Kuinka yhdistää iPhone tai iPad televisioon

Kuinka yhdistää iPhone tai iPad televisioon

Yksi asia on kuluttaa mediasisältöä iPhonessa tai iPadissa, mutta silloin tällöin haluat katsella sitä televisiosta tai suuremmalta näytöltä. Onneksi voit liittää iPhonen tai iPadin televisioon ja nauttia sisällöstä suurella näytöllä.

Voit tehdä tämän useilla tavoilla. Näytämme sinulle yleisimmät käyttämäsi menetelmät ja vaatimukset, joita tarvitset sisällön suoratoistoon iPhonelle tai iPadille.

Indeksi

  Kaapelit ja adapterit

  Nopein ja helpoin tapa suoratoistaa sisältöä on iPhonen tai iPadin liittäminen televisioon kaapelilla.

  Kuinka yhdistää iPhone tai iPad televisioon

  Se ei kuitenkaan toimi minkään kaapelin kanssa - se on välttämätöntä Apple Lightning Digital AV -sovitin . Mutta se ei ole kaikki: sovitin on silti liitettävä televisioon HDMI-kaapelilla. Näin se toimii:

  1. Liitä iPhone tai iPad ja televisio adapteri- ja HDMI-kaapelilla.

  2. Kytke television tulo HDMI-porttiin kaapelilla.

  3. Liitä Lightning-sovitinkaapelin USB-pää sovittimeen.

  4. Kytke toinen pää pistorasiaan, koska se tarvitsee virtaa pelaamiseen.

  5. Televisio on nyt kytketty iPhoneen tai iPadiin ja se on iPhonen tai iPadin näytön peili.

  6. Suoratoista sisältösi televisioon.

  merkintä: Varmista, että käytät digitaalisen AV-sovittimen oikeaa versiota iOS-laitteille, koska käytettävissä on kaksi mallia: digitaalinen AV-sovitin kytketään HDMI-yhteensopivaan televisioon ja VGA-sovitin VGA-yhteensopiviin oheislaitteisiin.

  Kolmannen osapuolen kaapeleita on saatavana, mutta niillä ei ole High Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) -suojausta. Tämä tarkoittaa, että ne eivät toimi, jos haluat katsoa sisältöä suoratoistopalveluista, kuten Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ja videota pyydettäessä DirectTV: ltä ja muilta.

  Apple TV ja AirPlay

  Applen suoratoistolaite, Apple TV, auttaa virtaamaan sisältöä langattomasti televisioon. Voit myös pelata App Storessa, kuunnella Apple Musicia ja paljon muuta.

  Kuinka yhdistää iPhone tai iPad televisioon

  AirPlayn avulla, joka on yhteensopiva kaikkien iOS-laitteiden ja Apple TV: n kanssa, voi suoratoistaa sisältöä langattomasti laitteiden välillä, mikä tunnetaan nimellä AirPlay-peilaus.

  IPhonen tai iPadin peilaus televisioon Apple TV: n kautta on helppo tapa tarkastella sisältöä, kun et halua häiritseviä kaapeleita. Se voi myös peilata laitteesi sisältöä, jos sinulla on Televisio tukee AirPlay 2: ta , kuten Samsung (2018-2019), LG ja Sony 2019 ja Vizio (2017-2019) mallit.

  Voit katsella TV-sisältöäsi iOS-laitteeltasi seuraavasti:

  1. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä iPhonella tai iPadilla ylhäältä.

  2. 1. Napauta "Näytön peilaus" -kuvaketta.

  3. Valitse Apple TV AirPlay-laiteluettelosta, jossa näkyy salasana.

  4. Syötä salasana iPhonessa tai iPadissa, niin se alkaa suoratoistaa iPhonen tai iPadin sisältöä.

  Kun suoratoisto on valmis, palaa takaisin Ohjauskeskukseen, etsi korostettu Apple TV ja napauta ja valitse sitten Lopeta peilaus.

  merkintä: AirPlay ei välttämättä toimi hyvin hitaalla Wi-Fi-, häiriö- tai vanhemmalla Bluetooth-laitteella, joten näissä tapauksissa saatat kokea änkytystä tai suoratoistoa. Jos tämä on sinun tilanteesi, sinun on parasta käyttää kaapelia.

  Chromecast

  Apple TV ei ole ainoa suoratoistolaite, jolla voit liittää iPhonen tai iPadin televisioon. Google Chromecast on loistava vaihtoehto, vaikka se toimii langattomasti eikä heitä kaikkea näytöllä televisioon.

  Kuinka yhdistää iPhone tai iPad televisioon

  Chromecast-dongle on kuitenkin kullekin sovellukselle, joten tarvitset sovelluksen, joka tukee sitä katsellaksesi television sisältöä ja että AirPlay voi toimia Chromecastin kanssa. Se muodostaa helposti yhteyden television HDMI-porttiin ja lähettää sisältöä langattomasti iOS-laitteeltasi, paitsi että Apple rajoittaa kykyä peilata koko näyttö premium-tuotteissaan.

  Monet sovellukset tarjoavat Chromecast-tukea, mutta kukin integroituu eri tavoin, joten ainoa vaihtoehto sisällön suoratoistoon on iOS-sovelluksesta.

  Tehdä se:

  1. Yhdistä iPhone tai iPad ja Chromecast samaan Wi-Fi-verkkoon.

  2. Avaa Chromecast-yhteensopiva sovellus, kuten Netflix, Hulu, YouTube, Spotify ja paljon muuta.

  3. Valitse Cast-painike ja valitse pyydettäessä Chromecast luettelosta.

  4. Suoratoista sisältösi televisioon.

  DLNA: n käyttö

  Tämä menetelmä edellyttää televisiota, joka tukee Internet-yhteyttä DLNA (Digital Living Network Alliance) ja yhteensopiva sovellus.

  Kuinka yhdistää iPhone tai iPad televisioon

  DLNA on eräänlainen median suoratoisto, jota tarjoavat useat TV-valmistajat, joten jos sinulla on sitä
  oikea sovellus iOS-laitteellasi, voit lisätä sisältöä ja suoratoistaa sitä televisioon. Laitteiden on kuitenkin oltava samassa Wi-Fi-verkossa.

  DLNA-yhteensopivat sovellukset iPhonelle tai iPadille sisältävät TV-apu , ArkMC ja muut, jotka eivät kaikki toimi samalla tavalla. Voit kuitenkin saada tarkat ohjeet niiden käyttämiseen TV: n kanssa kehittäjän sovelluksesta tai verkkosivustolta.

  merkintä: DLNA-yhteensopivat sovellukset eivät tue digitaalisten oikeuksien hallintaa, joten ne eivät välttämättä toista suojattua sisältöä, kuten musiikkia tai videoita, jotka on ostettu iTunes Storesta.

  Johtopäätös

  Toivomme, että osaat nyt liittää iPhonen tai iPadin televisioon ja suoratoistaa sisältöä. Yksinkertaisin tapa on käyttää kaapelia, mutta se voi myös olla ongelmallista, joten langaton menetelmä, joka käyttää AirPlay-toimintoa, toimii parhaiten, ja sen käyttöönotosta ei veloiteta.

  Haluaisimme tietää, mitä menetelmiä käytät liittääksesi iPhonen tai iPadin televisioon. Jaa kanssamme alla olevassa kommentissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up