Kuinka tulostaa Androidista mille tahansa tulostimelle

Kuinka tulostaa minkä tahansa Android-puhelimeesi tallennetun tiedoston tai asiakirjan millä tahansa tulostimella, langattomalla tai ei

Nykyaikaisilla älypuhelimilla ja tableteilla on mahdollista tulostaa mikä tahansa asiakirja ilman, että sitä tarvitsee joka kerta siirtää PC:lle: tätä mukavuutta voidaan hyödyntää erityisesti toimistossa, jossa voi varmasti joutua tulostamaan yhtäkkiä laskentataulukko tai asiakirja. vastaanotettu sähköpostitse.

Kun käytät Android-puhelinta, meillä on useita tapoja lisätä tietokoneeseen tai verkkoon liitetty tulostin, jotta voit tulosta milloin tahansa ja millä tahansa tulostinmallilla.

Olemme koonneet sen tähän oppaaseen kaikki menetelmät, joilla voit tulostaa Android-puhelimesta tai -tabletistakaikkiin olosuhteisiin ja jokaiseen tulostimeen, mistä tahansa merkistä ja mallista, saatavilla sekä Wi-Fi-yhteydellä että tietokoneeseen liitetyn kaapelin kautta.

1) Plugin-tulostuspalvelut

Androidilla voimme lisätä tulostuslaajennuksia suoraan käyttöjärjestelmään, eli oikeita "ajureita", joita järjestelmä pystyy hyödyntämään muodostaakseen yhteyden tulostimiin, jotka on kytketty suoraan kotimodeemiin Wi-Fi:n, verkkokaapelin tai jaetun verkon kautta Windowsista (jos ne olivat vain USB).

Tulostaaksemme meidän on siksi valittava oikea laajennus käytettävissämme olevan tulostimen perusteella: laajennuksen asennuksen jälkeen Android pystyy tulostamaan ilman lisäohjelmia. Alle olemme koonneet laajennukset tunnetuimpien tulostinvalmistajien osalta:

Kun yksi tai useampi laajennus on asennettu, varmista, että ne ovat käytössä järjestelmässä napsauttamalla asetukset -> Lehdistö (Vaihtoehtoisesti voimme myös löytää Tulostimet tai Tulosta Plugin valmistajasta riippuen).

Löytääksesi tulostimen, avaa vain tulostimen valmistajan laajennus, odota hakua, kunnes modeemiin tai tietokoneeseen liitetty tulostin tulee näkyviin.
Jos laajennus tukee sitä, voimme myös hallita joitain tulostimen tietoja, mukaan lukien musteen taso, paperin lisäys ja liiketoimintavaihtoehdot.

Tulosta avaamalla mikä tahansa tiedosto sovelluksista ja napsauttamalla painiketta Jaa tai Lähettää ja valitse laajennus käytettävissä olevista kohteista. Ainoa vaatimus on se tulostin ja älypuhelin ovat samassa kotiverkossa (kytketty samaan modeemiin).

2) Viralliset tulostinsovellukset

Monet nykyaikaiset tulostimet käyttävät langatonta yhteyttä, mikä mahdollistaa verkon ja tulostamisen langattomasti mistä tahansa laitteesta.

Muissa malleissa on langattoman lisäksi myös NFC-toiminto, jonka avulla voit lähettää tulosteen yksinkertaisesti tuomalla puhelimen tulostimen tunnistimen lähelle. Sen sijaan vanhemmat mallit tukevat DirectPrintiä, joten tulostusmahdollisuus on liitetty USB-kaapelilla.

Jotta saat parhaan hyödyn näistä teknologioista, suosittelemme Androidin asentamista älypuhelimeesi
ilmaiset sovellukset tulostusprosessien hallintaan (ole varovainen, ne eroavat laajennuksista); Löydämme tiettyjä sovelluksia tulostimille seuraavasta luettelosta:

Asennamme tulostimellemme erityisen sovelluksen, jotta tulostus alkaa välittömästi ilman Android-laajennuksia. Useimmissa tapauksissa riittää, että lähetät tulostettavan asiakirjan tai valokuvan sille varattuun sovellukseen käyttämällä jakamisvalikkoa.

3) Käytä pilvitulostuspalveluita

Google Cloud Print (ei enää tuettu vuodesta 2021 lähtien) oli virallinen Google-sovellus tulostamiseen Android-mobiililaitteista, tableteista tai jopa Chromebook-kannettavista. Google Cloud Print perustui toimintansa Google Chrome -selaimeen, mutta se on nyt kokonaan poissa tuesta, joten voimme yhtä hyvin puhua siitä heti virallisia vaihtoehtoja Google Cloud Printille.

PaperCut Mobility Print

Hyvä vaihtoehto Google Cloud Printille on PaperCut Mobility Printohjelma, joka voidaan asentaa Windows-tietokoneeseen tai Chrome-laajennukseksi, jonka avulla voit julkaista kotitulostimesi verkossa, jotta voit tulostaa asiakirjoja Android-älypuhelimesta.
Kun palvelin on asennettu tietokoneeseen ja tulostin on lisätty siihen pilven kautta käytettäväksi, meidän tarvitsee vain asentaa sovellus PaperCut Mobility Print Androidille tulostaaksesi matkapuhelimesta tai tabletista tietokoneeseen liitetyn tulostimen avulla, jonka on luonnollisesti oltava päällä.

