Ohjelmat videon tallentamiseen PC-verkkokamerasta

Parhaat ilmaiset ohjelmat videoiden ja elokuvien tallentamiseen PC-verkkokamerasta käyttämällä sitä älypuhelimella tai videokameralla

varten tallentaa videon ladata verkkoon mielipiteesi ilmaisemiseksi, videoviestien luominen jollekin lähetettäväksi tai yksinkertaisesti puheharjoituksiin tai improvisoitu kantaatti, on mahdollista käyttää PC-verkkokameraa ja sen mikrofoniasopivalla ohjelmalla tallentamaan kaiken, mitä pienellä tietokonekameralla on kuvattu, oli se sitten pöytäkone tai muistikirja.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat ohjelmat web-videon tallentamiseen Windows PC:stäjokaisella on erityinen tehtävänsä, suosien niitä, jotka ovat täysin ilmaisia, kokonaan tai ainakin osittain ja joissa on mahdollisuus ostaa premium-versio.

1) Kamerasovellus

Ensimmäinen sovellus, jota suosittelemme videon tallentamiseen verkkokamerasta, on Windows Camera -sovellussisältyy jo Windows 11:een ja Windows 10:een.
Tämän sovelluksen avulla voit ottaa valokuvia ja nauhoittaa videoita tietokoneesi verkkokamerasta välittömästi ja helposti ilman turhia komplikaatioita. Tämä on erittäin yksinkertainen perustyökalu, jossa on vain kaksi painiketta käyttöliittymässä, tallentamiseen ja valokuvien ottamiseen.

2) VLC

Toinen kelvollinen sovellus videoiden tallentamiseen on VLC Media Playerohjelma on syntynyt videosoittimeksi, mutta varustettu monia piilotettuja toimintoja.
Hyödynnä tätä sovellusta käynnistämällä VLC:n, paina valikon yläosassa Keskivertovalitsemme valikon Muunna/Tallenna ja avaamme välilehden Hankintalaite. Tämän valikon sisällä siirrytään kohtaan Hankintatila ja varmista, että vaihtoehto on valittu DirectShow; siirrytään sitten ääneen Videolaitteen nimivalitse PC-verkkokameran nimi ja paina alareunasta Muunna/Tallenna.

Valitse avautuvista vaihtoehdoista Kohdetiedosto ja Videoprofiili (esimerkiksi Video – H.264 + MP3 (MP4)), paina sitten alkaa. Tallennus alkaa välittömästi; pysäyttääksesi sen, paina vain Stop tallentaaksesi videotiedoston.

3) Filmora Screen Recorder

Filmora Screen Recorderjoka tunnettiin aiemmin nimellä Wondershare Video Editor, on yksi parhaista ilmaisista verkkokameratallennusohjelmistoista.
Kun olet ladannut, valitse välilehti Videoeditori ja kun ikkuna avautuu, aseta tallennus ja paina sitten tietokoneen näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää +-painiketta. Filmora Screen Recorder asettaa tallentamaan verkkokamerasi.

Tallenne lisätään Keskiverto ja on myös mahdollista tallentaa web-kamera ja koko PC-näyttö, jotta voit luoda pelin arvostelu- ja pelivideoita.

4) AceThinker

AceThinker on ilmainen, web-pohjainen online-videonauhuri, jonka avulla voit luoda näyttölähetyksiä vaivattomasti ja lataamatta mitään. Saatavilla on erilaisia ​​tallennustiloja, jotta voit luoda tallenteita koko näytölle tai tietylle työpöydän alueelle.
Kun se on asetettu, valitse äänitulo napsauttamalla mikrofonikuvaketta tai järjestelmän ääntä tai molempia vaihtoehtoja. Paina lopuksi punaista Rec-painiketta hakualueen ruudussa.

Voit viedä videoita haluttuihin muotoihin, kuten AVI, MOV, WMV, FLV, MP4 ja muihin, ja jakaa tallenteen verkossa YouTubessa, Videossa, Google Drivessa tai Dropboxissa.

5) Logitechin verkkokameraohjelmisto

Logitechin verkkokameraohjelmisto on maailman ykkösverkkokameravalmistajan tarjoama ohjelma.
Jokaisella, jolla on itsenäinen web-kamera, jota ei ole integroitu kannettavaan tietokoneeseen, on todennäköisesti Logitech-brändi, ja he voivat siksi käyttää valmistajan ilmaista tallennusohjelmistoa.

Tämän ohjelmiston avulla voit kaapata kuvia ja tallentaa videoita web-kamerastasi helposti lisätoiminnoilla, kuten kyvyllä säätää kameran herkkyyttä tai ottaa liikkeentunnistuksen käyttöön valvontatilan aktivoimiseksi.

6) Yawcam

Yawcam on ilmainen ohjelma kuvien ja videoiden kaappaamiseen PC-verkkokameralla yksinkertaisella tavalla, mutta eri käyttötavoilla.
Yawcamilla voit kaapata säännöllisiä ja ajoitettuja videotallenteita ja myös suoratoistaa suoria online-videoita.

Yawcam on myös yksi niistä parhaat videovalvontaohjelmat verkkokameralla.

