Kuinka puhdistaa älypuhelimien, näyttöjen ja televisioiden näyttö

Kuinka puhdistaa älypuhelimen, PC-näytön tai television LCD- tai LED-näyttö: mitä käyttää ja mitä ehdottomasti ei tehdä

Elektronisten laitteiden, kuten näyttöjen, televisioiden ja jopa älypuhelimien näytöt kärsivät sormenjäljistä, sormenjäljistä ja pölystä. Kun puhdistamme modernin näytön, se on aina tärkeää Älä käytä tuotetta taloon ja ikkunoihinkoska ne tahraavat pysyvästi näytön ohuen suojakerroksen.

Siksi sinun ei pitäisi käyttää pesuaineita ja sinun on pakko välttää mitä tahansa, joka sisältää syövyttäviä kemikaaleja, kuten ammoniakkia, asetonia, tolueenia tai etyylialkoholi (modernien näyttöjen todellinen vihollinen!); vältetään menneisyyden virheitä, joissa katodisädeputkitelevisioiden kanssa riitti vähän alkoholia saamaan lasin näyttämään jälleen kirkkaalta ruudun edessä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka Puhdista älypuhelimien, näyttöjen ja televisioiden näyttö tietyillä tuotteilla ja sopivilla liinoillajotta ulkoinen suojakerros säilyy ja sormenjäljet, pöly- ja likaraita poistetaan.

Nykyaikaisten näyttöjen puhdistamiseen sopiva liinatyyppi

Puhdistaaksemme elektronisten laitteiden näyttöjen tehokkaasti meidän on käytettävä vain mikrokuituliinat. Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme korkealaatuisen mikrokuituliinan käyttöä, jotta vältetään nukkaa (joka voi naarmuttaa näyttöä).
Ei-mikrokuituliinat, kuten pyyhkeet tai muut kankaat (mukaan lukien t-paidat ja topit) voivat jättää jälkiä, raitoja, nukkaa ja edellä mainittuja mikronaarmuja.

Jos meillä ei ole kotona mikrokuituliinaa, voimme käyttää sellaista liina lasien puhdistamiseenjoka on monissa tapauksissa valmistettu kevyestä mikrokuidusta (vähemmän tehokas lian poistamisessa, mutta sopii hätätilanteisiin).

Parhaat mikrokuituliinat löytyvät Amazonista muutamalla eurolla, usein useissa pakkauksissa, joissa on useita liinoja käytettäväksi. Valittaessa suosimme aina 100 % mikrokuitumalleja, kuten esim Viledan mikrokuituvärit (5 €/8 liinaa).

Kaikille näytöille sopiva nestetyyppi

Puhdistaaksemme näytöt tehokkaasti niitä vahingoittamatta meidän on käytettävä herkkää tuotetta, joka on suunniteltu käytettäväksi herkillä mutta likaherkillä pinnoilla, kuten TV-ruuduilla sekä puhelinten, älypuhelimien ja tablettien näytöillä.

Paras tuote, jonka voimme ostaa tällä hetkellä, on Screen Mom Cleanersaatavana Amazonista alle 20 eurolla.
Tämä tuote on erittäin herkkä ja luonnollista alkuperää, ilman lisäaineita ja ilman alkoholin lisäystä. Pakkaukseen sisältyy myös mikrokuituliina, jonka voimme sijoittaa edellä jo nähtyjen viereen. Neste on niin herkkää, että sitä voidaan käyttää myös lasien pinnoille naarmuttamatta niitä ja jättämättä raitoja.

Yksi pullo riittää satoihin puhdistuksiin: Kun olet ostanut, tuskin tarvitset muita tuotteita seuraavien 2 tai 3 vuoden aikana (riippuen pinnoillemme käyttämästäsi puhdistustiheydestä).

Kuinka puhdistaa näyttö tehokkaasti

Minkä tahansa modernin näytön puhdistamiseen Sammuta se vähintään 5 minuutiksi (jotta poistamaan sähköstaattinen varaus ja TV-ruuduilla syntyvä lämpö), otetaan kuivaa mikrokuituliinaa ja liikuta sitä varovasti ylhäältä alas hankaamalla kevyesti likaisimpia paikkoja.

Tässä vaiheessa liinan on oltava kuiva, jotta se voi vetää puoleensa kerääntynyttä pölyä. Kun tämä vaihe on päättynyt, ravistelemme mikrokuituliinaa pölyn poistamiseksi (tai vaihtoehtoisesti käytämme toista mikrokuituliinaa), suihkutamme puhdistusainetta valitulle liinalle (eikä koskaan suoraan näytölle!) ja jatka uudelleen ylhäältä alas, kunnes koko näyttö on puhdistettu.

Tuotteen ohituksen jälkeen odotamme 2 minuuttia ja käytämme mikrokuituliinan kuivaa puolta kuivataksemme ja poistamme tuotteen viimeiset jäämät ja lian jäljet. Jos on tarve käyttää aggressiivisempaa ratkaisua pinttyneitä tahroja vastaan, teemme toisen ajon mikrokuituliinalla, tällä kertaa samankeskisin ympyröin kiinnittäen erityistä huomiota erittäin likaiseen kohtaan.

Jopa kaikkein epätoivoisimmissa tapauksissa (kuten näytöt tai näytöt, joita ei ole puhdistettu vuosiin) voimme käyttää useita mikrokuitukerroksia ja tiettyä tuotetta näytöille: useimmissa tapauksissa yllä olevia ohjeita kirjaimellisesti noudattamalla kyetä Puhdista erittäin likainen näyttö perusteellisesti 3 kertaa.

Johtopäätökset

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita voimme todella puhdistaa minkä tahansa älypuhelimen tai tabletin näytön, mutta myös PC-näytöt, kannettavan tietokoneen näytöt ja Smart TV -näytöt. Käytämme aina ja vain mikrokuituliinoja ja jos emme tiedä minkä tuotteen valita, suosittelemme, että annat Screen Mom Cleanerille mahdollisuudentällä hetkellä paras tuote minkä tahansa näytön puhdistamiseen sitä tuhoamatta.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea myös oppaitamme puhdista tuulettimet ja sisäinen pöly tietokoneen sisältä Älä viitsi kuinka desinfioida ja puhdistaa puhelin.

Indeksi
  1. Nykyaikaisten näyttöjen puhdistamiseen sopiva liinatyyppi
  2. Kaikille näytöille sopiva nestetyyppi
  3. Kuinka puhdistaa näyttö tehokkaasti
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up