Päivitätkö Windows 10:een?

Uutisraporttien mukaan Windows 10 julkaistaan ​​pian. On kuitenkin ollut myös negatiivista suhtautumista siihen, miten Windows käsittelee versioita 10:n jälkeen. Päivitätkö silti Windows 10:een?

Vaihtoehtoja on nyt paljon enemmän kuin vain Windows ja Mac, mutta Microsoft tekee rohkeita valintoja, miten ne aikovat edetä. Windows 10 seuraa samaa kuin muutkin versiot, mutta he ovat ilmoittaneet, että se on viimeinen. Monet spekuloivat, että joudut maksamaan päivityksistä tämän jälkeen. Monet tekniikan kirjoittajat ovat tarjonneet mielipiteensä Windows 10:stä, mutta on todellakin sinun, kuluttajan, päätettävissä, otatko askeleen ja lataatko sen järjestelmääsi ja käytkö läpi prosessin. Jotain harkittavaa on, jos he eivät aio tarjota lisää versioita, ainakaan tällä tavalla, mitä versioita palvelu kunnioittaa? Ehkä olisi parempi, että he julkaisivat viimeisimmän, mutta toisaalta Windows 10 ei ehkä vastaa standardejasi, koska monet ihmiset eivät olleet tyytyväisiä Windows 8:aan.

Mitä aiot tehdä? Säilytätkö vain nykyisen käyttämäsi Windows-järjestelmän, koska sinun on parempi säästää itsesi vaivalta ja mahdollisilta ongelmilta? Vai oletko yksi niistä teknikoista, jotka saavat kaikki päivitykset samana päivänä, kun ne julkaistaan? Vai oletko päättänyt hylätä Windowsin kokonaan?

Päivitätkö Windows 10:een?

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up