Mobiililaitteeni kastui ja ei käynnistä näyttöä

Varmasti useammalle meistä on käynyt, että matkapuhelimemme on pudonnut veteen, mutta yleensä meillä voi olla onnea ja kaikki on kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mutta muissa tapauksissa voi tapahtua jotain niin traagista, että matkapuhelin kastui eikä käynnistä näyttöä.

Tässä tapauksessa monet uskovat riisin tekniikkaan tai kemiallinen kylpy matkapuhelimelle, josta voi monessa tapauksessa olla hyötyä. Mutta siitä huolimatta, jos matkapuhelin käynnistyy, mutta näyttö pysyy mustana tai pois päältä nämä menetelmät eivät toimi sinulle.

Indeksi

  Mistä tietää, onko matkapuhelin kokonaan kuollut?

  Monta kertaa, kun matkapuhelin kastuu, ongelma voi olla kohtalokas, koska jos vesi pääsee matkapuhelimen sisään ja kastaa emolevyn, se voi vaurioitua kokonaan. Mutta siitä huolimatta, jos matkapuhelimesi antaa ääniä, vastaanottaa puheluita ja WhatsApp -viestejä, sitten ongelma on hieman eristyneempi ja se näkyy näytöllä.

  Varmasti se on sitä vesi tuli näytölle, yksi matkapuhelimen arkaluonteisimmista osista, koska jos se putoaa tai saa erittäin kevyen iskun, se voi helposti rikkoutua. Kuvittele nyt, millaisia ​​ongelmia voi aiheuttaa se yksinkertainen tosiasia, että näyttö koskettaa suoraan vettä, Tuloksena on, että kaikki näytön koskettimet hapettuvat, mukaan lukien joustava nauha.

  Onko mahdollista korjata näyttö matkapuhelimen kastuessa?

  Totuus on, että on erittäin vaikea tietää näytön vahingoittumisen suuruus, joten suositeltavinta on viedä matkapuhelin tekniseen palveluun. Asiantuntija antaa sinulle tarkemman diagnoosin ja kertoo, kannattaako puhelin säästää vai onko parempi ostaa uusi.

  Jotta korjaus olisi paljon halvempaa, voit tuoda varaosia sähköliikkeistä, mikä säästää jopa 60% mitä se voisi arvostaa paikkakuntasi paikallisessa.

  Matkapuhelimeni kastui ja näyttö ei käynnisty tai se syttyy pisteillä

  Kuten aiemmin totesimme, näyttö on erittäin herkkä osa matkapuhelinta, koska se on hauras eikä se ole valmistettu vedenpitävistä materiaaleista. Parhaimmissa tapauksissa, jos matkapuhelin kastuu, se voi käynnistyä pisteillä.

  Kosketusnäyttö ei toimi, kun matkapuhelin kastuu

  Joskus kosketus voi kastua ja vettä jää näytön ja kosketuksen väliin. Voit ratkaista tämän pura kännykkä, kuivaa ja puhdista molemmat lasit, odota hetki ja koota matkapuhelin uudelleen.

  Jos matkapuhelimen kosketus ei edelleenkään toimi, älä huoli, on olemassa useita tapoja korjata tämä ongelma. Mutta siitä huolimatta, Kaikissa tapauksissa on välttämätöntä saada hieman edistynyttä tietoa, jos matkapuhelin kastuu ja näyttö ei käynnisty o Kosketusnäyttö ei toimi, koska kosketusnäytön tai näytön liitin on saattanut kastua ja liittimiin jää jonkin verran kosteutta.

  Matkapuhelin kastui ja näyttö ei näy

  Vaikka matkapuhelimet ovat melko tukevia, ne eivät myöskään ole luodinkestäviä. On normaalia, että kun ihminen kastuu, sen mahdollisuudet lähteä toimimaan ovat vähäiset ja myös ne, jotka tulevat ulos ilman minkäänlaista jatkoa, jos vain kävelet ulos. Ongelma on, että jos laitteella ei ole vedenpitävää sertifikaattia (IP), otat sen paljon pahemmaksi, koska ilmeisesti ne eivät vastusta mitään, mutta eivät vettä. Kun näyttö pimenee, se tarkoittaa periaatteessa, että sinulla on ongelmia sen kanssa NäyttöSe voi olla jopa se mobiili flex -liitin.

  Joten kuvittelet, että asiat ovat tällä hetkellä melko monimutkaisia, koska ilmeisesti tarvitset jonkun, joka tuntee tarpeeksi aiheesta, muutamalla sanalla meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kääntyä erikoistuneen teknikon puoleen matkapuhelimessa.

  Silloinkin, kun älypuhelimesi kastuu ja kosketusnäyttö ei toimi, vaikka on olemassa tapoja "kotitekoinen"Sen ratkaisemiseksi ne ovat todellisuudessa vielä varsin monimutkaisia, ja siksi tarvitaan melko monimutkaista tietoa, tavalla tai toisella sinun pitäisi viedä se tekniseen huoltoon.

   

  Asia on, että vaikka hän kävelee hyvin sen jälkeen riisitekniikalla olet pulassa, koska se ei ole paras ratkaisuHe jopa suosittelevat, ettet edes laita sitä riisiin ja mene tekniseen palveluun mahdollisimman pian, välttääksesi kaikkia mahdollisia kodin korjausyrityksiä.

  Jos älypuhelimesi on uusi, keskikokoinen, suosittelemme, että sijoitat vähän jollekin, joka tuntee aiheen ja jättää sen toimimaan niin kuin pitäisi. Jos laite on halpa tai jos olet jo vuosia halunnut vaihtaa sen, yritä ratkaista se kotona, anna sen kestää jonkin aikaa ja vaihda se sitten, niin näet, mikä sopii sinulle parhaiten.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up