Luo upeita julisteita tai kuvia (julisteita) tulostettaviksi

Ilmaiset ohjelmat suurten kuvien tulostamiseen tavallisella tulostimellasi. Luo sitten julisteita tai julisteita seinälle tai kyltille

Jokaisella kotona on julisteita seinillä! Tarkoitan suuria painettuja kuvia tai julisteita, joita tavallisesti löytyy pieniltä yömarkkinoilta tai katukauppiaat suurten kaupunkien historiallisista keskuksista, joissa on suurennettuja julisteita, joissa on elokuvia ja hienoja klassikoita, urheiluhahmoja, kuuluisia maalauksia ja perheenjäseniä. Kasvot, kuuluisat ihmiset, kauniit tytöt, kirjoitetut elämän säännöt jne. Julisteet muistuttavat myös usein roskaa, joka jumittuu seinille poliittisten vaalien tai mainostaulujen sekä stadionin tai konsertin koreografioiden aikana. Monissa kouluissa, yliopistoissa ja joskus yrityksissä ja toimistoissa sitä käytetään motivaatiojulisteen tai suuren julisteen asettamiseen seinille esimerkiksi kemian tai taloustieteen perussääntöjen mukaisesti.

Juliste on enemmän kuin valokuva, se on vaikuttava ja huomiota herättävä kuva, joka on helppo muistaa. Katsotaanpa tässä oppaassa i parhaat ilmaiset ohjelmat julisteiden luomiseenJoten voit tulostaa ne kotoa ja ripustaa ne samalla tavalla kuin ennen. Ohjelmien lisäksi näytämme sinulle myös Sivustot, joista voit ladata julisteita ja julisteita välittömästi vapaa.

Indeksi

  Kuinka tehdä merkkejä ja julisteita

  Vaikka juliste tai jopa iso juliste voidaan tulostaa tavallisella väritulostimella, en voi aliarvioida sitä, että se on valtava musteenkulutuslaite. Yksinkertaisen kuvan lisäksi voimme suurenna kuvaa tai valokuvaa, voi olla muuntaa se vektorikuvaksi.

  Ohjelmat julisteiden ja julisteiden luomiseen

  Kuinka tehdä mukautettu juliste tietokoneellesi osaa kuvasta voidaan käyttää ilmaisia ​​ohjelmia ja vaihtoehtoja.

  Ensimmäinen ohjelma, jonka voimme testata, on Rasterbator, ladattavissa osoitteesta virallinen sivu.

  Ohjelmisto antaa sinulle mahdollisuuden Jaa kuva pieniksi paloiksi ja tulosta sitten A4-paperiarkille tavallisella kotitulostimella koota ne manuaalisesti. Ohjelman käyttö on melko yksinkertaista: lataat kuvan valitsemalla sen tietokoneelta. Valitset kunkin leikatun laatikon koon ja määrität haluamasi julisteen koon leveydeksi ja korkeudeksi (voit tehdä jopa 20 metrin pituisen julisteen), määrität väriasetukset ja tulosta sitten.
  Rasterbator Luo valtavia kuvia kaikista käyttämistäsi valokuvista.

  Toinen ohjelma, jota voimme käyttää tietokoneella, on Yksinkertainen julistetulostin, ladattavissa osoitteesta Microsoft Store Windows 10.

  Easy Poster Printer on loistava ilmainen Windows-ohjelma julisteiden ja suurten kuvien tulostamiseen tietokoneeltasi, jopa tavallisella tulostimella ja A4-kokoisilla papereilla (tai jopa suuremmilla arkeilla, jos mahdollista). Ohjelman avulla voit jakaa korkean resoluution kuvan tai valokuvan useiksi kuviksi ja tulostaa ne peräkkäin eri arkeille, jotka sitten kootaan yhteen ja liimataan. Sen avulla voit tulostaa suuria julisteita, joiden koko on 20 x 20 metriä.

  Jos etsimme toista upeaa ohjelmaa julisteiden ja julisteiden luomiseen tietokoneelle, voimme kokeilla sitä PostRazor, ladattavissa osoitteesta virallinen sivu.

