Kuinka valita ja ostaa paras Smart TV

Haluatko ostaa uuden Smart TV:n? Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin, jotka sillä on oltava seuraavasta oppaasta

Nykyään voimme ostaa parhaita televisioita lyömättömillä hinnoilla suoraan Amazonista, jolloin voimme hyötyä tuotteelle erinomaisesta todellisesta takuusta ja lyömättömästä huoltopalvelusta.

Saadaksesi selville, minkä television ostat, lue seuraava opas, jossa näytämme sinulle kuinka valita tarpeisiimme parhaiten sopiva televisiojotta pysyt ajan tasalla ilman tarvetta vaihtaa televisiota muutaman vuoden kuluttua (vaikka tekninen kehitys etenee nyt niin nopeasti, että aidosti mukana pysyminen vaatii jatkuvaa päivitystä!).

Katsotaan yhdessä miten valitse paras ostettava älytelevisio ja temppuja sen tekemiseen osta virheetön Amazonistavälttää huijauksia ja ennen kaikkea hyötyä näin kalliin tuotteen takuusta.

1) Smart TV -ominaisuudet

Mitä tahansa televisiota aiot ostaa Amazonista: kaikki markkinoilla olevat televisiot ovat yhteensopivia DVB-T2:n ja HEVC-10:n kanssa; nämä kaksi lyhennettä tunnistavat uuden sukupolven digitaalisten maanpäällisten kanavien vastaanottamiseen tarvittavat tekniikat. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka tarkistaa, onko televisiosi yhteensopiva uuden digitaalisen maanpäällisen lähetyksen kanssa.

