Vaihda Windowsin taustakuvaa ja mukauta työpöytää

Taustakuvan vaihtaminen Windows 10:ssä ja ohjelmissa työpöydän maksimaaliseksi mukauttamiseksi

Yksi ensimmäisistä muokkauksista, joita voimme tehdä millä tahansa Windows-tietokoneella, on tausta, josta voimme tehdä ainutlaatuisen käyttämällä jotakin korkearesoluutioista valokuvaa, joka meillä on tietokoneessa, tai käyttämällä PC:n peruskuvia tai ladattavia erityisohjelmilla.

Näytämme sinulle vain täyttääksemme tämän oppaan kaikkien tarpeet kuinka vaihtaa taustakuvaa Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä käyttämällä sisäisiä vaihtoehtoja ja asetusvalikoita, ja jotta opas olisi täydellinen, luettelemme joitain niistä parhaat ohjelmat Windows-työpöydän mukauttamiseen vielä syvemmällä tavalla, kaikilta osin, ei vain tausta, vaan myös itse kuvakkeet ja valikkopalkit, jotta se eroaisi muista PC- tai kannettavien työasemista.

Indeksi

  Kuinka asettaa taustakuva

  Microsoft tarjoaa pohjimmiltaan kokoelman työpöydän taustakuvia ja antaa sinun myös valita ikkunan värit, äänet ja näytönsäästäjät, ja jokaista työpöydän ulkoasun mukauttamisvaihtoehtoa kutsutaan teemaksi. Riippumatta siitä, käytätkö Windows 11:tä vai Windows 10:tä, muuttaaksesi tietokoneen taustakuvaa, napsauta hiiren oikealla painikkeella (tai kosketa ja pidä painettuna kosketusnäytöillä) missä tahansa työpöydän kohdassa päästäksesi valikkoon Mukauta.
  Valitse uusi taustakuva Tästä valikosta on mahdollista vaihtaa taustaa valitsemalla hallussamme olevista valokuvista tai Windowsin tarjoamista peruskuvista, vaihtaa ikkunoiden ja ohjelmapalkin väriä, ääniä ja näytönsäästäjää tai valitse suoraan yksi Microsoftin itsensä tarjoamista teemoista.

  Taustaa varten painamme valikkoa Tausta, muista valita Kuva ja valitse yksi Windowsin oletustaustakuvista. Jos toisaalta haluamme käyttää ennalta määritettyjen taustojen esitystä, valitse vain avattavasta valikosta Esittely, kuten näemme myöhemmin omistetussa luvussa.

  Jos haluamme käyttää henkilökohtaista valokuvaa tai Internetistä ladattua taustakuvaa, valitse vain avattavasta valikosta kuvat, paina alas Selaa valokuvia ja valitse mitä valokuvaa tai kuvaa käytetään taustakuvana Windowsissa. Jos kuva on tarpeeksi suuri täyttämään koko työpöydän, käytämme valintaan alareunassa olevaa pudotusvalikkoa Täyttää, jotta se täyttää näytön jokaisen tuuman.

  Kuinka ladata uusia taustakuvia

  Jos mikään Windowsissa oletusarvoisesti mukana olevista teemoista tai kuvista ei miellytä, voimme aina ladata uusia Microsoftin sivusto tai jopa löytää muita ohjeita oppaastamme muuttaa graafisia tyylejä, mukaan lukien erittäin mielenkiintoiset muuttaa Windows Maciksi.

  Mitä tulee taustoihin, olemme kuitenkin nähneet useissa artikkeleissa mistä sivustoista voit etsiä kauneimpia taustakuvia. Windowsissa voimme myös käyttää animoitu taustakuva, taustakuvat kellolla, katso liitutaulun tausta tai taustat kalalla ja merenpohjalla.

  Mukautetut esitykset ja taustat

  Aina Windowsissa voimme myös luo mukautettu tausta Ja kiertää erilaisia ​​kuvia työpöydän taustakuvaksi, jotta meillä on eri kuva joka kerta, kun katsomme työpöytää.

  Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä voimme asettaa uudet taustakuvat viemällä meidät osoitteeseen Asetukset> Mukauttaminen, valitsemalla vaihtoehdon Esittely avattavassa valikossa ja osoittamalla sitten kansion, joka sisältää käytettävät taustat, sekä kunkin taustakuvan keston (valitsemalla kunkin taustakuvan, milloin ne pyörivät). Kuten valikolla leikkiessä näkyy, voit myös käyttää yksiväristä taustaa valitsemalla värin, ehkä mustaa, jotta silmät eivät häiritse.

  Saadaksesi lisätietoja tästä ja muista Windowsin mukauttamisen näkökohdista, pyydämme sinua lukemaan meidän opas Windowsin mukauttamiseen.

  Parhaat ohjelmat Windowsin mukauttamiseen

  Windowsin työpöydällä on oletusarvoisesti tehtäväpalkki-niminen palkki, Käynnistä-valikko ohjelmien käynnistämiseen ja oikealla oleva alue, jossa on kello ja aktiivisten ohjelmien ilmoitukset. Työpöydän taustalla ei ole muuta kuin ohjelman kuvakkeet, jotka ovat usein hajallaan. Parantaaksemme kuvakkeiden järjestystä ja järjestääksesi työpöydän paremmin, näemme tässä i tärkeimmät ilmaiset ohjelmat jonka avulla voit muokata tietokoneen taustakuvaa jota kannattaa kokeilla ja asentaa.