Jotta kaikki toimisi, sinun on käytettävä samaa Google-tiliä sekä Chromessa että Android-puhelimessa ja liitettävä tulostin tiliin. Tärkeää on, että matkapuhelin ja tietokone ovat yhteydessä Internetiin, eivät välttämättä samaan Wi-Fi-verkkoon.

CloudPrintin avulla voit siis tulostaa koti- tai toimistotulostimellasi, vaikka olisit muualla, koska se käyttää tulostustoimintoja Internetiin. Jos haluat tulostaa asiakirjoja tai verkkosivuja muista Android-sovelluksista, sinun on painettava -painiketta Jaa näkyy kaikissa sovelluksissa, kun olet avannut tiedoston ja lähettänyt sen Cloud Print -sovellukseen.

Huomaa, että Cloud Printissä on muita erittäin hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten tulostimen jakaminen muiden Google-tilien kanssa ja anna muille ihmisille mahdollisuus tulostaa tulostimemme avulla. Google Cloud Print -moduuli on saatavilla myös joihinkin nykyaikaisiin tulostimiin, jotta voimme lisätä ne Google-tiliimme suoraan tulostimen ohjausliittymästä ilman, että joudumme käymään PC:n läpi.

Reipas

Reipas se toimii hyvin samalla tavalla kuin Cloud Print, sen avulla voit tulostaa PC-tulostimella, joka on liitetty Android-matkapuhelimeesi tai -tablettiisi sovelluksen kautta.
Kuten PaperCut Mobility Print, meidän on ensin asennettava ohjelma tietokoneelle, jotta se liitetään oikein verkossa olevan tulostimen tai USB-tulostimen kanssa; palvelimen asennuksen jälkeen lataamme sovelluksen Androidille luodaksemme pilvipohjaisen verkkoyhteyden.

Tulosta lähettämällä tiedostot -painikkeella Jaa suoraan Breezy-sovellukseen, jonka avulla voimme valita käytettävän tulostimen ja tulostusasetukset. Myös tässä tapauksessa voimme tulostaa missä tahansa, kunhan tulostin, tietokone palvelinohjelmalla ja älypuhelin ovat yhteydessä Internetiin.

PrinterShare

Jos emme voi käyttää pilvitulostuspalveluita, ehkä siksi, että käytössä oleva tulostin on liian vanha tai vaikea määrittää, voimme yrittää käyttää sovellusta PrinterShare.
Kun avaamme tämän sovelluksen, meille näytetään kaikki tiedot, jotka voidaan jakaa (kuvat, asiakirjat, tiedostot, sähköpostit, viestit jne.); meidän tarvitsee vain valita, mitä tulostetaan, jotta näyttöön tulee välittömästi näyttö, jossa on mahdollista lisätä mikä tahansa tulostin jollakin tuetuista tekniikoista (Wifi, Bluetooth, USB, Google Cloud Print Ja Etätulostin).

Kun tulostin on valittu, tarkista esikatselu- ja tulostusasetukset ja lähetä asiakirjan tuloste valitun yhteysjärjestelmän kautta.
Tällä hetkellä yksi parhaista järjestelmistä tulostamiseen erittäin vanhoilla tai vaikeasti asennettavilla tulostimilla.

4) Tulosta PDF-muotoon

Jos sinulla ei ole aikaa määrittää Cloud Printiä tai sinulla ei ole Internet-yhteyttä, voit aina tulostaa Android-puhelimella avatun asiakirjan tai verkkosivun PDF-tiedostona.
Tulostus PDF-muotoon virtuaalisilla tulostimilla niin hyödyllinen tietokoneissa, että voit käyttää sitä myös Android-älypuhelimessa tai -tabletissa.

Jos haluat tulostaa PDF-muotoon, sinun tulee käyttää Androidin jakoominaisuutta käyttämällä tavallista Jaa-painiketta, joka löytyy käyttämäsi sovelluksen oikeasta yläkulmasta. Sovellus, jonka avulla voit muuntaa verkkosivun tai muita tiedostoja PDF-muotoon Google asema.
Kun olemme löytäneet tulostettavan tiedoston, napsautamme painiketta Jaakosketetaan sitten ääntä Cloud Print ja käytämme vaihtoehtoa Tallenna Google Driveen. Nyt sinun tarvitsee vain odottaa, kunnes pääset kotiin tulostaaksesi heti PDF-muodossa tallennettu dokumentti Google-pilveen.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa skannaa asiakirjoja PDF-muotoon iPhonesta ja Androidista skannerisovellusten avulla.

Johtopäätökset

Nykyään voimme tehdä kaiken Android-puhelimesta käynnistämättä tietokonetta koskaan: voimme itse asiassa asentaa puhelimeen tulostussovelluksen tai laajennuksen, jotta voimme hyötyä edistyneistä tulostusvaihtoehdoista, joistakin pienistä kuvankäsittelytyökaluista ( valokuville ja kuville ) ja täysi tuki kaikille nykyään saatavilla oleville yhteystekniikoille.

Toisessa artikkelissa näimme kuinka jaa tietokoneeseen liitetty tulostin tulostaaksesi mistä tahansa.

Indeksi
 1. 1) Plugin-tulostuspalvelut
 2. 2) Viralliset tulostinsovellukset
 3. 3) Käytä pilvitulostuspalveluita
  1. PaperCut Mobility Print
  2. Reipas
  3. PrinterShare
 4. 4) Tulosta PDF-muotoon
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up