 • Näytön resoluutio: kuten olemme jo maininneet, voimme hyväksyä vähimmäisresoluution Full HD, eli 1920 x 1080 pikseliä; Tämä resoluutio on hyvä kaikille televisioille, joiden lävistäjä on 32–45 tuumaa. Jos haluamme television, jonka diagonaali on vielä suurempi (49 tuumaa tai suurempi), on parempi keskittyä heti resoluutioon 4K UHD eli 3840 x 2160 pikseliä, jotta voit hyödyntää tämäntyyppistä sisältöä tarjoavia verkkopalveluita (Netflix ennen kaikkea). Pienemmät resoluutiot, jotka on merkitty HD:ksi (720p tai 1360 x 768 pikseliä), kannattaa harkita vain todella pienissä televisioissa (28 tuumaa tai vähemmän).
 • HDR-tekniikkaa: Tämän ominaisuuden avulla voit saada kirkkaampia ja kirkkaampia värejä yhteensopivassa 4K-sisällössä. Se ei ole perusominaisuus, mutta jos se on olemassa, se auttaa varmasti hyödyntämään 4K:ta paremmin.
 • Näyttötekniikka: tällä hetkellä yleisin tekniikka on LCD, jossa on LED-taustavalo (reuna tai taustavalo). LCD-LED-tekniikan evoluutio sisältää paikallisen himmennyksen käytön käytettävien paneelien kontrastin ja värin parantamiseksi. Innovatiivisin tekniikka on epäilemättä OLED, jonka avulla voit saada vertaansa vailla olevan kontrastin ja värit, mutta hinnat ovat selvästi korkeammat. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea "haasteoppaamme" alla NanoCell ja OLED on välissä OLED ja QLED.
 • Smart TV -toiminto: nykyaikaiset televisiot tarjoavat todellisen käyttöjärjestelmän Smart-komponentin hallintaan. Itse asiassa voimme asentaa sovelluksia ja hyödyntää suoratoistopalveluita ilman, että meidän tarvitsee käyttää Chromecastia tai erillistä TV-laatikkoa. Jokainen valmistaja tarjoaa eri käyttöjärjestelmän älytelevisioille, tunnetuimpia ovat Tizen (Samsung), Web OS (LG), Android TV ja muut patentoidut käyttöjärjestelmät. Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa LG:n, Samsungin, Sonyn ja Hisensen parhaat älytelevisiot sovellusjärjestelmän mukaan.
 • Yhteydet: läsnäolo Wifi-yhteys se on nyt välttämätön jokaisessa Smart TV:ssä, koska reititin tai modeemi ei ole aina tarpeeksi lähellä Ethernet-kaapelin kytkemistä siihen; Tästä syystä kaikki WiFi Smart TV -mallit ovat yhteensopivia kaksitaajuisten langattomien verkkojen (2,4 GHz ja 5 GHz) kanssa. Ethernet-portti on kuitenkin väistämätön, joten voit kytkeä television myös kaapelin kautta langattoman vaihtoehtona. Lähes kaikissa älytelevisioissa on Miracast-yhteensopivuus, joten voit suoratoista älypuhelimen ja tabletin näyttöä televisiossasi ilman kaapelia.
 • Portit ja liitännät: Kaikissa televisioissa on nyt vähintään 2 HDMI-porttia, 2 USB-porttia ja Toslink-optinen audiolähtö, kun taas muun tyyppisissä multimediaporteissa (SCART, komposiitti-, optinen ja koaksiaalinen audiolähdöt) ne ovat käytännössä kadonneet. Oven läsnäoloa ei pidä aliarvioida HDMI 2.1 ARCtarvitaan digitaalisen äänen palauttamiseen ja uusimman sukupolven laitteiden, kuten esim PS5 Ja Xbox-sarja.
 • Audio/video yhteensopivuus: Nykyaikaisen älytelevision on toistettava kaikki viimeisimmät ääni- ja videomuodot, mukaan lukien MKV-videotiedostot ja HEVC (H.265) -koodekkiklassisten lisäksi H.264, MP4 ja AVI. Nämä tiedot löytyvät käyttöoppaasta, joka on saatavilla myös verkossa, ja siksi siihen voi tutustua jo ennen ostamista.
 • DLNA-tuki: jos olemme asentaneet mediapalvelimen LAN-verkkoon, on suositeltavaa, että sillä on tuki DLNA-protokolla, jotta voit katsella kaikkea sisältöä oikein verkon kautta. Kaikki markkinoilla olevat televisiot tukevat DLNA:ta, mutta on aina parempi varmistaa, koska valmistajat käyttävät tätä lyhennettä eri nimillä (AllShare jne.).
 • Äänikomennot: Amazonin ja Googlen avustajien saapuessa yhä useammat valmistajat integroivat kaukosäätimeen mikrofonin ja painikkeen ääniavustajan kutsumiseksi, jotta voit valita kanavia, lähteitä ja sovelluksia äänelläsi. Se ei ole keskeinen ominaisuus, mutta se on näyttävä käyttää ja sen avulla voit kytkeä television päälle ja pois päältä jopa Amazon Echo Ja Google Home.
 • Varmistetaan, että valitsemassasi televisiossa on nämä ominaisuudet, jotta voit valita vain nykyaikaisia ​​tuotteita.

  2) Valitse televisio Amazonista

  Amazon-sivustolla voimme käyttää älytelevisioille varattu osiojotta voimme räätälöidä uuden television haun tarpeidemme mukaan.
  Sivulla on valikoima televisioita tarkkojen ominaisuuksien perusteella, joten voit hyödyntää niitä välittömästi ilman suodattimia tai edes etsimättä enempää.

  Amazonin tarjoamat luokat ovat:

  Amazon on valinnut kaikki nämä televisiot vastaamaan erityistarpeita ja edustamaan paras tapa ostaa televisio Amazonista tekemättä virheitävarsinkin jos Amazon Prime on aktiivinen.

  Jos haluat lisätietoja Amazon Primesta, suosittelemme lukemaan oppaamme Amazon Primen kustannukset ja hyödyt; ja miten Amazon-takuu hyvittää käyttämäsi rahat.

  3) Osto-opas

  Jos emme halua käyttää Amazonin tarjoamia osioita, voimme aina ostaa uuden television noudattamalla täydellisen oppaamme neuvoja.

  Amazon myy ja toimittaa kaikki televisiot, joista kerromme sinulleottaen huomioon kunkin yksittäisen television hinta ja tekniset ominaisuudet.

