Mitä Google Nest voi tehdä: ääniavustaja, musiikki ja kodin automaatio

Kuinka käyttää Google Nest Miniä älykkäiden kodin laitteiden hallintaan, kuunnella musiikkia ja pyytää ääni-avustajalta tietoja ja uutisia

Jos tunnemme itsemme yksinäiseksi kotona tai tarvitsemme kämppäkaveri, joka vastaa kysymyksiin ja puhuu vain kysyttäessä, kämppiksen ostaminen voi olla hyvä idea. Google Nest -laite (tunnetaan myös nimellä Google Home)mikä antaa sinulle mahdollisuuden Käytä Google Assistantia ilman puhelintaYhdistä se vain kotisi Wi-Fi-verkkoon ja jätä se käyttövalmiiksi (mikrofoni on aina päällä, mutta ei käynnisty, ennen kuin aktivointikomento on annettu).

Android Google AssistantSe, joka vastaa kysymyksiin ja jonka avulla voit käyttää älypuhelinta äänikomennoilla, on asetettu laatikkoon langaton kaiutin esteettisesti miellyttävä katsoa ja antaa sinun auttaa ihmisiä, jotka pitävät sitä kotona ja Hallitse kaikkea Internetiin liitettyä äänelläsi. Selvitetään, mitä Google Nest (Google Home) voi tehdä, ja laadi luettelo ominaisuuksista ja äänikomennoista, joita voimme tällä hetkellä käyttää.

Mitä voimme tehdä Google Nest Minin kanssa?

Seuraavissa luvuissa näytämme sinulle, miten pääset Googlen kotiapua koskevaan maailmaan. Se tarjoaa sinulle linkit kaiuttimien ostamiseen sisäänrakennetulla Google Assistantilla ja antaa sinulle mahdollisimman paljon kuvaa siitä, mitä ne ovat. Ominaisuudet, joita voit käyttää heti.

Mistä voin ostaa Google Nestin?

Kuka on kiinnostunut Google Nestistä? (aiemmin nimeltään Google Home) voi ostaa sen suoraan Google-sivusto, kuluttaa alle 30 € (normaalitoimitukseen).

Suosittelemamme malli on tämä Nest Mini (Tämä on toisen sukupolven Google Home Mini: n uusi nimi), mutta voimme hyvin keskittyä siihen Nest Audio (alle 100 €), jolla on suurempi kaiutin ja joka antaa voimakkaamman ja ahdistuneemman äänen (sitä voidaan käyttää erinomaisen laadukkaan musiikin kuuntelemiseen huoneessa). Toisaalta, jos haluamme kaiutinkotelon, jossa on näyttö, voimme katsoa Nest Hubia, joka on saatavana osoitteesta Google-sivusto alle 70 €.

Google Nest -ominaisuudet

Google Nest on tulevaisuusSe on älylaite, joka hoitaa koteja, kuten olemme aina nähneet tieteiselokuvissa! Kielituella luomme todellisen Kodin automatisointijoka voi mullistaa kaikkien elämän ja on ehdottomasti mielenkiintoinen ja maukas hankinta.

Google Nestin avulla voit sytyttää valot äänellä, käynnistää termostaatin, kuunnella musiikkia (jopa suoratoisto Spotifysta tai vastaavista palveluista) ja Katso elokuva Netflixissä (mallissa, jossa on näyttö). Voit myös kysyä Googlelta, kuinka paljon lentoliput maksavat kaupunkiin pääsemiseksi, selvittää pelien tulokset, sanella ruoanlaitto resepti tai pyytää minkäänlaisia ​​tietoja. Google Homen italialainen versio on tällä hetkellä rajoitetumpi kuin englanninkielinen, koska se tukee vähemmän sovelluksia, etkä voi soittaa tai lähettää viestejä, mutta se toimii hyvin monille. paljon mitä hän voi tehdä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Google Nest voi olla hyödyllinen seuraavissa tilanteissa:

 • Kodin automatisointi: Tämän ohjatun toiminnon päätavoite on Tarkista kodinkoneet yhdistetty äänikomennoilla.
 • Integrointi Google-tuotteisiin: Jos talossa on muita Google-laitteita, voimme muodostaa yhteyden helposti.
 • Ääni-avustaja: pyytää uutisia, säätietoja tai mitä tahansa, mitä voi hakea Googlesta, ja asettaa muistutuksia, tapaamisia ja ajastimia.
 • Musiikki: kuunnella suosikkikappaleitasi ja radiosi.

Seuraavissa luvuissa yritämme näyttää yksityiskohtaisesti Google Nestin toiminnan kaikissa kolmessa tilanteessa, jotta saat mahdollisimman täydellisen kuvan heti.

Integrointi kodin automaatioon

Mitä kodinkoneisiin Suurimpia kodiautomaatiotuotemerkkejä voidaan hallita äänellä Google Homen avulla järjestelmän valojen ja kytkinten ohjaamiseksi: Philips Hue, TP Link, D Link, Xiaomi, LIFX, Wemo ja minä Google Nest -termostaatit;; Tuettujen laitteiden luettelo kasvaa selvästi, mutta jotta et tekisi virhettä, osta vain kodin automaatiolaitteet, joissa on logo Google tai Google-etusivu.

