Valokuvan väritys mustavalkoisena tai korostamalla värejä

Kuinka värjätä mustavalkoisia valokuvia tai muuttaa värejä automaattisesti ilmaisilla ohjelmilla, sovelluksilla ja sivustoilla

Olemme nähneet aiemmin useita ilmaisia ​​puoliautomaattisia ohjelmia, joita voidaan käyttää tietokoneella älypuhelimella tai kameralla otettujen digitaalisten valokuvien muokkaamiseen. Täydellisten kuvien tekemiseen tarvittavien säätöjen lisäksi voimme myös tehdä hauskoja muokkauksia, valokuvamontaaseja, leikkiä väreillä, tehdä niistä kirkkaampia tai korostaa yksittäisiä tai mikä vielä parempi, löytää uudelleen nautinnon mustavalkoisten valokuvien luomisesta. kosketus. näyttävä tärkeimmille kuville.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle parhaat ohjelmat, sivustot ja sovellukset kuvien värittämiseen ja mustavalkoisten kuvien muuttamiseen värikuviksi, jotta vanhat valokuvat menneisyydestä herätetään henkiin, kun ne on skannattu huolellisesti digitaalisesti.

LUE MYÖS -> Sovellus valokuvien skannaamiseen älypuhelimen kameralla

Indeksi

  Ohjelmat valokuvien värittämiseen

  Fotor
  Fotor on sovellus, josta olen jo puhunut edistynyt kuvankäsittely, erittäin helppokäyttöinen ja erittäin monipuolinen. Verkkopohjaisella sovelluksella on toiminto Color Splash muuttaa valokuvia tuomalla esiin väriä tai luomalla kauniin mustavalkoefektin. Itse sovellus on laadukas, parhaiden joukossa, jopa ammattilaisohjelmistot huomioiden.

  Polarr (ohjelma ja verkko)
  Toinen erinomainen kuvankäsittelyohjelma on Polarr, josta puhuimme käyttöä käsittelevässä artikkelissa Polarr parantaa kuvien laatua. Tämä ohjelma (mutta sitä voidaan käyttää myös verkossa ilman rajoituksia) on tehokas kuvankäsittelyohjelma, jossa on monia vaihtoehtoja kuvien optimointiin ja järjestää värit halutun vaikutuksen saavuttamiseksi.

  InstantPhotoColor
  InstantPhotoColor on ilmainen ohjelma Windows PC:lle ja Macille, joka lisää kuviin suodattimia, jotka mahdollistavat värjäyksen vain osan kuvasta laadun ja yksityiskohtien menettämättä. Hiirellä liikutettavalla siveltimellä voit värittää osan valokuvasta valitulla värillä, kuten läpinäkyvällä suodattimella. Yksinkertaisella tavalla ohjelma auttaa muuttamaan valokuvan mustavalkoiseksi tuomalla esiin värin tai vaihtamalla valokuvan silmien väriä, jotta voimme helposti poistaa punasilmäisyyden, joka voi tapahtua kuvia otettaessa takanamme on paljon keinovaloa.

  Väri Yllätys
  Tämän pienen Windows-ohjelman avulla voit kääntää kaikki värit käänteisiksi tai käyttää satunnaisia ​​väritehosteita, jotta valokuvistasi tulee erittäin kauniita, luovia ja omaperäisiä. Olemme puhuneet tästä ohjelmasta perusteellisesti oppaassa, joka on omistettu Color Surprise, vaihda satunnaisesti valokuvien väriä, jonka suosittelemme lukemaan, jos olemme kiinnostuneita hyödyntämään tämän ohjelman mahdollisuuksia.

  FotoSketcher
  FotoSketcher on ilmainen Windows-ohjelma, joka muuttaa valokuvat maalatuiksi tai sarjakuviksi. Valokuvan vaihtamiseen on tarjolla yli 20 eri tyyliä: lyijykynäluonnoksia tai akvarelli- tai öljymaalauksia, kynä- ja mustepiirroksia ja sarjakuvia. Käytännössä kyllä muuta valokuva maalaukseksi, joka antaa illuusion taiteilijan käsinmaalamasta; tämä tyyli soveltuu erittäin hyvin aiheisiin, kuten maisemaan, arkkitehtoniseen elementtiin, muotokuvaan jne. Voit myös parantaa valokuvia yksinkertaisilla työkaluilla parantaaksesi kontrastia, terävyyttä, kirkkautta ja värikylläisyyttä, lisätä kehyksiä ja tekstiä.