  Pieni ja taloudellinen Smart TV

  Siellä on hyvä älytelevisio, joka on edullinen ja kaikkien saatavilla LG 32LQ630B6LA Smart TV 32"jossa on 32 tuuman näyttö, HD-resoluutio, α5 Gen 5 -prosessori tekoälyllä, webOS-käyttöjärjestelmä, HDR-tuki, Wi-Fi-yhteys, Bluetooth-yhteys, Game Optimizer -järjestelmä, yhteensopivuus Google Stadian ja GeForce NOW kanssa sekä komentotuki Google Home ja Alexan vastaajaviestit.

  Suuri ja taloudellinen Smart TV

  Jos haluamme suuren television, mutta edulliseen hintaan, voimme harkita Xiaomi F2 50" Smart Fire TVvarustettu 50 tuuman näytöllä, 4K UltraHD -resoluutiolla, HDR10-tuki, muotoilu ilman metallireunoja, yhteensopivuus Prime Videon ja Netflixin kanssa, Alexa-ääniohjausjärjestelmä, HDMI 2.1 -portti ALLM-toiminnolla, Bluetooth-yhteys, USB-portti, integroitu kolmoisviritin ja Fire TV -käyttöjärjestelmä.

  Samsung QLED TV

  Jokainen, joka haluaa kokeilla Samsungin luomaa uutta LED-tekniikkaa (QLED), voi katsoa Samsung TV QLED Smart TV 55" Q75Atehokas keskitason televisio, jossa on 55 tuuman näyttö, tuki 4K Quantum Prosessorille ja Dual LED -teknologialle, 4K Ultra HD -resoluutio, dynaaminen HDR-tuki, Multiview- ja Ambient-tila, tuki SmartThing-sovellukselle, integroidut Alexa-äänikomennot ja patentoidut käyttöjärjestelmä (Tizen OS).

  Televisio Google TV:llä

  Haluammeko kokeilla Android TV -käyttöjärjestelmää? Tässä tapauksessa paras valinta on Sony BRAVIA KD-65X80Ksuuri huippuluokan televisio, jossa on 65 tuuman näyttö, UltraHD 4K -resoluutio, HDR-tekniikka, X1-prosessori, tuki X-Balanced Speaker -tekniikoille ja Dolby Atmos -surround-äänelle, Motionflow-tekniikka, täysi tuki PS5- ja Sony-konsoleille ja käyttöjärjestelmälle Google TV.

  OLED-televisiot

  OLED-televisiot ovat vain markkinoiden premium-segmentissä ja maksavat paljon; yksi parhaista malleista on epäilemättäLG OLED65C14LB Smart TV 4K 65"jossa on 65 tuuman näyttö, OLED-näyttötekniikka, UltraHD 4K -resoluutio, α9 Gen4 -prosessori, tuki Dolby Vision IQ -teknologialle, Wi-Fi-yhteys, webOS 6.0 -käyttöjärjestelmä, FILMMAKER MODE -tila, tuki Google Assistantin äänikomentoille ja Alexa , neljä HDMI 2.1 -porttia ja innovatiivinen osoitinkaukosäädin.

  Johtopäätökset

  Ostamalla uuden television Amazonista voimme säästää paljon rahaa ja saada takuun, jota on vaikea saada (tai kunnioitettava!) kaupasta. Jos valitsemme huolella, seuraavassa televisiossamme on ajan tasalla olevat ominaisuudet ilman omaisuuksia!

  Jos haluamme liittää kotiteatterijärjestelmän uuteen televisioomme, suosittelemme, että luet oppaamme Kuinka liittää television kaiuttimet ja äänijärjestelmät Smart TV:hen.

  Jos kuitenkin haluamme hyödyntää Smart TV -komponenttia ja liittää älypuhelimemme tai tablettimme siihen, suosittelemme, että luet oppaamme Liitä matkapuhelin tai tabletti televisioon (Android, iPhone tai iPad).

  Indeksi
  1. 1) Smart TV -ominaisuudet
  2. 2) Valitse televisio Amazonista
  3. 3) Osto-opas
   1. Pieni ja taloudellinen Smart TV
   2. Suuri ja taloudellinen Smart TV
   3. Samsung QLED TV
   4. Televisio Google TV:llä
   5. OLED-televisiot
   6. Johtopäätökset

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up