Mitä tarvitaan television muuttamiseen PC:ksi

Jos haluat käyttää televisiota kuin oikeaa PC:tä, voit ostaa mini-USB-muistin tai mini-PC:n langattomalla näppäimistöllä

Kun puhutaan PC:stä, tulee heti mieleen kiinteä kotelo jokaisen pöydän alle tai 2 kg painava kannettava tietokone tai niin, että voimme kuljettaa sitä minne haluamme. Emme tiedä, että tekniikka on edennyt niin pitkälle kuin se on nyt on mahdollista saada täysi PC Windowsilla pienessä laitteessa, hieman enemmän kuin USB-tikku, joka voidaan liittää minkä tahansa television tai näytön HDMI-porttiin. Nämä laitteet eivät voi korvata oikeaa pöytätietokonetta tai uusimman sukupolven kannettavaa, mutta yksinkertaisimpiin toimintoihin (postin lukemiseen, Internetin surffaukseen) ne voivat olla paras valinta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kaikki laitteita, joiden avulla voimme muuttaa television tietokoneeksi, välttäen suurten pöytäkoneiden liittämistä, mutta käyttämällä markkinoilla olevia PC Sticks -muistitikuja tai minitietokoneita. Yhdessä pienoistietokoneiden kanssa näytämme sinulle myös, mikä pääsy on kätevä yhdistää lähelle, jotta voit käyttää täyttä PC:tä suoraan televisiosta.

LUE MYÖS -> Muuta mikä tahansa televisio Smart TV:ksi

Indeksi

  PC Stick

  Ensimmäiset laitteet, joita suosittelemme katsomaan television muuttamiseksi tietokoneeksi, ovat PC Sticks. Kuten johdannossa mainittiin, nämä laitteet ovat USB-tikkujen kokoisia, mutta ne kytketään HDMI-porttiin ja voivat käsitellä kaikkia Windows-ohjelmia ja -sovelluksia ilman ongelmia.

  PC-tikku, jota suosittelemme katsomaan, on MeLE Mini PC Stick, myydään hintaan 239 € ja varustettu Intel Celeron J4125 -prosessorilla, 8 Gt RAM-muistilla, 256 Gt sisäistä muistia, Bluetooth-yhteyttä, Dual Band Wi-Fi -moduulia, USB 3.0 -porttia ja Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmää.

  Mini PC

  Jos ajatus PC:n muotoisesta kepistä ei tyydytä, voimme silti muuttaa television PC:ksi käyttämällä mini-PC:itä, TV Boxin muotoisia tai jopa pienempiä. Nämä laitteet voidaan liittää helposti HDMI-kaapelilla televisioosi, ja ne tarjoavat kaiken tarvitsemasi virran Internetin surffaamiseen, elokuvien suoratoistoon ja sähköpostien lukemiseen.

  Ensimmäinen laite, jota voimme kokeilla, on CHUWI Herobox Pro Mini PC, myydään hintaan 169 € ja varustettu Intel Jasper Lake N4500 -prosessorilla, 8 Gt RAM-muistilla, 256 Gt sisäistä SSD-muistia, USB 3.0 -portteja, Wi-Fi-liitäntää, Bluetooth-liitäntää, VGA-lähtöä, HDMI-lähtöä ja Windows 10 -käyttöjärjestelmää.

  Jos toisaalta haluamme suuren taskumikro-PC:n, kun pieni kuutio voimme harkita TOPOSH Mini Tower PC, saatavana hintaan 299 € ja varustettu Intel Celeron J4125 -prosessorilla, 8 Gt RAM-muistilla, 256 Gt sisäistä muistia, Dual Band Wi-Fi-yhteyttä, Bluetooth-moduulia, HDMI-lähtöä, VGA-lähtöä ja Windows 10 -käyttöjärjestelmää.

  Katsoaksemme muita samankaltaisia ​​malleja voimme lukea meidän opas pöytätietokoneiden minitietokoneisiin.

  Lisävarusteet televisioon kytketylle PC:lle

  Kun olemme nähneet, mitkä laitteet voimme kytkeä televisioon tehdäksemme siitä PC:n, katsotaan yhdessä, mitkä lisävarusteet tulisi aina olla käsillä PC Stickien ja minitietokoneiden määrittämistä varten.

  Ensimmäinen lisävaruste, joka tulee ottaa huomioon, on Rii Mini X1 langaton, myydään hintaan 19 € ja varustettu näppäimistöllä ja integroidulla kosketuslevyllä. Tämä näppäimistö liitetään erillisen vastaanottimen kautta ja integroi ladattavan akun USB-portin kautta.

  Ne, jotka ovat tottuneet kirjoittamaan perinteisellä näppäimistöllä, voivat kokeilla Logitech K400 PLUS, saatavana hintaan 21 € ja varustettu erillisillä näppäimillä varustetulla näppäimistöllä, säilyttäen samalla kompaktin koon. Tältä näppäimistöltä löydät reaktiivisen kosketuslevyn ja erillisen USB-vastaanottimen, joten voit välittömästi ohjata yhtä oppaan alussa nähtyistä laitteista.

  Muita tähän tarkoitukseen hyödyllisiä näppäimistöjä voi tarkastella opas langattomiin TV-näppäimistöihin.

  Johtopäätökset

  Yllä näkyvät laitteet ovat kelvollisia vaihtoehtoja suurille televisiolaatikoille ja HDMI:n kautta kytketyille tietokoneille ja ne voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun matkustamme töihin, selaamme ja katsomme elokuvia tietokoneelta ilman, että meidän on turvauduttava monimutkaisempiin ratkaisuihin. Kaikki minitietokoneet ja PC-tikut tukevat tunnetuimpia Windows-ohjelmia, jotta voimme tuoda mukanamme kaiken, mitä tarvitsemme voidaksemme tehdä videopuheluita, työskennellä Word-dokumenttien parissa, tulostaa PDF-tiedostoja ja selata yrityksen verkkosivuja.

  Näissä PC-tikuissa yksi yleisimmistä ongelmista on alhaisen sisäisen muistin täyttyminen, koska Windows 10 lataa paljon tavaraa päivitysten kera; puhdistaaksesi sen ja pitääksesi tikun näppäränä, suosittelemme, että noudatat säännöllisesti oppaassa esitettyjä ehdotuksia vapauttaa tilaa Windows PC:ssä.

  Jos haluamme ohjata PC Sticks tai Mini PC -tietokoneita suoraan puhelimesta tai tabletista, voimme lukea oppaamme kaukosäädinsovellus, jotta voit hallita PC Stick -muistia jopa kaukaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up