Download Managerin "Safari Download Manager" käyttäminen iOS:ssäni

Safari-selainta käyttävissä Mac-tietokoneissa on yleistä käyttää lataushallintaa. iPhonen tai iPadin käyttäjille tämä elementti voi kuitenkin olla uutuus. Tästä syystä on tärkeää osata käyttää lataushallintaa "Safari Download Manager" iOS-laitteellasi tämän alla näytettävän opetusohjelman avulla.

Indeksi

  Mitkä iOS-laitteet voivat käyttää Safari Download Manageria?

  Safari Download Manager on työkalu, joka mahdollistaa ladata kohteita verkosta safari-selaimella. iOS-laitteet, jotka voivat käyttää Safari Download Manageria tai Safari Download Manageria, ovat iPhone, iPad ja iPod Touch, joissa on iOS-versio 3 tai uudempi.

  Safari Download Managerin avulla voit ladata sisältöä, jonka haluat saada verkosta. tämä apuohjelma tallentaa tiedostoja iCloud Driveen estääksesi laitteen sisäisen muistin kyllästymisen. Voit kuitenkin vaihtaa latauspaikkaa kohdasta safarin asetukset valitaksesi iPhonen, iPadin tai iPodin.

  On huomattava, että tämä latauksen ylläpitäjä tai johtaja helpottaa kaikentyyppisten tiedostojen latausprosessia niiden koosta riippumatta. Lisäksi tämän hallinnan avulla voit keskeyttää lataukset, kun Internet-yhteyden nopeus ei ole kovin korkea, jotta laitteesi suorituskyky ei heikkene.

  Kuinka pääset Safari Download Manageriin?

  Pääset Safari Download Manageriin seuraavasti: avaa Safari-verkkoselain iOS-laitteellasi ja pääset haluamallesi verkkosivustolle. Napsauta latauslinkkiä ja heti näkyviin tulee ikkuna, jossa sinun on valittava tiedoston sijainti. Huomaa, että oletussijainti on "Lataukset"-kansio.

  Jos olet lataamassa

  Jos lataat Safarista, selaimen osoitepalkin vieressä näkyy kuvake. Kun tämä prosessi on valmis, napsauta mainittua kuvaketta valitaksesi toiminnon, jonka haluat suorittaa lataamallesi tiedostolle. Avaa sitten tiedosto nähdäksesi sen sisällön iFile-selaimesta.

  Mitä toimintoja Safari Download Managerissa voi suorittaa?

  Safari Download Managerin avulla voit suorittaa erilaisia ​​toimintoja, kuten lataa mitä tahansa sisältöä verkosta Tallenna Web-sivulta löytämäsi linkki tai kuva Safari-selaimella, katso ladattujen tiedostojen luetteloa ja pääset nopeasti niiden sijaintiin.

  Siirrä latauksesi kansiosta toiseen

  On mahdollista siirtää latauksesi kansiosta toiseen. Voit tehdä tämän avaamalla Safarin ja napauttamalla Safari Download Manager -kuvaketta. Ota jaettu näkymä käyttöön näyttääksesi kansion, johon haluat siirtää latauksesi. Vedä jokainen tiedosto lataushallinnasta avaamaasi kansioon. Tämä muuttaa lataustesi sijaintia.

  Yllä mainittujen lisäksi sinun täytyy varmasti tietää, että äänitiedostoja on mahdollista ladata Safari Download Managerilla. Itse asiassa tämän työkalun avulla voit toistaa WAV- ja MP3-tiedostojen äänen ennen niiden lataamista laitteellesi. Tietäen tämä kuinka siirtää lataukset toiseen kansioon Se voi olla hyödyllistä sekä musiikin että muiden tiedostojen järjestämisessä.

  käytä latausten hallintaa safari download manageria iosissa

  Hallitse selaimesi latauspolkuja

  Oletuksena Safari Download Manager tallentaa tiedostot iCloud Driven "Lataukset"-osioon vapauttaakseen matkapuhelimesi tallennustilaa ja välttääkseen ylimääräisiä väliaikaisia ​​tai roskatiedostoja. Voit hallita selaimesi latauspolkuja avaamalla "Asetukset" ja "Safari". Valitse "Lataukset" ja merkitse uusi sijainti matkapuhelimellasi.

  Jatkamalla selaintoimintoja, voit keskeyttää lataukset Safari Download Managerissa napsauttamalla nuolikuvaketta aivan verkkoselaimen osoitepalkin vieressä avataksesi latausluettelon. Paina seuraavaksi X-merkkiä keskeyttääksesi latauksen. Jatka tätä prosessia napsauttamalla ympyräkuvaketta.

  Lopuksi on erittäin suositeltavaa pitää Safarin lataushallinta puhtaana. Selvitä, syötä kokoonpanoon ja valitse "Safari". Napsauta sitten "Lataukset" -vaihtoehtoa. Sieltä löydät luettelon toiminnoista, joista voit valita "Poista ladattujen kohteiden luettelo". Valitse "Yhden päivän jälkeen" tai "Onnistuneen latauksen jälkeen".

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up