Jos emme tiedä mistä ostaa yhteensopivia kodiautomaatiolaitteita, suosittelemme lukemaan oppaan Domotica (älykäs koti): Parhaat asennettavat ja käytettävät laitteet.

Integrointi muihin Google-tuotteisiin

Google Home on myös ihanteellinen puheliitäntä i: n hallintaan Chromecast-laitteet tai tarkistaa ne Android TV tai moderni Google TV.

Sitten voimme hallita televisiossa olevaa sisältöä valitsemalla äänikomennoilla ohjelman, videon, elokuvan tai TV-sarjan kommunikoimaan yhteensopivien palveluiden, kuten TV, kanssa Youtube tai Netflix.
Tietysti, jos meillä on Google Nest -termostaatteja, integrointi tapahtuu automaattisesti, kuten muidenkin Googlen myymien laitteiden tapauksessa. Jos emme tiedä mistä ostaa Nest-tuotteisiin integroitavia Google-tuotteita, suosittelemme katsomaan asiaa Virallinen Googlen verkkosivusto.

Käsityöläisen ääniavustaja

Mitä tulee ääniavustintoimintoonTietosanakirjakysymysten (kutenMilloin Tom Cruise syntyi?“), Myös henkilökohtaiset pyynnöt, esimerkiksi muistuttamaan meitä seuraavan matkan päivämäärästä, työajasta, päivän säästä, viimeisen tunnin uutisista ja kalenteriin tallennetuista tapaamisista. Voit myös asettaa hälytyksen, käynnistää ajastimen ja kirjoittaa ostoslistan tai tehtäväluettelon muistutukseksi. Voit esimerkiksi kysyä Google Homelta:sammuttaa uuni 20 minuutissaTai tai varoittaa meitä, kun meidän on mentävä jonnekin, liikenteestä riippuen.

Päivän uutisista voit kuunnella lukea sanomalehteä kuten Corriere della Sera, La Repubblica, RMC, RTL 102.5, Sky News 24, Sky Sport ja TGCOM24; Googlen suoraan keräämiä tietoja käytetään säätietoihin.

Soita musiikkia

Google Nest Mini voidaan yhdistää suoraan musiikin kuunteluun Spotify tai vastaavat palvelut, kuten Youtube-musiikki itään Apple Music.

Musiikin suoratoiston lisäksi voimme kuunnella radiota Myöntäämissä kaikki italialaiset radioasemat ovat läsnä. YouTube Music on ilmainen Google Homelle mainostetussa versiossa voit kuunnella kaikki suosikkikappaleesi välittömästi ilman, että sinun on rekisteröidyttävä tilaukseen; Jos haluamme poistaa mainokset YouTube Musicista, aktivoi vain tilaus hintaan 9,99 € kuukaudessa sivustolta YouTube Music Premium (yhden kuukauden ilmaisella kokeiluversiolla).
Olemme tehneet täydellisen tutkimuksen musiikin toistamisesta; Lue lisää artikkelista Musiikin kuunteleminen Googlessa, Alexassa ja Sirissä (äänikomennot).

Päätelmät

Google Nest Mini yhdessä isojen veljiensä, Google Nest Hubin ja Google Nest Audion kanssa, on epäilemättä yksi niistä parhaat avustajat, joita voidaan käyttää Italiassa: se toimii hyvin, on mukavaa pitää huonekalu tai laittaa se olohuoneeseen tai työpajaan. Kuten Android-älypuhelimissa, komennot aktivoidaan puhumalla ääneen Hei Google tai OK google (vanhentunut, mutta silti pätevä muoto), joka saa meidät näyttämään hieman oudolta alkuaikoina ja kun emme ole yksin kotona. Äänikomentojen tunnistus italiaksi toimii hyvin, kodin automaatio kehittyy nopeasti, samoin kuin muutama tuettu sovellus.
Henkilökohtaisesti suosittelen sitä kaikille, jotka asuvat ja työskentelevät yksin perheen tai toimiston kanssa muiden ihmisten kanssa, on hauskaa puhua avustajan kanssa, eikä myöskään kovin käytännöllistä.

Jos haluat lisätietoja Google Assistantin käytöstä, suosittelemme lukemaan oppaan edelleen Google Assistant: kuinka luoda uusia äänikomentoja.
Toisaalta, jos meillä on vaikeuksia saada itsemme ymmärtämään ääniavustajaa, voimme korjata sen lukemalla oppaamme. Paranna Google-avustajaa, jos se ei ymmärrä komentoja.

Indeksi
 1. Mitä voimme tehdä Google Nest Minin kanssa?
  1. Mistä voin ostaa Google Nestin?
  2. Google Nest -ominaisuudet
  3. Integrointi kodin automaatioon
  4. Integrointi muihin Google-tuotteisiin
  5. Käsityöläisen ääniavustaja
  6. Soita musiikkia
  7. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up