Samsung -tabletin alustaminen, palauttaminen tai tehdasasetusten palauttaminen ilman ongelmia

Aina silloin tällöin se ei tule ollenkaan huono muoto tai tehdasasetusten palautus Tablet -laitteemme on yksi niistä asioista, joita jopa suositellaan tehtäväksi niin usein sen suorituskyvyn parantamiseksi. Siksi, kun Samsung -välilehti 2 alkaa toimia epätavallisemmin kuin tavallisesti tai kun joidenkin sovellusten avaaminen kestää liian kauan, on aika suorittaa kova nollaus, vaikka pitää mielessä, että tämä palauttaa matkapuhelimen tehtaalta, jättää sen kuten silloin, kun ostit sen, mikä tarkoittaa, että se poistaa ehdottomasti kaikki tiedostot ja asetukset, joten on välttämätöntä tehdä varmuuskopio kaikista tiedoista.

Indeksi

  Tehdasasetusten palautus Samsung Galaxy Tab 2

  • Ensinnäkin meidän on sammutettava tabletti kokonaan.
  • Kun aiomme tehdä sen, pidämme virtapainiketta + kotipainiketta + äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes tabletti käynnistyy ja näemme logon.
  • Nyt vapautamme painikkeet ja odotamme siirry palautustilaan.
  • Seuraavaksi äänenvoimakkuusnäppäimillä laskemme alas ja ylös ja meidän on valittava "Poista tiedot / tehdasasetusten palautus" tai "Pyyhi muisti / tehdasasetus"
  • Sinun on vahvistettava virtapainikkeella ja napsautettava sitten Kyllä.
  • Nyt sinun on odotettava kyseisen prosessin päättymistä.
  • Kun olet valmis, käynnistä laite uudelleen kohdassa "Nollaa järjestelmä nyt”Ja toivomme, että ensimmäisen kerran se voi kestää tavallista kauemmin, sitten se alkaa täydellisellä normaalilla.

  hard reset tabletti samsung

  Alusta Samsung Galaxy Tab 2

  Yleensä kaikki laitteet, sekä tabletit että älypuhelimet, on alustettu tai tehdasasetukset palautettu samalla tavalla, Samsung on aina sama matkapuhelimissa ja tablet -laitteissa, muista kaikki tietosi menetetään, sekä valokuvia että videoita jne. Mitä sinun on tehtävä ennen kuin luot niistä kopion, liität esimerkiksi matkapuhelimen tietokoneeseen ja lataat kaikki siinä olevat valokuvat ja videot. Mitä tulee yhteystietoihin, ne tallennetaan yleensä Gmail -tilille, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia siinä mielessä, sitten sovelluksissa Play Kaupassa on osa, jossa näet kaikki äskettäin asentamasi sovellukset jotta voit myös ladata ne uudelleen ilman minkäänlaisia ​​ongelmia.

  Samsung ei ole vain se yritys, joka myy eniten matkapuhelimia, kun ajattelemme älypuhelimia, vaan se on myös listalla niistä, joilla on eniten tabletteja maailmassa. Emme tietenkään voi olla muistamatta, että ajan myötä Samsung tabletit ne voivat alkaa toimia hieman huonommin kuin silloin, kun ne olivat vasta hankittuja.

  Siksi emme halunneet lopettaa tässä tilanteessa kaikkien sellaisten tietojen opettamista, jotka mielestämme sinun on välttämättä tiedettävä tehtaan palauttamisen tai käynnistä Samsung -tabletti uudelleen. Puhumme nimenomaan menettelystä, joka on niin kuuluisa tehtaan palauttamisesta ja josta on kaikenlaisia ​​myyttejä, jotka osoittavat, että se on vaikeampaa kuin se todellisuudessa on.

  Totuus on, että monet Samsungin tablettien käyttöongelmat niitä ei voi jättää jälkeen yksinkertaisella uudelleenkäynnistyksellä, jonka kuka tahansa meistä voi suorittaa pitämällä virtapainiketta painettuna. Siksi uskomme, että loistava idea tässä vaiheessa on tuntea lukijat, kuinka suorittaa tehdasasetusten palautusprosessi näillä tietokoneilla.

  Tietenkin, ennen kuin aloitat vaihe vaiheelta, jonka uskomme olevan ainoa tarvitsemasi asia, koska et tarvitse muuta tietoa siitä, näyttää sopivalta suositella varmuuskopion tekemistä sisällöstäsi. Tällä tavalla olet täysin turvassa kaikilta mahdollisilta haitoilta tai tietojen katoamiselta, joka myöhemmin saa sinut katua askel askeleelta.

  Samsung -tabletin tehdasasetusten palautus

  Samsung -tabletin tehdasasetusten palautus

  No, jos luulet tässä vaiheessa, että paras ratkaisu, joka sinulla on käsilläsi, on etsiä tehdasasetusten palautus Samsung -tabletti, Joten uskomme, että ensimmäinen asia, joka sinun tulee pitää mielessä, on se, että on kaksi tapaa edetä. Ensimmäinen on yksinkertaisin, koska se tapahtuu automaattisesti valikon kautta, ja meidän tarvitsee vain siirtyä Asetukset, Yksityisyys, Tehdasasetusten palautus ja laitteen nollaus, ennen kuin napsautat Poista kaikki; niin prosessi alkaa itsestään.

  Jos jostain syystä et voinut suorittaa menettelyä tällä tavalla, jonka olemme juuri opettaneet sinulle, sinun on tiedettävä, että on olemassa toinen, yhtä pätevä vaihtoehto, joka koostuu tabletin sammuttamisesta ja sen sammuttamisesta. paina äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samanaikaisesti virtapainikkeen kanssa. Näet, että klassinen Android -logo tulee näkyviin sillä hetkellä ja sen jälkeen a Pyyhi tiedot / palauta tehdasasetukset, voimme palauttaa Android -tabletin tehdasasetukset automaattisesti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up