Myy kellosi - Tienaa rahaa kellollasi | Kellokonttori

Osta ja myy arvokelloja kätevästi Kellokonttorilla

Liity sisäpiiriin ja saat parhaat tarjoukset


Kellokonttori on Suomen johtava arvokellojen osto- ja myyntiliike. Ostamme kelloja kaikilta myymiltämme laatubrändeiltä, kuten Omega, Zenith, Longines, Tag Heuer, Tudor, IWC ja Breitling. Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon, turvallisen ja nopean ratkaisun käytetyn kellosi myymiseen. Liittymällä sisäpiiriimme saat parhaat tarjoukset ja tietoa uusista tuotteista ensimmäisenä.

Myy arvokellot helposti ja turvallisesti

Jos haluat myydä arvokellon, voit täyttää yhteydenottolomakkeen nettisivuillamme. Lähetämme sinulle tarjouksen kellostasi. Ilman alkuperäisiä takuupapereita myytäväksi tarjottu kello tarkastetaan huolellisesti 1-5 päivän ajan varmistaaksemme sen aitouden ja kunnon. Maksu suoritetaan vasta, kun kello on tarkastettu ja varmistettu sen olevan ilmoitettu varastetuksi.

Kellon arvioinnit ja hinnat

Kellokonttorilla tarjoamme ilmaisia hinta-arvioita ulkopuolisille kaupoille. Jos olet kiinnostunut myymään useita kellomerkkejä, voit ottaa meihin yhteyttä ja saat hinnanarvion. Hinta-arviot ulkopuolisia kauppoja varten ovat 150 €/kpl.

Toimita kello Kellokonttorille

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, voit toimittaa kellon meille. Tarkistamme kelloja viikoittain ja meillä on suuri tietokanta kellon hinnoista. Kellon arvioinnit tehdään 72 tunnin sisällä paketin lähettämisestä. Voit lähettää kellon vakuutetulla Postin lähetyksellä, jotta se on turvassa kuljetuksen aikana.

Maksu ja turvallisuus

Kun kello on tarkastettu ja hyväksytty, suoritamme maksun tilisiirtona. Näin varmistamme nopean ja turvallisen maksun. Sinun ei tarvitse pelätä huijatuksi tulemista tai pakettien häviämistä, sillä käytämme luotettavia ja turvallisia maksupalveluita.

Osta arvokello tai rikkinäinen/kulunut kello

Kellokonttori ei ainoastaan osta käytettyjä arvokelloja, vaan tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa arvokelloja. Jos olet kiinnostunut ostamaan arvokellon, voit ottaa meihin yhteyttä yhteystietolomakkeen, sähköpostin tai puhelimen kautta. Tarjoamme laajan valikoiman arvokelloja eri hintaluokissa ja merkeissä.

Tietoa meistä

Kellokonttori on toiminut arvokellojen alalla jo useita vuosia ja meillä on vankka asiantuntemus kellomarkkinoista. Arvokellon myynti vaatii tiettyä tietoa ja asioiden selvittämistä, ja me olemme täällä auttamassa sinua. Voit luottaa siihen, että saat käyvän markkinahinnan kellollesi ja ammattitaitoisen palvelun.

Liity sisäpiiriin ja pysy ajan tasalla

Liittymällä sisäpiiriimme saat tiedon uusista tuotteista, tarjouksista ja tapahtumista ensimmäisten joukossa. Rekisteröidy sähköpostilistallemme tai seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi päivitetyt tiedot.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut ostamaan tai myymään arvokelloa, ota rohkeasti yhteyttä. Voit täyttää yhteydenottolomakkeen nettisivuillamme, lähettää sähköpostia tai soittaa meille. Asiakaspalvelu on meille ensisijaisen tärkeää, ja autamme mielellämme kaikissa kelloihin liittyvissä asioissa.

Indeksi
 1. Osta ja myy arvokelloja kätevästi Kellokonttorilla
  1. Liity sisäpiiriin ja saat parhaat tarjoukset
  2. Myy arvokellot helposti ja turvallisesti
  3. Kellon arvioinnit ja hinnat
  4. Toimita kello Kellokonttorille
  5. Maksu ja turvallisuus
  6. Osta arvokello tai rikkinäinen/kulunut kello
  7. Tietoa meistä
  8. Liity sisäpiiriin ja pysy ajan tasalla
  9. Ota yhteyttä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up