Kuinka luoda sähköpostimalleja Macissani? - Järjestä viestisi

Voit luoda malleja missä tahansa sähköpostissa lähettääksesi Macistasi tai muusta laitteesta se edellyttää vain, että sinulla on sähköpostitili ja rakennat sen konseptin, jonka haluat paljastaa viesteissäsi. Mallien avulla voit lähettää sähköpostit sujuvasti edelleen Outlookissa, Gmailissa, Cloudissa ja kaikilla muilla alustoilla. Opi luomaan malleja ja jopa käyttämään niitä uudelleen meidän avullamme.

Indeksi

  Mitä tarvitaan sähköpostimallin luomiseen?

  varten luo sähköpostimalli Helpolla ja yksinkertaisella tavalla meidän on otettava huomioon seuraavat asiat:

  • On internetyhteys.
  • Sinulla on iCloud-tili joka auttaa meitä pitämään kaiken tallessa ja syöttämään sähköpostitilisi Mac-laitteesi sovelluksesta.
  • Valitse hyvä konsepti, viesti tai kuvat, jotka haluat sinne ja hyvä nimi (jotka olet tallentanut sähköpostiisi käytettäväksi aina kun haluat tai tarvitset).

  Vain nämä vaatimukset on otettava huomioon, jotka ovat hyvin yleisiä Käy peremmälle Applea käyttäville käyttäjille ympäri maailmaakoska mainitun yrityksen laitteiden käyttäminen on välttämätöntä sen asianmukaisen toiminnan kannalta.

  Sinulla on sähköpostitili

  Joskus olet ehkä miettinyt, kuinka sinulla on sähköpostitili tai mikä on paras sähköpostialusta ja turvallisin sähköpostien tallentamiseen, vastaanottamiseen tai lähettämiseen. Sähköpostitilin luomiseksi sinun on vain pidettävä mielessä seuraavat vaiheet:

  • Valitse sähköpostialusta josta pidät eniten tai joka on sinulle sopivin, kuten (mm. Spark, Edison Mail, Outlook, Canary mail, Newton)
  • Luo sähköpostiosoite tiedoillasi
  • Valitse vahva avain tai salasana rekisteröityäksesi
  • Vahvista tili

  iCloud-tili

  iCloud on tili, jolla voit synkronoida kuviamme, käytä iMessagea tai FaceTimea, muun muassa. Yksi Applen tarjoamista monista eduista on se, että voit luoda Macistasi iCloud-tilin avaamalla Apple Store -sovelluksen. Se on erittäin helppoa. Tässä selitämme kuinka:

  1. Sinun tulee painaa Kirjaudu-painiketta vasemmassa alakulmassa.
  2. Klikkaa Luo Apple IDvalitse syntymäaikasi ja kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja pyydetyt tiedot.
  3. Napsauta 'Seuraava' ja muista vahvistaa, että antamasi osoite kuuluu sinulle, napsauttamalla sähköpostiisi, jonka saat sähköpostiisi.

  Kuinka voit luoda älykkään postilaatikon sähköpostiisi?

  Älykkäässä postilaatikossa on tiettyjä toimintoja, kuten suorittaa määrittämiäsi toimintoja, joko vastaanottaaksesi tai yhdistääksesi sähköpostisi eri määritysten mukaan. Luodaksesi älykkään postilaatikkomme sinun tulee:

  • Siirry Macistamme sähköpostisovellukseen.
  • Valitse kohta, jossa lukee postilaatikko ja siirry osioon "Uusi älykäs postilaatikko"sieltä sinun on syötettävä nimi, jonka haluat määrittää älykkäälle postilaatikollesi, ja määritettävä sen ehdot.

  Mitä vaiheita sinun tulee noudattaa luodaksesi sähköpostimallin postissa?

  Jos haluat luoda sähköpostimallin postissa, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat vaiheet:

  1. Avaa sähköpostisi ja napsauta Kirjoita.
  2. Kirjoita haluamasi teksti joko kuvilla tai tarpeelliseksi katsomallasi sisällöllä.
  3. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa nuolta avataksesi valikon.
  4. Siirrä hiiri vaihtoehdon kohdalle "Vakiovastaukset".
  5. Nyt napsautamme 'Uusi oletusvastaus'.
  6. Kirjoitamme kuvaavan otsikon ja hyväksymme.

  Kuinka voit käyttää sähköpostimallejasi uudelleenkäyttöä varten Macistasi?

  Kun olet suorittanut vaiheet ja saavuttanut tavoitteen luoda sähköiset mallimme Macistamme, on normaalia miettiä, kuinka käyttää niitä uudelleen. Onnittelut! Meidän täytyy vain palata sähköpostiin mallikansioon, jossa napsautamme hiiren oikeaa puolta avataksemme valikon, jossa annamme Napsauta "Lähetä uudelleen" -vaihtoehtoa.

  sähköpostikukat mallit mac

  Näin voit aloittaa uuden luonnoksen tai viestin jonka avulla voit käyttää malliasi ja muuttaa vain tiettyjä tietoja, kuten nimiä, päivämääriä tai muita tietoja, jotka liittyvät lähetettävän sähköpostin käsitteeseen.

  Yksi malliideoista on se, että niitä voidaan käyttää uudelleen virtaviivaistaa kutsuja, konferenssien aikatauluja ja jopa lähettää yrityskohtaisia ​​tietoja, joita useat asiakkaat yleensä pyytävät. Asiakaspalvelu monilla alustoilla edellyttää myös mallipohjien käyttöä, joten on tärkeää, että osaat käyttää niitä uudelleen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up