  Täydellinen 365
  Täydellinen 365 on toinen ilmainen ohjelma, josta puhuin jo toisessa artikkelissa ja jonka avulla voit tee kasvosi kauniimpia ja retusoi kasvosi valokuvissa, ihanteellinen selfieidemme parantamiseen lisäämällä meikkiä ja piilottamalla epätäydellisyydet lukuisilla saatavilla olevilla suodattimilla; Näin voimme luoda kauniimman profiilikuvan, joka sopii sosiaaliseen mediaan ja chattiin.

  Täydelliset tehosteet
  Täydelliset tehosteet on loistava ilmainen ohjelma PC:lle, jonka avulla voit käyttää lukuisia värisuodattimia valokuviin ja tehdä muunlaisia ​​muokkauksia, mukaan lukien ryppyinen vaikutus valokuviin, korjaukset vanhojen valokuvien skannauksiin (värien palauttamiseksi) ja paljon muuta. Perfect Effectsistä oli jo raportoitu artikkelissamme, joka on omistettu ohjelmia valokuvatehosteiden ja suodattimien lisäämiseen.

  Kuvan väritys
  Kuvan väritys on ilmainen ohjelma, joka käyttää tekoälyä värjäämään automaattisesti mustavalkoiset kuvat, ja jossa on joitain vaihtoehtoja valokuvan muokkaamiseen makusi mukaan. Yksinkertainen ja välitön, se on erittäin hyvä ohjelma värien lisäämiseen kaikkiin valokuviin.

  Verkkosivustot valokuvien värittämiseen

  Kuuma pannu

  Jos emme halua käyttää ohjelmia mustavalkoisten valokuvien värittämiseen, voimme luottaa sivustoon Kuuma pannu, joka käyttää kehittynyttä tekoälyjärjestelmää soveltamaan värejä mustavalkoisiin valokuviin täysin itsenäisesti. Tulos on vaikuttava: kaikkein vahingoittuneimmatkin valokuvat, joissa on vähän yksityiskohtia, heräävät henkiin ja niistä tulee todellisia värikuvia (usein erittäin kirkkaita). Sivusto toimii krediittien kautta: krediittejä ostamalla on mahdollista värittää henkilökohtaisia ​​kuvia edulliseen hintaan.

  Ribbet
  Ribbet on verkkosovellus, joka on suunniteltu värjäämään valokuvien hiuksia ja silmiä eri tavalla, jotta selfieistä ja valokuvista, joissa ihmiset ovat läsnä, tehdään ainutlaatuisia. Voi olla myös hauska idea kokeilla uusia hiusvärejä itsellesi tai muille täysin virtuaalisesti, jotta saat heti yleiskuvan siitä, miltä meillä menee tai kuinka ystävämme ja sukulaisemme voivat eriväristen hiusten kanssa. hiukset.

  Sovellus valokuvien värittämiseen

  Väritä

  Paras sovellus mustavalkoisten valokuvien värjäämiseen on Väritä, ladattavissa Android ja varten iPhone / iPad. Avaamalla mustavalkoisia valokuvia tällä sovelluksella voimme käyttää erittäin tehokkaan värisuodattimen, joka pystyy antamaan oikean värin ihon sävylle ja muille yksityiskohdille realistisella tavalla. Valokuvista tulee siten keinotekoisesti värjättyjä ilman, että niitä tarvitsee siirtää tietokoneelle.

  Väritä kuvat
  Toinen erittäin mielenkiintoinen sovellus mustavalkoisten valokuvien värjäämiseen on Väritä kuvat, saatavilla ilmaiseksi Android. Lataamalla valokuvan mustavalkoisena tai ottamalla valokuvan "kuvaan" voimme lisätä kuviin realistisia värejä painamalla alareunassa olevaa pientä painiketta. Järjestelmä on erittäin yksinkertainen ja edullinen kaikille, ja sen avulla voit värittää jopa erittäin vanhoja valokuvia erittäin realistisilla väreillä.

  Johtopäätökset

  Jos meillä on käsissämme isovanhemmiemme tai vanhempiemme valokuva-albumi voimme antaa väriä mustavalkoisille valokuville ohjelmien, sivustojen ja sovellusten avulla erittäin voimakkaita, kuten tässä oppaassa näkyvät. Meidän ei tarvitse olla ammattivalokuvaaja tai digitaalisen grafiikan asiantuntija: useimmissa tapauksissa riittää, että lataat kuvan mustavalkoisena ja käytämme tarjottuja suodattimia ja toimintoja puuttuvien värien lisäämiseen.

  Edelleen valokuvamuutosten yhteydessä kehotamme sinua lukemaan oppaamme Parhaat ohjelmat kuvankäsittelyyn ja grafiikkaan ja opas siihen 10 parasta ohjelmaa kuvien ja valokuvien muokkaamiseen ja hallintaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up