Kuinka käyttää tai suoraan syöttää Hotmail -sähköpostini Saapuneet -kansio toiselta tietokoneelta

Niitä on hyvä määrä ilmaiset sähköpostipalveluntarjoajatMutta Gmail, Yahoo Mail ja Microsoft Outlook ovat aina käyttäjien suosikkeja. Näiden järjestelmien suosio ja miljoonat käyttäjät, joita heillä on maailmanlaajuisesti, tarkoittavat, että parannuksia ja lisää mukautusvaihtoehtoja. Et ehkä tiedä sitä, mutta voit Siirry suoraan Hotmailin postilaatikkoon.

Suora kilpailija Näkymät Nykyään Gmailia pidetään maailman parhaana ilmaisena sähköpostina, ja siksi sitä käytetään eniten maailmanlaajuisesti,

Indeksi

  Siirtyminen Hotmailista Outlookiin

  Jonkin aikaa sitten Microsoft osti Hotmailin ja sen jälkeen sähköpostipalvelu se nimettiin uudelleen Microsoft Outlook. Tämä muutos toi mukanaan uuden, nykyaikaisemman käyttöliittymän.

  Nykyään suurin osa ihmisistä on sopeutunut muutokseen, mutta harvat ovat päättäneet muuttaa sähköpostiosoitteensa muotoon @outlook.com ja valtaosa käyttäjistä käyttää edelleen @ hotmail.com -sähköpostia. Tämä johtuu siitä, että osoitteenmuutos ei tapahtunut automaattisesti, vaan se on tehtävä manuaalisesti.

  Luo Hotmail -tili ilman numeroa

  Vaiheet siirtyäksesi suoraan Hotmailin postilaatikkoon

  Oletusarvoisesti aina, kun avaamme Microsoftin sähköpostipalvelun, huomaamme, että näytetty sivu on Windows Live Messengerin pääsivu. Kuitenkin voimme määritä siirtymään suoraan Hotmailin postilaatikkoon.

  Vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia. Ensimmäinen asia on kirjaudu sisään Hotmailiin ja kun olemme postilaatikossa, teemme sen Valinnat (Se näkyy näytön oikeassa yläkulmassa).

  Sieltä me Lisää vaihtoehtoja Y Mukauta Hotmail. Täällä napsautamme Windows Liven kotisivun asetukset. Merkitsemme vieressä olevan ruudun Näytä postilaatikko, kun kirjaudun sisään ja me annamme Pitää.

  Tällä yksinkertaisella tavalla voimme tehdä muutoksen.

  Siirry suoraan Hotmailin postilaatikkoon

  Kuinka päästä Hotmailiin toiselta tietokoneelta nopeasti ja helposti

  Haluatko tietää, miten pääset Hotmailiin toiselta tietokoneelta nopeasti ja helposti? Sitten sinun on katsottava alla, koska löydät artikkelin, joka on käytännössä suunniteltu niille ihmisille, jotka tarvitsevat sähköpostitilin syöttämisen toisen tietokoneen tietokoneelta. Sinulle on luultavasti joskus käynyt niin, että vierailet ystävän luona, ja se jostain syystä sinun on kirjauduttava sisään Hotmail -sähköpostitilillesi. Näissä tapauksissa tämä opetusohjelma on todella hyödyllinen sinulle.

  Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä tässä suhteessa, on se Seuraavilla riveillä aiomme näyttää sinulle, miten voit käyttää Hotmail- tai Outlook -sähköpostiasi jonkun toisen tietokoneelta, mutta emme missään tapauksessa opeta sinulle pääsyä Hotmail -sähköposti toiselta, koska salasanaa tarvitaan siihen. Totuus on, että jos sinulla ei ole toisen henkilön salasanaa, et voi päästä hänen tililleen, joten hylkää tämä mahdollisuus suoraan. Muilta osin löydät täältä tavan päästä Hotmailiin uudelta tietokoneelta.

  Kuinka päästä Hotmailiin toiselta tietokoneelta

  Okei, joten mennään vaiheisiin kirjoita Hotmail toiseen tietokoneeseen nopeasti ja helpostitai, ja huomaat, että voit suorittaa tämän loppuun vain 10 vaiheessa niin houkutteleva opetusohjelma. Jos sinulla on kysyttävää, kuten aina sanomme, voit jättää meille kommentin siitä, jotta voimme auttaa sinua tässä asiassa:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on silloin tehtävä, on ota jonkun toisen älypuhelin tai tietokoneja käytä jotakin selainsovellusta, mutta älä Hotmail -sovellusta, joka voidaan asentaa toisen henkilön puhelimeen
  • Avaa jokin kyseisistä selaimista, kuten Internet Explorer, Firefox tai Chrome
  • Kun olet avannut sen, siirry Outlookin viralliselle verkkosivustolle, osoitteesta https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1639257838&rver=7.0.6737.0&wp=MBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2foutlook.live.com%2fowa%2f%3fRpsCsrfState%3dba6b7338-dc12-ea02-b41b-c116e2ebedca&id=292841&aadredir=1&CBCXT=out&lw=1&fl=dob%2cflname%2cwld&cobrandid=90015 ja paina Enter
  • Hotmailiin avautuu uusi ikkuna, johon meidän on asetettava sähköpostiosoitteemme ja sen salasana.
  • Muutaman sekunnin kuluttua olet kirjautunut Hotmail -tiliisi jonkun toisen tietokoneella

