Mikä muuttuu Samsung Galaxyn One UI 4:n (Android 12) kanssa

Mikä muuttuu Android 12 -päivityksen myötä Samsung Galaxyssa uudella One UI 4.0 -käyttöliittymällä

One UI -käyttöliittymä erottaa Samsung Galaxy -älypuhelimet muista Android-puhelimista. One UI -käyttöliittymän avulla Samsung Galaxyn Android-järjestelmän grafiikkaa ja asetuksia on muokattu lisäämällä ainutlaatuisia ominaisuuksia ja lisätyökaluja.

Kanssa Yksi käyttöliittymä (vanhan ja hitaan TouchWizin kehitys), Samsung haluaa helpottaa puhelimen käyttöä antaa käyttäjille mahdollisuuden keskittyä enemmän tärkeisiin asioihin sijoittamalla ne näytön etualalle ja keskelle, jolloin interaktiiviset elementit ovat helpommin saavutettavissa käytettäessä puhelinta yhdellä kädellä ja suojausasetukset paranevat. Ei liene liioiteltua sanoa, että Samsung on tehnyt loistavaa työtä tehdäkseen Galaxy-näytöistä miellyttävän katseltavia ja käyttää.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kaiken yksityiskohtaisesti One UI 4.0:n parhaat ominaisuudet, joka on uusin versio Samsungin puhelimilleen luomasta käyttöliittymästä. se on perustuu Android 12:een ja tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, joita ei ole saatavilla muissa Android-puhelimissa, joten se on yksi parhaista järjestelmistä nykyaikaisille puhelimille.

Indeksi

  Samsung One UI 4:n ominaisuudet

  1) Aloitusnäytön mukauttaminen: Yksi uuden One-käyttöliittymän mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on aloitusnäytön mukauttaminen, joka parantaa merkittävästi muissa Android 12 -puhelimissa jo olemassa olevia valikoita. Siitä löydämme uuden widget-näytön, pyöreämmän näköisen widgetin ja widgetin Kello pystyy muuttamaan taustan vaaleasta tummaan (ja päinvastoin) ajan mukaan (automaattinen tumma tila).

  2) Uusi lukitusnäyttö: lukitusnäyttö on täysin uusittu tarjoamaan välittömästi kaikki tiedot ja ohjaustyökalut ilman puhelimen lukituksen avaamista. Näytöllä voit tarkastella multimediasäätimiä ja vaihtaa lähtöjä suoraan sovelluswidgetistä, aktivoida ääninauhurin nopeaa käyttöä varten (ilman lukituksen avaamista) ja näyttää näytön vain vastaanotettaessa ilmoituksia (akun säästämiseksi Aina-tilassa päällä).

  3) Ilmoitukset: uuden One-käyttöliittymän ilmoitusalue on erittäin kompakti ja helppokäyttöinen, ja sen yläosassa on mahdollisuus tiivistää ilmoitukset samasta sovelluksesta ja käyttää pikakomentoja. Tästä näkökulmasta innovaatioita on vähän (vain graafinen optimointi).

  4) Näppäimistö ja jakamisvalikko: Samsung on aina eturintamassa päivittämässä näppäimistönsä ja lisäämällä uusia tarroja ja animoituja hymiöitä jokaisen päivityksen yhteydessä. One UI 4:n uudella näppäimistöllä pääset nopeasti käsiksi koskettamalla uusia multimediaelementtejä, joita voimme jakaa yhteensopivissa sovelluksissa. Esitteli myös paremman integraation korjaus- ja kielioppisovellusten kanssa, jotta voit korjata virheet tehokkaammin.

  5) Yksityisyyden hallinta: yksityisyys on ollut kuuma aihe viime vuosina, eikä Samsung ole poikkeus. Uuden One UI 4:n myötä saamme parannetun tietosuojan hallintapaneelin, jossa on mahdollisuus nähdä välittömästi sovelluksille viimeisen seitsemän päivän aikana annetut käyttöoikeudet. Myös kojelaudalta on mahdollista poistaa käyttöoikeudet yhdeltä tai kaikilta sovelluksilta ja asettaa lupien enimmäisajastin (jotta ne poistetaan tietyn ajan kuluttua).

