Ominaisuudet, jotka poistetaan ja pysäytetään Windows 10:ssä

Lokakuussa 2018 Windows 10 saa suuren päivityksen. Tämä päivitys poistaa, siirtää tai pysäyttää joidenkin Windows 10:n ominaisuuksien kehittämisen. Vaikka useimmat pysäytetyistä tai muutetuista ominaisuuksista eivät ole liian tärkeitä (kuten jotkin ominaisuudet eivät yksinkertaisesti ole enää kenenkään käytössä), ovat muutamia hyvin käytettyjä ominaisuuksia, jotka saavat ihmiset kiinni, kun päivitys putoaa.Tässä artikkelissa kuvataan valikoima ominaisuuksia, jotka muuttuvat tai poistuvat käytöstä lokakuussa.

Tila: Kehitys pysähtynyt

Snipping-työkalu oli Windowsin sisäänrakennettu tapa ottaa ja rajata kuvakaappauksia ilman lisäohjelmistojen lataamista tai kuvankäsittelyohjelman käyttöä. Se oli kätevä tapa ihmisille saada nopeasti ja helposti kuvakaappauksia suoraan Windows 10 -paketista.

Snipping Tool on edelleen käytettävissä seuraavassa päivityksessä, mutta se ei saa enää rakkautta. Sen sijaan Microsoft aikoo yhdistää toiminnallisuutensa uuteen "Snip & Sketch" -sovellukseen, jonka he toivovat korvaavan Snipping-työkalun. Snip & Sketchillä on mahdollisuus ottaa leikkeitä näytöstä, antaa käyttäjän piirtää sen päälle ja tallentaa tulos kuvana. Siinä on myös viivästetty leikkausajastin, joten voit asettaa näytön haluamallasi tavalla ennen leikkausta.

Puhelinkumppani

Tila: Poistettu

Phone Companion on sovellus, joka helpottaa sisällön jakamista puhelimen ja tietokoneen välillä. Seuraavassa päivityksessä tämä sovellus poistetaan käyttöjärjestelmästä. Jos haluat jatkaa puhelimesi ja tietokoneesi pariliitoksen muodostamista, tarkista Puhelin-sivu Windows 10:n asetuksista. Tämä sisältää kaikki Phone Companionin toiminnot ilman tarvetta käyttää sovellusta.

Hologrammi

Tila: Poistettu

Jos käytit Hologrammia 3D-sanataiteen tekemiseen, huomaat, että sovellus katoaa päivityksen aikana. Tämä korvataan toisella sovelluksella nimeltä "Mixed Reality Viewer", joka ottaa sen sijaan käyttöön kaikki Hologrammin toiminnot. Katso Mixed Reality Vieweria päivityksestä kaikkiin hologrammitarpeisiisi.

OneSync

Tila: Kehitys pysähtynyt

Tällä hetkellä OneSync-palvelu auttaa synkronoimaan Mail-, Calendar- ja People-sovellukset. Kun lokakuu tulee, Microsoft ei enää tue OneSynciä, ja kehitys pysähtyy. Tähän on kuitenkin hyvä syy; kaikki nämä toiminnot siirretään Outlookiin, joka pystyy käsittelemään sähköpostisi, kalenterisi ja yhteystietosi yhdessä sovelluksessa.

FontSmoothing

Tila: Poistettu

Windows 10:ssä oli FontSmoothing-niminen ominaisuus, joka määritti käyttöjärjestelmän kirjasimien anti-aliasoinnin. Tämä puolestaan ​​sai Windowsin järjestelmäfontit näyttämään tasaisemmilta. Sittemmin Microsoft otti ClearTypen oletuksena käyttöön, jossa on antialiasing osana pakettia. Tämän vuoksi FontSmoothingia ei enää tarvita. Jos näet verkossa opetusohjelmia FontSmoothingin käytöstä, ne eivät enää toimi. Tämä on hyvä, sillä ei ole enää mitään syytä seurata niitä!

Ominaisuudet poistettu

Tulevan lokakuun Windows 10 -päivityksen myötä jotkin ominaisuudet poistetaan, siirretään muualle tai keskeytetään muiden ominaisuuksien sijaan. Vaikka nämä ominaisuudet eivät poistu kokonaan, kannattaa olla tietoinen näistä kehityksestä, jos olet niiden innokas käyttäjä, jotta et jää kiinni lokakuun saapumisesta!

Onko tämä huono uutinen sinulle? Vai etkö välitä näistä ominaisuuksista ensinkään? Kerro meille alla!

Indeksi
  1. Puhelinkumppani
  2. Hologrammi
  3. OneSync
  4. FontSmoothing
  5. Ominaisuudet poistettu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up