  Kuten näette, se on erittäin yksinkertainen askel askeleelta, jonka voimme suorittaa vain lyhyessä ajassa, ja tarvitsemme vain joitakin kysymyksiä, kuten tietokoneen, selaimen, joka voi olla mikä tahansa tavallinen, Hotmail -sähköpostitili, jonka on oltava ennen kaikkea edellä mainittua. Tietysti, sinun on muistettava Hotmail -sähköpostitili, koska muuten sinun on täysin mahdotonta päästä tähän tietokoneen ja tilisi osaan.

  Kuinka päästä Hotmailiin toiselta tietokoneelta

  Hotmail, tänään Outlook.com, oli aiemmin yksi niistä maailman suosituimmat sähköpostipalvelut. Ajan myötä Googlen Gmailista tuli tärkein käyttäjien valinta, mutta silti he pysyvät miljardeja käyttäjiä, jotka nauttivat edelleen Hotmail -tilin eduista.

  Anna näkymä

  Jos etsit kirjoita Hotmail Toiselta tietokoneelta se on hyvin yksinkertaista, ja opetamme sinulle askel askeleelta, kuinka se tehdään turvallisesti ja jätetään kaikki kiinni, jotta kukaan ei pääse tilillesi ilman suostumustasi. Ensimmäinen asia, jonka teemme, on siirtyä Hotmailiin osoitteesta Web -navigaattori muulla tietokoneella kuin meillä.

  Mitä tarvitsen päästäkseni Hotmailiin?

  Vastaanottaja kirjoita ja hallinnoi sähköpostitiliäsi Hotmailissa Kaikilta tietokoneilta tarvitsemme vain Internet -yhteyden. Kun olemme muodostaneet yhteyden verkkoon, pääsemme viralliselle Hotmail -verkkosivustolle (https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1639257840&rver=7.0.6737.0&wp=MBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2foutlook.live.com%2fowa%2f%3fRpsCsrfState%3dd6585014-c038-ad6e-c2ac-f8150318acf9&id=292841&aadredir=1&CBCXT=out&lw=1&fl=dob%2cflname%2cwld&cobrandid=90015 - https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1639257840&rver=7.0.6737.0&wp=MBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2foutlook.live.com%2fowa%2f%3fRpsCsrfState%3d105f31b0-2282-ba4c-d06c-4ff563f664e3&id=292841&aadredir=1&CBCXT=out&lw=1&fl=dob%2cflname%2cwld&cobrandid=90015), ja kun siellä on ensimmäinen ikkuna, johon meidän on syötettävä pääsytietomme.

  Siirry nopeasti hotmailiin

  Kun voin avata Hotmailin, on tärkeää poistaa valintaruutu "Pidä istunto kirjautuneena sisään." Tällä tavalla tili suljetaan kerran lopeta toimintasi ja paina Sulje istunto. Tilisi käyttö edellyttää vain sähköpostitilisi ja aiemmin määrittämäsi salasanan syöttämistä.

  Jälkeen kirjoita Hotmail, voimme lukea viestejä, vastata, poistaa, hallita roskapostitilejä ja jättää kaiken järjestettyinä kansioihin mieltymystemme mukaan. Seuraava vaihe, kun olemme tehneet tarvitsemamme, on tilin sulkeminen. Menettely on hyvin yksinkertainen, sinun tarvitsee vain napsauta näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta valikosta vaihtoehto Sulje istunto.

  Voinko käyttää Gmailia toiselta tietokoneelta?

  kirjoita gmail

  Olla sitä Gmail on Hotmailin kaltainen sähköpostipalveluEi ole harvinaista, että se sallii myös pääsyn tilillemme miltä tahansa tietokoneelta. Gmailiin on erittäin helppo päästä toiselta tietokoneelta, tarvitsemme vain yhden cInternet -yhteys ja verkkoselain. Menettely on sama kuin Hotmail, meidän tarvitsee vain siirtyä viralliselle Gmail -sivustolle ja antaa tilitiedot ja salasana. Kun olemme päässeet tilillemme, hallitsemme sähköposteja, vastaamme, poistamme ja järjestämme ne kansioihin. Suosittelemme vielä kerran istunnon sulkemista, jotta muut käyttäjät eivät pääse käyttämään tilitietojamme.

  On tärkeää huomata, että sähköpostitilit ne voidaan jättää auki, jos emme ole varovaisia. Pääasiassa, jos käytämme tietokoneita julkisilla paikoilla, joissa vieraat voivat vahingossa nähdä sähköpostitilisi.

  Koska nämä ovat online -postipalveluja, voimme käyttää niitä miltä tahansa tietokoneelta, jolla on Internet -yhteys. Voimme käyttää sitä jopa matkapuhelimen tai tabletin verkkoselaimella. Kaikki riippuu liitetyistä laitteista joka on käden ulottuvilla ja selain.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up