  RocketDock on Applen macOS X -tyylinen palkki, joka on sijoitettu tietokoneen taustalle ja johon voit sijoittaa kuvakkeita käynnistääksesi suosikkiohjelmasi nopeammin.
  RockedDock Sen lisäksi, että se on erittäin tyylikäs katsoa, ​​se myös lisää siihen paljon mukautusasetuksia, mukaan lukien värit, koot, ulkonäkö ja niin edelleen.
  Jos et pidä siitä tai haluat etsiä ilmaista vaihtoehtoa, viittaan artikkeliin ohjelmat, joilla on ohjelman käynnistyspalkki (Dock) Windowsissa.

  TAGO Aidat ja paras tapa mukauttaa PC-työpöydän toiminta työpöydän taustalla olevien kuvakkeiden järjestämiseksi.
  Tago Aidat Tämän ohjelman avulla voit ryhmitellä esineitä yhteen ja liitä samankaltaisten ohjelmien kuvakkeet ryhmiä ympäröivään graafiseen kehykseen. Täälläkin voit mukauttaa käytettyjä väriyhdistelmiä ja paljon muuta.

  Saatamme tietää muista vastaavista ohjelmista artikkelistamme Järjestä työpöytäsi kuvakkeiden ja tärkeiden kansioiden avulla ruutujen sisällä.

  CursorFX on ehkä paras ohjelma luoda kohdistimia ja hiiriosoittimia korvaamalla tavalliset Windows-käyttöjärjestelmät jumalilla 3D-kursorit ja darts paljon kauniimpaa katseltavaa.
  CursorFX Hiirellä liikkuvassa kursorissa on myös graafisia tehosteita liikkeen aikana, mikä parantaa huomattavasti tietokoneen taustan visuaalista laatua. CursorFx:n sukulainen on Iconfx Puhuin artikkelissa siitä, missä latauskuvakkeet.

  Halutessasi voit myös laittaa keskisormi hiiren kohdistimena, hyvä leikkimään vitsi ystävän kanssa!

  Muita hyödyllisiä ohjelmia ja oppaita Windowsin mukauttamiseen löytyy seuraavasta luettelosta:

  • T3Desk on loistava tapa hallita ikkunat 3D-efektillä, järjestää ne vinosti syvälle, jolloin voit selata niitä erittäin nopeasti, välittömällä silmäyksellä. Vaihtoehtona T3Deskille olemme nähneet toisessa artikkelissa muita lisättäviä ohjelmia 3D-tehosteet Windows-ikkunoissa.
  • DeskSpace, pysyäksesi 3D-työpöydän puheessa, voit käyttää niin kutsuttuja virtuaalisia työpöytiä asettamalla ne 6-puolinen 3D-kuutio että voit kääntyä miten haluat. Etuna on suurentaa taustaa työstettäväksi saadaksesi enemmän tilaa. DeskSpace mainitaan artikkelissa aiheesta Multi Desktop 3D Windowsille.
  • Pienet ikkunat, jos haluat nähdä ikkunat avautuvat kerralla kuten voit tehdä Mission Controlilla Macissa tai Windows 10:n tehtävänäkymässä.
  • Toisessa oppaassa olemme näyttäneet sinulle parhaat Ohjelmat fonttien, värien ja painikkeiden muuttamiseen ikkunoissa ja Windowsin valikkoriveissä.
  • Jos etsimme ohjelmia työpöydän laajentamiseksi liukuvalla taustakuvalla, lue oppaamme kuinka laajentaa työpöytää vierittävällä, laajennetulla panoraamataustakuvalla.
  • Haluammeko muuttaa Windowsin kirjautumisnäytön taustaa? Siinä tapauksessa meidän on luettava oppaamme kuinka Vaihda taustakuva Windows 10:n tai 7:n aloitusnäytössä.
  • Haluamme mukauttaa Windows 10 Käynnistä-valikko? Voimme tehdä tämän lukemalla oppaamme Mukauta Windows 10:n Käynnistä-valikkoa tai lataamalla sovelluksen StartIsBack, joka voi palauttaa Windows 7:ssä näkyvän vanhan Käynnistä-valikon jopa Windows 10:ssä.

  Noudatetaan kaikkia yllä olevia oppaita ja vinkkejä luodaksesi erittäin mukautetun Windowsin!

  Johtopäätökset

  Vaikka monille käyttäjille vain Linux on todella muokattavissa (ja se on totta), Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä voimme mukauttaa monia järjestelmän ominaisuuksia, jotta siitä tulisi todella ainutlaatuinen. Meillä ei ole samaa vapautta kuin Linux-jakelu, mutta voimme tehdä tietokoneesta kauniin ja kiehtovan valitsemalla aika ajoin parhaan teeman, tunnelmalle parhaiten sopivan taustan ja mukauttaa monia pieniä asioita, kuten kohdistinta, kuvakkeita jne. .

  Muissa artikkeleissa olemme vihdoin selittäneet kuinka tee puhdas ja siisti työpöydän taustakuva ja miten mukauttaa Windowsin tehtäväpalkkia, joten voit mukauttaa Windowsia yli kaikkien rajojen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up