7) Splitcam

Splitcam on vanha ja suosittu ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuden videoiden tallentamiseen ja myös suoratoistoon.
SplitCam tarjoaa valtavan valikoiman erilaisia ​​tehosteita ja suodattimia, joiden avulla voit pitää hauskaa web-kameran kanssa ja luoda hauskoja videoita, ja se antaa myös mahdollisuuden näyttää itsesi videolla kahdessa eri videokeskustelussa yhdessä saman web-kameran kanssa.

Muut ohjelmat webbikameravideoiden tallentamiseen

Tähän mennessä mainitut ohjelmat soveltuvat erinomaisesti videoiden tallentamiseen PC-verkkokamerasta, mutta ne eivät ole ainoita: voimme itse asiassa käyttää muita päteviä vaihtoehtoja, jos ongelmia ilmenee tai jos etsimme toimintoja, jotka puuttuvat yllä näkyvistä sovelluksista.

1) Debyyttivideon sieppaus Se on ensisijaisesti näytön tallennusohjelma, jota voidaan käyttää myös tallentamiseen web-kamerastasi. Tämän ohjelman avulla voit kaapata videoita (sekä näytöltä, verkkokameralta että mistä tahansa ulkoisesta lähteestä) eri muodoissa, mukaan lukien AVI, WMV, FLV, MPG, MP4 jne. Debut Video Capture on loistava ohjelma pelivideoiden tai opetusohjelmien tallentamiseen YouTubelle. Debyytti tunnistaa web-kameran olemassaolon ja mahdollistaa yksinkertaisen "tallenna"-painikkeen avulla nauhoittaa kaiken kuvatun. Videoiden lisäksi on mahdollista kaapata ja hallita kuvakaappauksia, jotka kuvaavat näytön tilaa tietyllä hetkellä ja tallentavat videoita muista oheislaitteista tai muista PC-ohjelmista. Muita toimintoja ovat mahdollisuus tallentaa vain ääntä ja mahdollisuus polttaa video CD- tai DVD-levylle.

2) Webcam.io on web-sovellus videoiden tallentamiseen, erittäin helppokäyttöinen ja ilmainen, joka toimii välittömästi ja ilman ohjelmiston lataamista.

3) Free2X Webcam Recorder on pieni ja yksinkertainen täysin ilmainen ohjelma, joka tallentaa videoita mistä tahansa web-kamerasta, digitaalisista videokameroista ja tallentaa videoita AVI-, MP4-, WMV-tiedostomuodossa. Se tukee myös äänen tallentamista mikrofonista, näyttökuvien ottamista, ajoitettuja tallennuksia ja näppäimistön säätimiä.

4) XSplit, paras ohjelma pelien ja pelien tallentamiseenladata ne Youtubeen tai Twitchiin yksinkertaisella tavalla, mikä tukee myös webbikameratallennusta pelattavien pelien kommentoimiseksi.

5) ManyCam se on yksi parhaista ohjelmista tallentamiseen web-kamerasta, suosituimpien joukossa, vaikka se ei olekaan aivan ilmainen (mutta sen voi ladata ilmaiseksi). Parasta ManyCamissa on se, että se voidaan integroida jokaiseen chat-ohjelmaan, jokaiseen peliin ja jopa YouTubeen. Tämän ohjelman avulla et tarvitse edes oikeaa kameraa videoiden kuvaamiseen, sillä voit liittää sen Android-älypuhelimella ja Manycam-sovelluksella tietokoneesi ohjelmaan ja käyttää puhelimesi kameraa kuin se olisi web-kamera. Tältä osin muistan, että on olemassa myös ilmaisia ​​sovelluksia käytä Android-puhelimesi kameraa tietokoneesi verkkokamerana.

6) CyberLink YouCam 9 Se on kaikkien aikojen paras tietokonetallennusohjelmisto, vaikka se on saatavilla vain kokeiluversiona. On selvää, että jos olet tyytyväinen amatöörivideoihin, Windows-kamera tai jokin muu yllä kuvatuista ohjelmista voi olla hyvä, mutta jos haluat luoda ammattimaisia ​​​​videoita PC-verkkokameran avulla, Youcam on varmasti valinta. tallennus on tietysti tämän ohjelman päätarkoitus, ja se tarjoaa myös laajan valikoiman hauskoja tehosteita, kehyksiä, kuvakaappauksia, suodattimia ja hymiöitä. Siellä on myös täydellinen videoeditori ja valvontatila, jotta voit pitää silmällä kotisi IP-kameroita.

Johtopäätökset

Yllä kuvatuista ohjelmista käyttämällä voimme tallentaa videoita PC-verkkokamerasta nopeasti ja helposti, ilman ammattiohjelmien lataamista ja ilman liiallisten tallennusparametrien määrittämistä: useimmissa tapauksissa riittää, että avaat valitse valittu ohjelma ja aloita tallennus painamalla Rec-painiketta.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaamme kuinka käyttää tehosteita verkkokameramateriaaliin.

Indeksi
  1. 1) Kamerasovellus
  2. 2) VLC
  3. 3) Filmora Screen Recorder
  4. 4) AceThinker
  5. 5) Logitechin verkkokameraohjelmisto
  6. 6) Yawcam
  7. 7) Splitcam
  8. Muut ohjelmat webbikameravideoiden tallentamiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up