Lisää Windowsin rekisterisijainnit kirjanmerkkeihin helppoa käyttöä varten

Windowsin rekisteri sisältää täydellisen tietokannan Windowsin ja sovellusten asetuksista. Sen avulla voit tehdä kaikenlaisia ​​säätöjä järjestelmääsi ja määrittää sen juurista. Jos olet kuitenkin joskus yrittänyt sekoittaa rekisteriä, tiedät, että se ei tarjoa yksinkertaista ympäristöä asioiden hoitamiseen.

Ilmoittautumisia on tuhansia, ja liikkuminen eri paikkojen välillä on väsyttävää. Jos joudut usein käsittelemään rekisteriä, meillä on pieni ratkaisu, joka helpottaa asioita. Rekisterin avulla voit lisätä kansioihin ja merkintöihin kirjanmerkkejä, jotta voit siirtyä niihin nopeasti tarvittaessa. Katsotaanpa, kuinka voit merkitä sijainnit Windowsin rekisterissä ja säästää aikaa.

Merkitse sijainti rekisterissä

Jos haluat merkitä sijainnin kirjanmerkkeihin, sinun on ensin saavutettava se manuaalisesti. Avaa rekisteri painamalla "Win + R" -näppäimiä avataksesi "Suorita"-valintaikkunan ja kirjoittamalla tekstikenttään regedit. Kun napsautat "OK" tai painat Enter-näppäintä, Windowsin rekisteri avautuu.

Siirry nyt paikkaan, jonka haluat lisätä kirjanmerkkeihin. Voit lisätä kirjanmerkkeihin sekä kansion että merkinnän. Kun saavut sijaintiin, napsauta kansiota tai merkintää, jonka haluat lisätä kirjanmerkkeihin ja valitse se. Napsauta sen jälkeen yllä olevasta valikosta "Suosikit" ja valitse "Lisää suosikkeihin".

Sinua pyydetään nimeämään kirjanmerkki. On erittäin tärkeää antaa kirjanmerkille oikea nimi, koska se on ainoa tapa tunnistaa, mihin se johtaa. Valitun kansion/merkinnän nimi täytetään automaattisesti nimeksi, mutta voit muuttaa nimen manuaalisesti haluamaksesi. Kirjanmerkki tallennetaan, kun napsautat "OK".

Voit käyttää samaa prosessia luodaksesi useita kirjanmerkkejä ja siirtyäksesi helposti niiden välillä.

Käytä tallennettuja kirjanmerkkejä

Voit käyttää tallennettua kirjanmerkkiä napsauttamalla "Suosikit" ja näet kaikki tallennetut kirjanmerkit luettelossa. Voit siirtyä välittömästi sen sijaintiin napsauttamalla mitä tahansa kirjanmerkkiä. Useiden kirjanmerkkien napsauttaminen avaa jokaisen sijainnin peräkkäin sulkematta edellistä sijaintia. Kun sijainti on avattu, sinun on suljettava se manuaalisesti itse (tarvittaessa).

Poista kirjanmerkit

Windowsin rekisterin kirjanmerkkiratkaisu ei ole niin järjestetty kuin selaimesi kirjanmerkkien hallinta. Kaikki kirjanmerkit tallennetaan pitkäksi luetteloksi ilman, että niitä voi erottaa tai luokitella. On turvallista sanoa, että se ei ole yksi parhaista paikoista tallentaa kirjanmerkkejä pysyvästi. Kun tallennettua kirjanmerkkiä ei tarvita, on parasta poistaa se.

Poistaaksesi kirjanmerkin, napsauta uudelleen "Suosikit" ja napsauta sitten "Poista suosikki". Seuraavassa valintaikkunassa näet kaikki tallennetut kirjanmerkit; valitse vain se, jonka haluat poistaa, ja napsauta "OK" poistaaksesi sen. Voit valita useita kirjanmerkkejä ja poistaa ne kerralla pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna ja napsauttamalla kutakin kirjanmerkkiä.

Johtopäätös

Windowsin rekisterin sijaintien lisääminen kirjanmerkkeihin on hyvä tapa helposti siirtyä eri paikoista toiseen tai käyttää välittömästi tiettyä sijaintia. Totta, se ei ole yksi parhaista kirjanmerkkien hallinnasta, mutta se on silti hyvä ominaisuus väliaikaisten pikakuvakkeiden tallentamiseen.

Oletko Windowsin rekisterihullu? Auttoiko tämä pieni temppu sinua jotenkin? Kerro meille kommenteissa.

Indeksi
  1. Merkitse sijainti rekisterissä
  2. Käytä tallennettuja kirjanmerkkejä
  3. Poista kirjanmerkit
  4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up