  6) Kamera: Kamera-sovellus on myös muotoiltu kokonaan uudelleen, ja siinä on otettu käyttöön uusi zoomausilmaisin (numeerinen, jotta tiedät aina, millä zoomaustasolla käytämme), yksinkertainen aktivointi jatkuvaa videotallennusta varten (paina vain ja siirry ylöspäin estääksesi hankinta, kuten WhatsAppin äänimuistiinpanot) ja uusi kuvake valaistuksen säätämiseksi (joka tulee näkyviin vain, kun valoa on vähän tai ei ollenkaan).

  7) Uudet PIP-ikkunat: Kuva- ja kuvaikkunoissa ja moniajonäytössä on pyöristetyt kulmat neliön sijaan. Muut toiminnot ovat ennallaan, mutta tällä yksinkertaisella graafisella uudelleentyylillä tila on nyt yhdenmukainen Android 12:n tarjoaman grafiikan kanssa.

  8) Akun säästövaihtoehto: laitehuoltoon varatuista valikoista löydämme vaihtoehdon Akun suoja, jonka avulla käyttäjät voivat rajoittaa enimmäislatauksen 85 prosenttiin, vaikka käyttöliittymä näyttää silti 100 % latauksen lopussa. Tämän tempun avulla akun käyttöikä on lyhyempi, mutta se kestää pidempään, välttäen nykyisen ylikuormituksen aiheuttamat vahingot.

  9) Hyvä lukko: Good Lock on Samsungin kehittämä sovellussarja, joka lisää nopeasti uusia toimintoja käyttöjärjestelmään. One UI 4:llä se tukee nyt myös Google Play Kaupasta ladattuja kuvakepaketteja, jotta grafiikka näyttää entistä houkuttelevammalta.

  10) Samsungin sisäänrakennettu valokuvaeditori: Kuvankäsittelyohjelmaa on parannettu, joten voit nyt lisätä hymiöitä puhelimella otettuihin valokuviin tai videoihin. Tämän sovelluksen Labs-osiossa löydämme myös vaihtoehdon Kumi esine, jonka avulla voit poistaa kuvista esineitä tai ihmisiä vääristämättä niitä.

  Kuinka saada One UI 4

  Samsung alkaa jakaa One UI 4:n vakaa versio vuoden 2021 loppuun mennessä, korkein prioriteetti kalliimmille puhelinmalleille (Samsung Galaxy S, i Galaxy Z Flip ei Galaxy Z Fold). Jos Samsung-puhelimemme ei ole vielä saanut One UI 4 -käyttöliittymää, älkäämme lannistuko: vuoden 2022 puoliväliin mennessä kaikkien vuoden 2019 lopulla julkaistujen puhelimien pitäisi saada uusi käyttöliittymä, lukuun ottamatta korealaisen talon mielipiteitä.

  Päivittääksesi Samsungin One UI 4 -käyttöliittymään, varmista, että olemme yhteydessä Wi-Fi-kotiverkkoon (tai mihin tahansa muuhun vakaaseen ja nopeaan Wi-Fi-verkkoon) ja siirrytään sitten sovellukseen asetukset, jatkamme Ohjelmistopäivitykset ja jos on päivitys, napsautamme lataa ja asenna.

  Jos päivitystä ei ole, voimme myös aktivoida äänen Automaattinen lataus Wi-Fin kautta, jotta päivityksen automaattinen lataus alkaa heti, kun se on saatavilla.

  Johtopäätökset

  Samsung on tehnyt suuren elpymisen päivitysten suhteen ja uuden One-käyttöliittymän myötä se tarjoaa yleisölle nuoren käyttöliittymän, helppokäyttöisen ja täynnä ominaisuuksia, kaukana niistä hidastumisesta ja viiveestä, joka oli ominaista muutaman vuoden takaiselle TouchWizille. Jos olemme niitä onnekkaita, joilla on Samsungin huippuluokan puhelimia, voimme ladata uuden One UI 4:n vuoteen 2021 mennessä; kaikkien muiden osalta meidän on odotettava vähintään puolta vuodesta 2022.

  Samsung nousee sitten nopeasti sijoitusta parhaat Android-käyttöjärjestelmät, jossa on hyvä päivitysnopeus ja paljon parempi laitetuki kuin aiemmin (jossa Samsung usein poistui tuesta alle 2 vuoden kuluttua).

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up