Lataa mikä tahansa video verkosta Downien avulla

On hämmästyttävää nähdä kuinka nopeasti Internet-maisema on muuttunut. Vain muutama vuosi sitten, kun puhelinmodeemit pitivät hauskoja ääniä aina, kun he halusivat muodostaa yhteyden Internetiin, ihmiset kirjaimellisesti pilkkoivat muutaman kilotavun verkkosivuston kuvia pienemmiksi paloiksi, jotta vierailijat voisivat ladata niitä. niitä. Ja nyt ihmiset kuluttavat satoja megatavuja videoita puhelimellaan lounastauon aikana.

Internetissä on tuhansia videoita, etkä aina voi suoratoistaa niitä verkossa. Joskus sinun on ladattava nämä videot offline-katselua varten ja tarvitset videonlatausohjelman apua. Monien käytettävissä olevien työkalujen joukossa Downie (19,99 dollaria) on yksi parhaista.

Selainlaajennukset

Downie on vain Macille tarkoitettu videoiden lataustyökalu, jota on erittäin helppo käyttää. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä sen lataamisen ja asennuksen jälkeen, on lisätä selainlaajennuksia. Kun olet lisännyt laajennukset, voit ladata minkä tahansa videon sivustolta napsauttamalla selainlaajennuksen kuvaketta.

Downie analysoi sivuston ja lisää kaikki ladattavat videot luetteloon. Voit ladata videon suoraan tai odottaa parempaa Internet-yhteyttä. On myös mahdollista, että Downie huomaa linkin, ja sinun on lisättävä se manuaalisesti.

Löydät Safarin, Chromen, Chromiumin, Operan, Opera Betan ja Firefoxin laajennukset "Downie -> Preferences (Command + Comma) -> Browser Extensions" -valikon kautta.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Latausikkuna

Downien pääikkuna on latausikkuna. Selainlaajennusten kuvakkeiden lisäksi voit lisätä videolatauksia vetämällä ja pudottamalla web-sivulinkkejä tähän latausikkunaan.

Mutta tämän tyhjän ikkunan hihassa on muutamia temppuja. Ensimmäinen on neljäs sininen painike ikkunan vasemmassa yläkulmassa. Napsauttamalla tätä sinistä painiketta näet suosittuja videoita, joita muut lataavat. Voit ladata videon kaksoisnapsauttamalla yhtä luettelon kohdista. Varhainen varoitus kuitenkin: osa tuotteista on NSFW.

Toinen asia, jonka voit tehdä pääikkunassa, on etsiä videoita. Haluan esimerkiksi löytää videoita standup-komediasta, joten kirjoitan hakukenttään "stand-up-komedia", jolloin Downie listaa kaikki videot, jotka vastaavat hakumerkkijonoani.

Asetukset-ikkuna

Yksinkertaista pääikkunaa vastapäätä voit tehdä monia asioita Asetuksissa. Katsotaanpa joitain tärkeimmistä.

"Yleiset"-välilehdellä voit valita, minne haluat tallentaa ladatut videot. Oletussijainti on latauskansio. Voit myös määrittää latauksen lisättäväksi iTunesiin ja suorittamaan videon jälkikäsittelyn.

Siellä on luettelo "Tuetuista sivustoista" ja myös sivustoista, joita käytetään videoiden etsimiseen "Hakukoneissa". Valitettavasti et voi lisätä enempää.

Toinen tärkeä asia niille, joilla on lapsia, on ottaa aikuisten suodatin käyttöön "Parental Controls" -kohdassa. Täällä voit poistaa käytöstä aikuisille suunnatut videosivustot ja suosituimmat lataukset -painikkeen. Sinun on avattava lukko ennen kuin voit muuttaa näitä asetuksia.

Jos sinun on ladattava paljon videoita verkosta, Downie on kätevä tapa tehdä se. Pelkästään videohaun ja hte-selainlaajennusten yhdistelmä on hintansa arvoinen.

Oletko kokeillut Downieta? Onko sinulla muita vaihtoehtoja videoiden latausohjelmille? Ole hyvä ja jaa käyttämällä alla olevia kommentteja.

Indeksi
  1. Selainlaajennukset
  2. Latausikkuna
  3. Asetukset-ikkuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up