteestamme, mikä voi olla hieman ärsyttävää, kun on kyse tietystä tietojen tunnistamisesta. Tässä artikkelissa opetamme sinulle kuinka unohtaa tallennettu Wi-Fi-verkko Macissa.

Indeksi

  Mistä näet Macin tallennettujen verkkojen luettelon?

  Voimme harkita pari tapaa tarkkaile kaikkia langattomia verkkoja joka on jossain vaiheessa käyttänyt MacOS-tietokonettamme. Molemmilla tavoilla voimme poistaa mitkä tahansa niistä, jotka on rekisteröity tallennettujen verkkojen luetteloon. Voit myös nähdä Wi-Fi-salasanan Macissa helposti ja yksinkertaisesti, kyllä, vain jos olemme sillä hetkellä yhteydessä kyseiseen verkkoon.

  avaimenperäsi kanssa

  Macin avainnippu on tapa kutsua "Keychain Access" -sovellusta, josta voimme helposti löytää Tietokoneellemme tallennetut Wi-Fi-verkot. Lisäksi on myös mahdollista nähdä Wi-Fi-salasanat avainnipun kautta ilman ongelmia. Jotta pääsemme käyttämään tätä ohjelmaa, meidän on noudatettava erityisesti seuraavia ohjeita:

  1. Siirrymme Macin sovellusten Utilities-kansioon.
  2. Napsautamme "Keychain Access" ja käynnistämme tämän sovelluksen.
  3. Siirrymme "iCloud-salasanat" -osioon ja etsimme kyseiset elementit kategorialla "Lentokentän verkon salasana"jotka luokitellaan Wi-Fi-verkoiksi.
  4. Paikannamme verkot, joita haluamme muokata tai poistaa, ilmeisesti kutakin aiemmin rekisteröityä verkkoa vastaavien nimien avulla.

  On huomattava, että Macin avainnipussa on myös kaikki nämä salasanat ja attribuutit turvakoodeilla, jotka on rekisteröity tietokoneellemme, sekä iCloud-tilillämme. Siksi on parasta säilyttää nämä käyttöoikeudet aina Apple ID:n ja iCloud-käyttäjän alkaessa. Macissa voit myös tarkastella tallennettuja salasanoja Safari-selaimessa.

  terminaalista

  Näemme myös kaikki MacOS-tietokoneellemme tallennetut verkot, joihin pääsee helposti PC-asetuspäätteen kautta. Ensin meidän on siirryttävä Apple-valikkoon ja syötettävä täsmälleen osa "Järjestelmäasetukset"seuraavaksi meidän on käytettävä Verkko-luokkaa ja syötettävä sitten Wi-Fi-asetukset ikkunan vasempaan palkkiin.

  Seuraavaksi meidän on napsautettava 'Lisäasetukset' -painiketta, joka sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa; kun annamme tämäntyyppisen kokoonpanon, meille näytetään luettelo pienessä laatikossa, joka näyttää meille tietokoneemme "suosikkiverkot".. Lisäksi on mahdollista määrittää ne yksitellen määrittämään, muodostavatko ne automaattisesti yhteyden.

  tumma wifi-kuvake

  Tämä tarkoittaa, että ne ovat niitä yhteyksiä, joita käytämme eniten tietokoneella, mutta tämä vaihtoehto ei näytä kaikkia koskaan käyttämiämme verkkoja. Voimme myös muuttaa tärkeysjärjestystä jokaisesta verkosta määrittääksemme kunkin verkon käytön affiniteetin MacOS-laitteellamme.

  Mitä sinun tulee tehdä, jos haluat unohtaa Wi-Fi-verkon Macissa?

  Toimenpide vaihtelee sen mukaan, mitä menetelmää käytämme verkkojemme visualisoimiseen; Esimerkiksi, jos olemme asetuspäätteestä ja Applen järjestelmäasetuksetmeidän on vain napsautettava kyseistä verkkoa ja painettava sitten Poista-painiketta, joka (tässä tapauksessa) on merkitty miinusmerkin (-) kuvakkeella.

  Voimme myös poista muut yhteysprotokollat, kuten TCP/IP, DNS, välityspalvelimet, muiden asiaan liittyvien kohteiden joukossa. Lisäksi on mahdollista tarkastella tietoja ja tietoja kustakin verkosta, kuten suojaustyyppi, yhteys ja muut komponentit.

  macbookin käyttöä

  Jos olemme "Keychain Access" -sovelluksessa, meidän on vain löydettävä kaikki verkot, jotka haluamme poistaa, ja painaa "Poista" -painiketta. Tämä prosessi on turvallisempikoska se ei jätä jälkiä tai jälkiä verkoista, joita käytetään Mac PC:llemme asennetuissa sovelluksissa tai palveluissa.

  Miten kaikki tallennetut verkot poistetaan Macista?

  Avaimenperässä voimme suodattaa hakukoneen läpi ja kirjoittaa tähän ohjelmaan Wi-Fi-verkkojen luokan (lentokenttäverkon salasana), jolloin meillä olisi vain ota 'Valitse kaikki' -vaihtoehto käyttöön ja napsauta sitten Poista, vaihtoehto, joka on merkitty punaisella roskakorikuvakkeella.

  Jos olemme asetuspäätteessä, voimme valitse kaikki suosikkiverkot pidä Komento-näppäintä painettuna ja napsauta kutakin vastaavaa kohdetta. Myöhemmin meidän tarvitsee vain napsauttaa "miinus"-painiketta poistaaksemme kaikki Wi-Fi-yhteydet samanaikaisesti.

  Voit myös poistaa verkkoja 'WiFi Scanner' -sovelluksen kautta, saatavilla App Storestajossa on muita toimintoja seurata yhteytemme tilaa ja verkkoamme käyttävien käyttäjien tietojahyvä vaihtoehto laajentaa mahdollisuuksia langattomilla yhteyksillä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up