  PosteRazor on hyvin pieni ja yksinkertainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka avulla voit helposti luoda oman julisteen tai julisteen kotona. Posterazorin testaamiseen tarvitset vain idean ja tavallisen väritulostimen.
  PosteRazor ottaa jokaisen kuvan syötetiedostoksi ja leikkaa ne paloiksi, jotka voidaan tulostaa yksittäin tavallisille A4-kokoisille arkkeille. Leikatut osat voidaan koota käsin täydellisen julisteen muodostamiseksi reunat liimaten.
  PosteRazorilla on hyvin yksinkertainen käyttöliittymä, ja se voidaan ladata ja käyttää Windows-, Mac OSX- ja Linux-tietokoneissa. Se tukee monenlaisia ​​kuvamuotoja, kuten BMP, DDS, GIF, ICO, IFF, JBIG, JPEG / JIF, PNG, PPM, Photoshop PSD, TIFF ja monia muita.

  Jos et halua asentaa ohjelmia tietokoneellesi, voit myös luoda verkkojulisteita tulostettavaksi verkkosovelluksissa, kuten oppaassamme näkyy. Luo verkossa julisteita, joissa on tulostettavia kuvia ja fontteja.

  Ilmainen juliste ladattavaksi tietokoneellesi

  Jos meillä ei ole mielikuvitusta ja haluamme silti tehdä julisteen tulostettavaksi, kaunistaa huoneen seinät tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen, voimme aina tehdä niin Lataa suuria kuvia tai valokuvia valmiisiin julisteisiin, jotka ovat hyvin kauniita ja teemalla. Parhaat verkkosivut ladata julisteita ovat:

  • Elokuvajulistearkisto on tiedoston suurin tiedosto Elokuvajulisteet kuuluisimpien amerikkalaisten elokuvien julisteilla. Elokuvahistoriassa on joitain todella merkittäviä kappaleita, ja verkkosivusto luetteloi ne aakkosjärjestyksessä tai julkaisuvuoden mukaan.
  • Typografiset julisteet sisältää julisteen typografinen. Typografian tulisi olla taidetta järjestää fontit silmille helposti. Tällä sivustolla on yli 400 erilaisten ja todellisten julisteiden luokkaa erittäin kaunis ja taiteellinen jää nähtäväksi. Heti kun avaat kuvan ja haluat käyttää sitä julisteena, huomaat, että se on kooltaan pieni. Muuta vain kirjain osoiterivin linkissä. mittari kirjeellä L. ja näytetään täydellä tarkkuudella, kirjoitettavissa ja tulostettavissa. Sivustolla on myös ruutu, josta voit etsiä aihetta tai aihetta, jolle haluat julisteen.
  • Estä merkit Tämän vaihtoehdon avulla voit nopeasti luoda julisteita tai bannereita tietokoneeltasi ladatuista kuvista tai valita kuvia Internetistä.

  Nämä julisteet voidaan ladata tietokoneellesi kuvina ilmaiseksi ja sitten tulostaa jollakin yllä mainituista ohjelmista.

  Päätelmät

  Julisteiden luominen PC-ohjelmilla on todella yksinkertaista: valitsemme sinulle parhaiten sopivan kuvan, jaamme valitun kuvan eri osiin ja laitamme sen uudelleen huolellisesti yhteen, jotta voimme tulostaa myös suurikokoisia tiedostoja ilman, että tarvitsee valita yhtä ammattikäyttöistä tulostinta (voidaan tulostaa myös juliste- tai julistemuodossa). Jos he kieltäytyvät meistä, voimme aina ladata valmiit julisteet ja muuntaa ne sirpaleiksi, jotta voimme luoda elokuvajulisteita, kuuluisia näyttelijöitä ja laulajia sekä mitä tahansa muuta, mikä voi roikkua makuuhuoneessa tai makuuhuoneessa.

  Voimme silti lukea ohjeemme tästä aiheesta. Kirjoittamalla kuviin voit luoda virtuaalisia julisteita kirjoittamalla ja tarjoamalla. On Erilaiset skenaariot, taustat ja kehot kasvojesi asettamiseksi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up