Sovellus ei ole saatavilla maassasi Play Kaupassa: kuinka korjata

Olemmeko löytäneet Google Play Kaupasta sovelluksen, jota ei ole saatavana Italiaan? Katsotaanpa, kuinka voimme ladata sen joka tapauksessa Android-puhelimeen tai -tablettiin

Google Play Kaupasta saatavilla olevia sovelluksia ei voi käyttää Italiassa määritetyllä laitteella: itse asiassa monia sovelluksia voi ladata vain Yhdysvalloissa tai muissa maissa Googlen tai sovelluksen kehittäjän valinnan perusteella.

Jos meillä on sovellus, jota haluamme ehdottomasti testata Android-älypuhelimellamme tai -tabletillamme, seuraavassa oppaassa näytämme sinulle käytettävissä olevat menetelmät lataa Play Kaupasta sovellus, joka ei ole saatavilla maassasikäyttämällä verkkopalveluita, jotka pystyvät tarjoamaan laitteelle manuaalisesti asennettavan APK:n sekä VPN:n, joka on välttämätön maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi.

1) Lataa APK APKMirrorista

Ensimmäinen tapa, jolla voimme ladata sovelluksen, joka ei ole saatavilla maassamme, on sovelluksen etsiminen sivustolta APKMirrortodellinen viitepiste kaikille käyttäjille, jotka etsivät ilmaisia ​​ladattavia sovelluksia.

Avaamme sitten minkä tahansa selaimen kannettavalla laitteellamme (esim Google Chrome), avaa yllä mainittu sivusto, paina yläreunassa olevaa suurennuslasikuvaketta ja aloita sovelluksen etsiminen, joka ei ole käytettävissä.

Kun olet aloittanut haun, paina sen sovelluksen nimeä, jota haluat ladata, selaa sovelluksen yhteenvetosivua ja paina Katso Saatavilla olevat lataukset; Etsitään oikea versio puhelimellemme (mahdollisesti yleismaailmallinenjotta voimme ladata sen mille tahansa laitteelle), painamme alaspäin osoittavaa nuolikuvaketta paketin nimen vieressä ja viimeisessä näytössä vieritämme, kunnes löydämme painikkeen Lataa APK.

Aloitamme siten APK-tiedoston latauksen, jota voidaan hallita millä tahansa laitteen tiedostonhallinnalla (esim Google-tiedostot tai Kiinteä Explorer).

Asentaaksesi APK:n puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka asentaa Android-sovelluksia APK-tiedostoista Älä viitsi kuinka tarkistaa, onko APK-sovellus virus.

2) Lataa sovellus APK Downloaderista

Kelvollinen vaihtoehto APKMirrorille sellaisten sovellusten lataamiseen, joita ei ole saatavilla Italiassa APK Downloadersivusto, joka pystyy hankkimaan APK:ita suoraan Play Kaupan linkeistä.

Käyttääksesi sitä, avaa Google Play Kauppa, etsi sovellus, joka ei ole käytettävissä, paina kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja napsauta painiketta Jaa ja valitse verkkoselain sovellusluettelosta (esim Firefox).

Jos sovellus ei näy Play Kaupasta, voimme palauttaa sen linkin avaamalla verkkoselain incognito-tilassa ja etsimällä amerikkalaista Google Play -sivua tai muuta maata, jossa se on saatavilla.

Sovelluksen linkin hakemisen jälkeen meidän tarvitsee vain kopioida se APK Downloader -sivustolle ja painaa Luo latauslinkki: muutaman sekunnin kuluttua APK-tiedostomme ladataan laitteen muistiin. Sivusto ei toimi maksullisten sovellusten kanssa: voidaksemme ladata APK:t, meidän on varmistettava, että valittu sovellus on ladattavissa ilmaiseksi.

3) Nollaa Play Kauppa ja käytä VPN:ää

Ei saatavilla olevan sovelluksen APK:n lataaminen ei välttämättä riitä, koska kun avaat sovelluksen, näkyviin saattaa tulla ikkuna, joka varoittaa, että pyydettyä palvelua ei voi käyttää, koska se on estetty maassa, jossa olemme.

Voit ohittaa ongelman nopeasti lataamalla minkä tahansa sovelluksen, joka tarjoaa ilmaisen VPN-yhteyden (esim Protoni VPN tai AtlasVPN) ja jatka Google Play Kauppa -sovelluksen tietojen ja välimuistin poistamista, kuten näkyy myös ohjeesta tyhjennä sovellusvälimuisti ja tiedot Androidista.

Kun Google Play Kauppa -sovelluksen välimuisti on tyhjennetty, avaamme VPN-sovelluksen, muodostamme yhteyden sopivaan maahan ja käynnistämme lopuksi poissaolevan sovelluksen, jotta voimme käyttää sitä ilman ongelmia. Jos sen käyttäminen edellyttää pääsyä Play Kauppaan, suosittelemme käyttämään toissijaista tiliä, joka vastaa maata, jossa voit käyttää sovellusta, kuten näet oppaasta kuinka lisätä ja muuttaa Google-tilejä Androidissa.

Johtopäätökset

Jopa sovellukset, joita ei ole saatavilla Italiassa, voidaan ladata ilman ongelmia suosikkiälypuhelimessamme tai tabletissamme: palauta vain halutun sovelluksen APK-tiedosto, peitä IP-osoite VPN:n avulla (ja tee meistä nimettömiä) ja poista Play Kauppa -sovelluksen välimuisti ja tiedot avataksesi mahdolliset tasorajoitukset. järjestelmä.

Ilmeisesti tämä menetelmä ei sovellu Maksulliset sovellukset saatavilla Play Kaupasta: tässä tapauksessa meidän on odotettava, että sovellus tulee saataville myös Italiassa, jotta voimme maksaa siitä ja yhdistää sen tiliimme; Vältämme VPN:n käyttöä maksullisissa sovelluksissa, koska vaarana on, että joudumme ostamaan sen uudelleen, kun se on saatavilla Italiassa.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka ymmärtää, onko sovellus ilmainen vai maksullinen ja edelleen tapoja ladata maksullisia sovelluksia ilmaiseksi.

Indeksi
  1. 1) Lataa APK APKMirrorista
  2. 2) Lataa sovellus APK Downloaderista
  3. 3) Nollaa Play Kauppa ja käytä VPN:ää
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up