Lataa Instagram-kuvakirjastosi helposti Linuxiin 4k Stogram -ohjelmalla

Linux-käyttäjänä ei ole kehitteillä paljon työkaluja Instagram-valokuvien varmuuskopiointiin. Toki, jos olet etsinyt GitHubista, saatat todennäköisesti löytää käsikirjoituksen tai kaksi tekemään mitä haluat, mutta se on vain yksi asia. Tässä tulee sisään 4K Stogram. Se on helppokäyttöinen, alustojen välinen ja itsenäinen sovellus, jota voidaan käyttää lataamaan koko Instagram-kirjasto. Katsotaanpa, miten Linux-versio käyttäytyy.

Indeksi

  Asennus

  Ohjelma on saatavana vain Ubuntussa Debian-pakettitiedoston kautta. Asenna se siirtymällä heidän verkkosivustonsa lataussivulle. Kun paketti on ladattu, sinun on asennettava se. Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla: kaksoisnapsauttamalla asentaa se Ubuntu-ohjelmistokeskuksen kautta tai asentamalla paketti päätelaitteen kautta kirjoittamalla seuraava komento.

  sudo dpkg -i ~ / Lataa / 4kstogram * .deb

  Lataa Instagram-kuvakirjastosi helposti Linuxiin 4k Stogram -ohjelmalla

  Kun olet suorittanut tämän komennon, pakkaustyökalu on asentanut 4kstogramin järjestelmääsi. On pettymys, että tälle ohjelmalle ei ole saatavilla tarballia tai ainakin PPA / arkistoa, mutta yleensä asennus ei ole kovin tuskallista.

  Käyttää

  Tämän lataustyökalun käyttö on melko yksinkertaista. Avaa vain ohjelma ja siirry hakukenttään. Kirjoita hakualueelle vain Instagram-käyttäjänimesi. Kun teet niin, ohjelma purkaa kaikki kuvat ja videot tililtäsi ja alkaa ladata niitä tietokoneellesi. Heti sen jälkeen koko Instagram-tilisi varmuuskopioidaan Kuvat-kansioon.

  Lataa Instagram-kuvakirjastosi helposti Linuxiin 4k Stogram -ohjelmalla

  Kuvien varmuuskopioiden ohella 4k Stogram pystyy varmuuskopioimaan kaikki Instagram-videot Mp4-tiedostomuodossa. Tämä on hyvä, koska Mp4 on ehkä eniten käytetty tiedostomuoto tänään. Videovarmuuskopiot ovat samassa hakemistossa kuin valokuvien varmuuskopiot (/ home / username / Pictures / 4k Stogram /) On sääli, että kuva- ja videovientihakemistot eivät ole erillisiä, koska ne skannaavat tonnia järjestämättömiä kortteja, mikä voi olla tylsää.

  Lataa Instagram-kuvakirjastosi helposti Linuxiin 4k Stogram -ohjelmalla

  Videoiden ja kuvien varmuuskopiointi julkisesti saatavilla olevilta Instagram-tileiltä on erittäin hyödyllistä, mutta entä tilit, jotka on asetettu yksityisiksi? Sinun tarvitsee vain napsauttaa Muokkaa ja sitten Asetukset. Pieni kokoonpanoikkuna avautuu. Sisällä sinun tarvitsee vain antaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, ja pian ohjelma pystyy varmuuskopioimaan kaikki yksityiselle Instagram-tilillesi tallennetut kuvat!

  Lataa Instagram-kuvakirjastosi helposti Linuxiin 4k Stogram -ohjelmalla

  Lataamisen lisäksi on myös mahdollista viedä haetut käyttäjät yksittäisinä tiedostoina. Tämä tarkoittaa, että voit etsiä tiettyä käyttäjänimeä, ladata kaikki käytettävissä olevat kuvat ja tallentaa haun myöhempää käyttöä varten. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus. Koska 4k Stogramin ilmainen versio on "kokeiluversio", joitain rajoituksia annetaan. Kokeiluversion rajoitukset eivät yleensä ole liian monimutkaisia ​​niille, jotka haluavat vain varmuuskopioida tilinsä.

  Plussat miinukset

  Ammattilaiset

  • Vaikka se tukee vain Ubuntua, ohjelma näyttää päivittyvän hyvin usein

  • Voit varmuuskopioida minkä tahansa käyttäjän kirjautumistiedoista riippumatta (jos käyttäjä on julkinen)

  • .

  • Yksityisten tilien tuki (jos sinulla on oikeat kirjautumistiedot)

  • Lataa videoita yhdessä kuvien kanssa

  • Monialustainen

  Vastaan

  • PPA: ta tai arkistoa ei ole käytettävissä, jotta käyttäjät voivat saada jatkuvasti päivityksiä

  • Se tukee virallisesti vain Ubuntua

  • Se ei ole avointa lähdekoodia ja vaatii "ohjelmistolisenssin" rajoitusten poistamiseksi

  • Se ei järjestä vietyjä videoita ja kuvia erillisiin hakemistoihin

  Johtopäätös

  Kaiken kaikkiaan 4k Stogram on erittäin pätevä ohjelma, joka tekee juuri sen, mitä se aikoo tehdä. Ei ole monia muita tapoja ladata Instagram-tietoja Linuxiin, joten tämä ohjelma on luultavasti yksi harvoista vaihtoehdoista, joita ihmisillä on. Vaikka sillä onkin paljon ongelmia, minulla ei ole mitään ongelmaa suositella tätä ohjelmaa Linux-käyttäjille, jotka etsivät nopeaa tapaa varmuuskopioida Instagram-viestinsä.

  Oletko koskaan käyttänyt Stogram 4k: tä? Kerro meille mitä mieltä olet alla!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up